Nokia E52

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
siffredi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Avg 2010. 22:40

Post od siffredi »

Izgleda da sam otkrio sta trazi konekciju, Treveler je posle update-a vratio podesavanja da se sam kaci i mislim da sam to resio, videcemo. Ali mi je ostao ovaj prvi problem. Ne znam ima li neke rezlike kad se update software-a radi iz telefona ili iz kompa? Mozda ovo nesto nije proslo kako treba posto sam ja radio iz telefona.

don_corleone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 22:21

Post od don_corleone »

Kupio sam polovnu nokiu e52. Primecuje se da je malo padala jer maska nije onako cvrsta kao nova. Desi se da zablokira nekad i na ekranu se vidi pocetna strana ali skroz sivo, kao kad ne dirate fon pa se ugasi. Tek kad izvadim bateriju i restartujem proradi. Zvucnik za razgovor je poceo da susti. Nzm u cemu je problem. LJudi sa kojima pricam kazu da se slabo cujem. Jel zna neko kako to da sredim? Kad prikljucim fon na komp stalno me pita za update. Imam mnogo stvari na njemu... zip, office, navigaciju, ne bih zeleo da izgubim sve to. Da li se u slucaju update-a sve to gubi? Hvala unapred

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Tesko da ces moci da sredis ikako fon i gledaj ako mozes da ga se sto pre otarasis.
E52 je pretanak,samim tim ima i tanku plocu i ako ti padne telefon ili se nosi u dzepu i dolazi do savijanja,telefon pocinje da se kvari,resetuje i slicno.
Meni su se puno svidjali e52 i e55 i hteo sam da kupim jedan od njih,ali od kako znam za pomenuti problem odustao sam,kao sto bi i svako trebalo da odustane od kupovine istih. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

don_corleone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od don_corleone »

Hvala care, prodacu ga obavezno, samo ako nadjem kupca :D :wink: Trazio sam monoblok da se ne bi kvario touch, tj preosetljivost, flet kabla isl. znaci monoblok, da je nokia, ima wireless, symbian, navigaciju, mogucnost vise programa, mogucnost gledanja filmova isl. ovo je jedini fon koji se podudarao sa mojoj potraznjom. Pozz

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da li se poseldnji firmware na e52 moze hakovati??? :blinky:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD,ne vidim sto ne bi mogao kao i do sad,ubacivanjem installservera ili RomPatchera u fabricki sw. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Da li imate neku zastitu od virusa na mobu instaliranu??
i ako imate,koju preporucujete ??

Hvala

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

annaBG,zaboravi na to,nije ti uopste potrebna zastita na Symbian telefonu. 8)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Cesto sam na netu preko moba,a i brine me da kada mob prikljucim na neki zarazeni komp (moj je trenutno pu virusa :lol: ),da prebacim pesme i neke druge fajlove,bojim se da ne zarazim mob...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Fox, na helloox siteu stoji da se firmware moze hakovati samo do 021 verzije softvera, a ne znam da li za ovaj model postoji "kuvanje" romova kao za n97 i n86 :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

annaBG, ne postoje virusi za trenutne verzije symbiana. Postojao je pre sto godina neki koji salje sms poruke na brojeve u inostranstvu i to je sve. Kompjuterski virusi nemaju veze za telefonom, nisu pisani za isti sistem i ne mogu mu nista.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Mirko BGD,postoji,isti je princip kao i kod tih modela.
Postoje neki modeli kod kojih je Nokia drugacije odradila pakovanje fileova,(nazalost po mene uglavnom su to FP1 telefoni),za ove ostale ne bi trebalo da bude problema.Bas sam danas gledao fw fileove od N8-ice. 8)

don_corleone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od don_corleone »

Zasto kada na ovo sajtu u pretrazivacu stavim da hocu da fon ima bluetooth on ne izbaci kao rezultat i e52 kad ga fon ima??? :blinky:

don_corleone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od don_corleone »

Fon se juce vise puta restartovao :blinky: poruku smesta u sredinu inboxa. Molim vas da mi objasnite sta je hakovanje fona, zasto se radi i kak ose radi. Kako se radi hard reset i sta da radim za update. Hocu sve novo i sam da sredim. Hvala :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pogledaj upustvo kako se radi apdejt -> >>OVDE<<
Hard reset se radi tako sto kucas kod *7370# i kucas 12345 ukoliko ta sifra nije promenjena.
Hakovanje ti omogucava da instaliras sve programe, bez obzira na sertifikat, takodje omogucava ti da cackas po sistemskim fajlovima. Imas lepljivu temu u podforumu Kafic pa je iscitaj za detaljno uputstvo.

mixmax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Nov 2010. 20:52

e52

Post od mixmax »

e 52 se ugasila i ne mogu da je upalim.probao hard reset,ali nista.Hvala. :blinky:Znaci da li joj ima spasa ili mogu da se oprostim od nje?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nemora da znaci da joj nema spasa,hoce i baterija od jednom da crkne.Probaj ga paliti i onom kombinacijom drzanjem tri tastera *.zelena sl.taster tri i on off dugme.

mixmax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Nov 2010. 20:52

Post od mixmax »

Hvala ti dexicom,probao sam i to ali nece.Danas sam ga odneou servis i uspeli su da ga ozive.Sve je ok,ali ne radi mu punjenje,ni preko punjaca,ni preko usb-a,mada pc suite radi normalno.

barraberson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 09:54

Post od barraberson »

Imam E52 tek tri meseca, a vec sam ga nosio u servis zbog distorzije u slusalici gde su mi menjali zvucnik... Jesam nekada slusao heavy metal ali da ga slusam svaki put kada pozovem nekoga - tezak je smor. :disgust:

Problem i dalje postoji.. Ima li nekog resenja za ovo ili da vracam fon i uzmem neki drugi?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

barraberson, i mene isto zanima, mada sumnjam da postoji neko drugo rešenje sem menjanja zvučnika?

Odgovori