Nokia E52
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Izgleda da sam otkrio sta trazi konekciju, Treveler je posle update-a vratio podesavanja da se sam kaci i mislim da sam to resio, videcemo. Ali mi je ostao ovaj prvi problem. Ne znam ima li neke rezlike kad se update software-a radi iz telefona ili iz kompa? Mozda ovo nesto nije proslo kako treba posto sam ja radio iz telefona.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 22:21
Kupio sam polovnu nokiu e52. Primecuje se da je malo padala jer maska nije onako cvrsta kao nova. Desi se da zablokira nekad i na ekranu se vidi pocetna strana ali skroz sivo, kao kad ne dirate fon pa se ugasi. Tek kad izvadim bateriju i restartujem proradi. Zvucnik za razgovor je poceo da susti. Nzm u cemu je problem. LJudi sa kojima pricam kazu da se slabo cujem. Jel zna neko kako to da sredim? Kad prikljucim fon na komp stalno me pita za update. Imam mnogo stvari na njemu... zip, office, navigaciju, ne bih zeleo da izgubim sve to. Da li se u slucaju update-a sve to gubi? Hvala unapred
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Tesko da ces moci da sredis ikako fon i gledaj ako mozes da ga se sto pre otarasis.
E52 je pretanak,samim tim ima i tanku plocu i ako ti padne telefon ili se nosi u dzepu i dolazi do savijanja,telefon pocinje da se kvari,resetuje i slicno.
Meni su se puno svidjali e52 i e55 i hteo sam da kupim jedan od njih,ali od kako znam za pomenuti problem odustao sam,kao sto bi i svako trebalo da odustane od kupovine istih.
E52 je pretanak,samim tim ima i tanku plocu i ako ti padne telefon ili se nosi u dzepu i dolazi do savijanja,telefon pocinje da se kvari,resetuje i slicno.
Meni su se puno svidjali e52 i e55 i hteo sam da kupim jedan od njih,ali od kako znam za pomenuti problem odustao sam,kao sto bi i svako trebalo da odustane od kupovine istih.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Slučajni prolaznik
Hvala care, prodacu ga obavezno, samo ako nadjem kupca
Trazio sam monoblok da se ne bi kvario touch, tj preosetljivost, flet kabla isl. znaci monoblok, da je nokia, ima wireless, symbian, navigaciju, mogucnost vise programa, mogucnost gledanja filmova isl. ovo je jedini fon koji se podudarao sa mojoj potraznjom. Pozz

-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
Pogledaj upustvo kako se radi apdejt -> >>OVDE<<
Hard reset se radi tako sto kucas kod *7370# i kucas 12345 ukoliko ta sifra nije promenjena.
Hakovanje ti omogucava da instaliras sve programe, bez obzira na sertifikat, takodje omogucava ti da cackas po sistemskim fajlovima. Imas lepljivu temu u podforumu Kafic pa je iscitaj za detaljno uputstvo.
Hard reset se radi tako sto kucas kod *7370# i kucas 12345 ukoliko ta sifra nije promenjena.
Hakovanje ti omogucava da instaliras sve programe, bez obzira na sertifikat, takodje omogucava ti da cackas po sistemskim fajlovima. Imas lepljivu temu u podforumu Kafic pa je iscitaj za detaljno uputstvo.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 09:54