Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pisance obrisi ulaskom u sim poruke i brisanjem sim poruka.Teme nadji i brisi u menadzer aplikacija.

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 16:59

Post od moukoko »

meni je npr stajala ta koverta zbog neposlatog mejla (koji je ostao u Outbox-u mejla) :wink:
tj, moguce da uopste i nije do sms..

danijel25danijel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 23:07

Post od danijel25danijel »

Izbrisao sam sve poruke, cak sta vise nemam mail, zato sto ne mogu da pokrenem svoj yahoo preko telefona pa sam obrisao ono sto sam instalirao ALI PISAMCE I DALJE BLINKA!!! HELP :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Kad udjes u poruke,pa opcije tu potrazi sim poruke i tu dali si ulazio.Tu kad kliknes telefon ce ti otvoriti sim poruke ako ih ima ako ih nema pisace da ih nema.

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

e a jesi li obrisao i SIM messages? :| kad udjes u messages (ikonicu) ne ides ni u inbox ni bilo gde drugde, vec options>SIM messages pa pobrisi i to..
:) istovremeno ti odgovorismo

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Gde mogu da nadjem uputstva da skinem srpski jezik za ovaj telefon i dali je lako da se instalira kao na Nokiji N95 8GB

danijel25danijel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 23:07

Post od danijel25danijel »

HVALA MOUKOKO...A sad bi mogli i da mi kazete zasto nece yahoo mail da mi se instalira na telefon?

Hvala!!!

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

nema na cemu :)
inace, yahoo! mora da moze da se instalira, kod mene radi bez problema :D
udjes u Email>new mailbox>izaberes yahoo!> ukucas svoj password za nalog i to je sve, nema tu neke nauke.. ps. naravno, podrazumeva se da imas otvoren nalog na yahoo! mail :wink:

mmijatovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 21:18

Post od mmijatovic »

Da li mogu da se nekako vratim na stari fw, mislim na 031... verziju? Ne mora rollback već da instaliram ponovo tu verziju?

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

ne znam da li je vec neko postavio pitanje ovo ,ali interesuje me kakav je ovaj novi FW 051.018 ,trenutno imam 031 verziju ,i razmisljam da odradim update , citao sam po netu da nije nesto pouzdann ovaj novi fw ,pa me interesuje da li je neko probao oba,i da li donosi neka nova poboljsanja ili samo bagove (citao sam ,dodatke i mane,ali me interesuje akko to izgleda u praksi )! ??/

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Stefan_Mcgrady, osim sitnijeg sata u donjem delu ekrana, ja ne vidim ama bas nikakvu razliku.

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

Da li ima neke razlike u brzini telefona ,i da li imam neke od onih mogucih bagova koje su izbcili za ovu najnoviju verziju ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kako se radi full factory reset na E72? malo je pobrljavio nakon nekog mog eksperimentisanja, pa bih da ga slozim na nulu.

deki999
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 13. Maj 2005. 10:44
Kontakt:

Post od deki999 »

Kako osloboditi memoriju telefona (ne kartice)?
Kako da sada znam šta mi je instalirano u telefon?
deki-lee

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Formatiranje memorije telefona se radi tako sto se kuca kod *7370# i tada se gubi imenik, poruke.... odnosno sve ono sto je u memoriji telefona.
Da vidis gde je i sta ti je instalirano idi u App manager (ne znam tacno gde se nalazi posto vise nemam E72) i kada udjes u njega mozes videti pored instalirane aplikacje slicicu mem. karitce, sto oznacava mesto gde se nalazi, a kada pored aplikacije nema nikakve slicice, znaci da je aplikacija na mem. telefona.

nekoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2010. 11:16

Post od nekoje »

Ja imam dva pitanja:
1) kako da formatiram memorijsku karticu?
2) kako da ugradim navigaciju? navigaciju sam ugradjivao na windows mobile nekada i znam da bih samo skinuo sa neta sta treba ubacio u tel i odma je radio,da li i ovde ide na taj nacin i kako da je nadjem?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Memorisku karticu formatiraj kada se udje u mem.karticu pa opcije i tu valjda ima za formatiranje.
Navigacija se ubacuje lako pogledaj pp.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Bila sam pre neki dan u Telenoru i tom prilikom videla kožnu fotrolu za E71-neznam koji je model,probala sam je na mojoj E72 i nesviđa mi se kako izgleda tel u njoj.Meni uopšte nije funkcionalna,nemože da se koristi zadnji red tastature.Može li neko da slika kako izgleda E72 u fotroli CP 391?
HTC HD2 ANDROID

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Pozdrav svima :)
Od pre neki dan sam i ja vlasnik E-72. Telefon je premasio moja ocekivanja, zaista je odlican.

Imam pitanje u vezi fajlova na memorijskoj kartici. Koristim Ovi maps i navigaciju, ne zelim da ubacijem nista drugo, samo bih voleo da mi Memory card bude preglednija.
Pitanje je da li bi smetalo navigaciji ako bi sve one fajlove ...cities i data ubacio u jedan zajednicki folder ili mora da stoji tako odvojeno /

I drugo pitanje...na koju foru obrisati neke foldere koji mi ne trebaju,samo mi smetaju /
Kad pokusam delete , telefon mi kaze.. Unable to delete default folder ! Ista stvar se desava i u telefonskoj memoriji i na mem. card.

Hvala svima na odgovorima.

P.S. Znak / pisem jer mi ne radi upitnik na tastaturi :roll:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ej ljudi kakve su teenutno ovi mape za srbiju, vrede li ista ili je garmin i dalje mnogo bolji?
mozda su poradili na detaljima a da ne znamo...
::luv phonez::

Odgovori