Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ilija, te foldere koje ti on neda da obrises mozes obrisati sa y-brosferom i kada ih obrises moraces nositi telefon u servis. :lol: Default foldere nikako nebrisi jer su ti tu sistemski podaci bes kojih telefon nemoze raditi.
djoxie, ja mislim da srbije jos nema u ovi mapama,ma garmin odlicno radi.

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

OK , necu vise pokusavati da brisem te foldere , hvala na savetu dexicom.

Ali bas su smorili sa tolikim folderima , sto na samom fonu sto na kartici. Bilo bi lepo kad bi mogli svi da se spakuju u jedan folder , tako da sa ostalim stvarima koje se ubacuju sve bude preglednije.

Posto sam dobio memory card od 4 GB , kupio sam jos jednu od 8. Mogu li samo jednostavno da iskopiram sve sa prve kartice na komp,pa sa njega na ovu novu od 8 GB /
Nadam se da se nece nista poremetiti u vezi navigacije ukoliko uradim klasican copy/paste

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Imam problem sa prebacivanjem na srpski meni.Ukucam onaj zadnji product code E72 RM-530: 0587342, 0587281, 0584260 za QWERTZ raspored i izbaci mi u programu error.To mi se desavalo i na nokiji kad sam ubaciovao srpski meni,ali i pored toga sto je pisalo error uspelo je.Meni na E72 nece nikako vec sam par puta pokusavao ali nista,za ova dva coda nisam pokusavao jer zelim da mi bude QWERTZ.Zna li neko kako da resim ovaj problem

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Možda sam malo dosadana ali stvarno me kopka kako tel izgleda u fotroli CP390.Inače fotrola koju sam probala je CP368 i ona je za E71-E72?
HTC HD2 ANDROID

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Sanjke, koliko ja vidim na Nokia sajtu, CP390 je samo za N97 mini. Ja imam ovu na sličan fazon koja je i za E71 i E72, i meni se sviđa kako izgleda, i nisam imao problema sa upotrebljavanjem donjeg reda tastera. Nikakvih zamerki na nju nisam imao, niti ih imam i dalje, mada preferiram onu silikonsku futrolicu.

mmijatovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 21:18

Post od mmijatovic »

Jel ima neko problema sa delivery report-om? Za neke brojeve mi stoji pending iako ljudima stiže poruka uredno.

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

da li neko ima luft na dodjem delu maske ispod tastature gde je onaj plastican deo ,oseca se tj. cuje se lupkanje kada se pretiska ?

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Stefan_Mcgrady kod mene nema tog razmaka,
nema ni "curenja" svetlosti ni skripuckanja,
telefon je dosta dobro utegnut.

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

Kod mene nije bas sve utegnuto taj donji deo ima tog lufta i poklopac je imao ali sam to uspeo da sredim,ne znam da li je ovo nekako moguce zategnuti!?

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Imam problem sa prebacivanjem na srpski meni.Ukucam onaj zadnji product code E72 RM-530: 0587342, 0587281, 0584260 za QWERTZ raspored i izbaci mi u programu error.To mi se desavalo i na nokiji kad sam ubaciovao srpski meni,ali i pored toga sto je pisalo error uspelo je.Meni na E72 nece nikako vec sam par puta pokusavao ali nista,za ova dva coda nisam pokusavao jer zelim da mi bude QWERTZ.Zna li neko kako da resim ovaj problem

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Stefan_Mcgrady, posto sam ja imao problema sa telefonom tj. sa izradom odneo sam telefon da se rastavi i posle rastavljanja nije dobro sastavljen pa je bilo lufta na plastici ispod "spejsa".
Mozda je moguce da se u servisu rastavi telefon pa da se ponovo sastavi sa vise paznje.

samo-partizan, odradi apdejt preko "feniksa". Imas na netu uputstvo.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koliko sada kosta nova e72, a da nije iz cometradea , tehnomanije i slicnih prodavnica mobilnih telefona? :)

pcmilos
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 16:07

Post od pcmilos »

fannY, pre nekoliko dana sam bio u par prodavnica posto i mene zanima sadasnja cena...gde ima bele ona je oko 10e skupla, mada i braon ima vecu cenu od crne i sive...u tih par radnji krece se od 280-310e...ako ima negde povoljnije pisi jer planiram da pazarim uskoro...

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Ja ga platio 290 eura made in finska je fon.Napokon mi proradio NSS da instaliram srpski meni jer preko onog phoenix nemogu nista da uradim

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

pcmilos, belu sam i mislio da uzmem.:) Isto sam mislio da uzmem uskoro,ako nadjem javljam,a ti ako se ponovis pre mene javi gde si uzeo.

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Cudna stvar mi se desila na E72.
Sve sam podesio kako mi odgovara kad sam kupio telefon i od tada nista nisam dirao. Juce vidim da mi se izgubio kalendar sa ekrana dok je u stand-by modu.
Odem u settings....mode settings i tamo vidim da je opcija kalendara uredno stiklirana. Pokusao sam da ponistim, pa opet da ga izaberem , pa sam gasio i palio telefon , medjutim kalendar se ne pojavljuje.
Pokusao sam i da prebacim telefon u drugi mod , ali i tamo sve radi osim kalendara.
Sve ostale aplikacije kad izaberem rade normalno, a nisu mi potrebne. Koristim samo gmail , kalendar i wifi scanning i od te tri koje mi trebaju bas ko za baksuz kalendar ne radi :x

Napominjem da mi kalendar inace funkcionise normalno, kad ga izaberem u meniju , ali treba mi da mi stalno bude na st-by ekranu i da mi napise ukoliko imam nesto za taj dan.

Jel imao neko slican problem /

danijel25danijel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 23:07

Post od danijel25danijel »

Pozdrav svima.
Molim Vas neka mi neko kaze da li postoji sansa da zakljucam poruke, slike...jednom recju PRIVATNOST na e72?

Hvala
D.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Moze,ima tkih aplikacija na desetine .Guglaj malo i nacices ih sigurno .........a pogledaj i pp za pocetak 8) 8)

zix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Okt 2006. 00:51

Post od zix »

Trepce mi koverat na displeju nema sanse da ga sklonim. Nemam nikakve poruke, mail-ove. Sve sam probao al i dalje blinka. Telefon je nov blinka mi koverat od kad sam stavio karticu.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

zix, imas poruke na sim kartici koje telefon registruje kao neprocitane.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori