Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 23:07
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 23:07
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 21:18
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
ne znam da li je vec neko postavio pitanje ovo ,ali interesuje me kakav je ovaj novi FW 051.018 ,trenutno imam 031 verziju ,i razmisljam da odradim update , citao sam po netu da nije nesto pouzdann ovaj novi fw ,pa me interesuje da li je neko probao oba,i da li donosi neka nova poboljsanja ili samo bagove (citao sam ,dodatke i mane,ali me interesuje akko to izgleda u praksi )! ??/
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
Formatiranje memorije telefona se radi tako sto se kuca kod *7370# i tada se gubi imenik, poruke.... odnosno sve ono sto je u memoriji telefona.
Da vidis gde je i sta ti je instalirano idi u App manager (ne znam tacno gde se nalazi posto vise nemam E72) i kada udjes u njega mozes videti pored instalirane aplikacje slicicu mem. karitce, sto oznacava mesto gde se nalazi, a kada pored aplikacije nema nikakve slicice, znaci da je aplikacija na mem. telefona.
Da vidis gde je i sta ti je instalirano idi u App manager (ne znam tacno gde se nalazi posto vise nemam E72) i kada udjes u njega mozes videti pored instalirane aplikacje slicicu mem. karitce, sto oznacava mesto gde se nalazi, a kada pored aplikacije nema nikakve slicice, znaci da je aplikacija na mem. telefona.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Bila sam pre neki dan u Telenoru i tom prilikom videla kožnu fotrolu za E71-neznam koji je model,probala sam je na mojoj E72 i nesviđa mi se kako izgleda tel u njoj.Meni uopšte nije funkcionalna,nemože da se koristi zadnji red tastature.Može li neko da slika kako izgleda E72 u fotroli CP 391?
HTC HD2 ANDROID
Pozdrav svima 
Od pre neki dan sam i ja vlasnik E-72. Telefon je premasio moja ocekivanja, zaista je odlican.
Imam pitanje u vezi fajlova na memorijskoj kartici. Koristim Ovi maps i navigaciju, ne zelim da ubacijem nista drugo, samo bih voleo da mi Memory card bude preglednija.
Pitanje je da li bi smetalo navigaciji ako bi sve one fajlove ...cities i data ubacio u jedan zajednicki folder ili mora da stoji tako odvojeno /
I drugo pitanje...na koju foru obrisati neke foldere koji mi ne trebaju,samo mi smetaju /
Kad pokusam delete , telefon mi kaze.. Unable to delete default folder ! Ista stvar se desava i u telefonskoj memoriji i na mem. card.
Hvala svima na odgovorima.
P.S. Znak / pisem jer mi ne radi upitnik na tastaturi

Od pre neki dan sam i ja vlasnik E-72. Telefon je premasio moja ocekivanja, zaista je odlican.
Imam pitanje u vezi fajlova na memorijskoj kartici. Koristim Ovi maps i navigaciju, ne zelim da ubacijem nista drugo, samo bih voleo da mi Memory card bude preglednija.
Pitanje je da li bi smetalo navigaciji ako bi sve one fajlove ...cities i data ubacio u jedan zajednicki folder ili mora da stoji tako odvojeno /
I drugo pitanje...na koju foru obrisati neke foldere koji mi ne trebaju,samo mi smetaju /
Kad pokusam delete , telefon mi kaze.. Unable to delete default folder ! Ista stvar se desava i u telefonskoj memoriji i na mem. card.
Hvala svima na odgovorima.
P.S. Znak / pisem jer mi ne radi upitnik na tastaturi