Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
sanjke, ja sam batalio sve avi playere otkad koristim program Format Factory za konvertovanje svih vrsta klipova. Program imas da skines, freeware je i nema potrebe za krekovanim, patchovanim i slicnim aplikacijama, RealPlayer radi posao.
E sad sto se tice brzine telefona, vise od godinu dana sam koristio E71 i sa pravom mogu reci da je E72 mnooogo brzi, s tim sto moram napomenuti da sam ga kupio skroz novog sa verzijom firmwarea 031.023, i da ga nisam ni hakovao niti sam ubacivao gomilu krekovanih aplikacija koje mogu da uspore fon, osim x-plorea za koji smatram da je must have za bilo koji symbian.
E sad sto se tice brzine telefona, vise od godinu dana sam koristio E71 i sa pravom mogu reci da je E72 mnooogo brzi, s tim sto moram napomenuti da sam ga kupio skroz novog sa verzijom firmwarea 031.023, i da ga nisam ni hakovao niti sam ubacivao gomilu krekovanih aplikacija koje mogu da uspore fon, osim x-plorea za koji smatram da je must have za bilo koji symbian.
::luv phonez::
ne znam, imam je pola dana tako da cu ti za koji dan izneti neki svoj sud o tome. mekana jeste, na levoj strani je malo labava jer su tu otvori za usb i micro sd,ali je meni veliki pomak od one fabricke futrole. inace, na telefone ne gledam kao na bozanstva i mrzim da ih cuvam po futrolama jer mi to samo otezava koriscenje, tako da mi je ovo najbezbolnije resenje da ga ipak malo sacuvam ogrebotina jer ce mi sigurno ispadati u buducnosti
juce je izasao novi firmware 051.018
ovo su izmene http://dailymobile.se/2010/09/01/nokia- ... og-inside/
ono sto sam ja primetio, pored manjeg fonta za sat u dnu ekrana je i to da mi se cini da je zvucnik konacno postao za nijansu glasniji
ovo su izmene http://dailymobile.se/2010/09/01/nokia- ... og-inside/
ono sto sam ja primetio, pored manjeg fonta za sat u dnu ekrana je i to da mi se cini da je zvucnik konacno postao za nijansu glasniji
Kupio sam danas ovaj telefon, stvarno je sjajan, ali imam odmah problem. Prva dva-tri sata mi je onaj opticki kursor radio najnormalnije i onda samo prestao da radi. Probao sam da ga palim, gasim, restartujem, on/off, sensitivity i ne vredi. Jel imao neko slican problem?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
pozdrav ljubiteljima E72. Od juce sam i ja postao ponosni vlasnik doticnog telefona, i za sada sam zadovoljan. trazio sam doduse, TS sa qwerty, ali nekako se namestilo da ipak uzmem E72. Ono sto me zanima je sledece - u radnji u kojoj sam uzeo e72 su mi nudili i E5, koji mi je bio lepsi (ipak o ukusima ne vredi raspravljati)
Razlika u novcu je bila nekih 35 evra (skuplji E72), a navodno su skoro identicni. koliko sam shvatio razlika je u bateriji (E72 ima jacu za 300mAh) i kartici (E72 ima 2GB vise od E5). Dobro, i u kvalitetu izrade.. Bas se razmisljam pogresih li, pogotovu sto je ova moja E72 made by nokia (a odmah ispod pise i made in china), a E5 je bila made in finland. Iscitao sam sve postove vezane za E72, i nemam zamerki kao sto je bilo to curenje svetla, niti bilo kakvih drugih poteskoca..
Software je 031.023 i radi perfektno, isplati li se update-ovati ga na 051.?

Poslednja izmena od moukoko u Čet, 09. Sep 2010. 13:34, izmenjeno 1 put ukupno.