Nokia C3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Citao sam i ja komentare za c3 na onoj stranici gde mu je specifikacija i tu se puno ljudi zali na losu konekciju wifi-ja,mada su neki uspeli to da rese ali ja ih nisam razumeo jer nemam telefon ispred sebe.Ada postoji nacin da se to resi sigurno da postoji ili je do nekog podesavanja ili do verzije softvera.
Nesto sam se i ja zainteresovao za ovaj tel.da ga kupim ispred nove godine ako ga telenor ponudi u nekoj akciji taman i ugovor da produzim ali ovaj problem sa wifi me malo zbunjuje.
Nesto sam se i ja zainteresovao za ovaj tel.da ga kupim ispred nove godine ako ga telenor ponudi u nekoj akciji taman i ugovor da produzim ali ovaj problem sa wifi me malo zbunjuje.
- milanovic986
- Redovni učesnik
Uradicu update softvera kad bude bilo dostupno. Verovatno ce da rese taj problem (ako je to problem do softvera). Kad obrisem GPRS podesavanja, to sve extra radi. Znaci to me najvise zbunjuje.
I, jedna novost. Prilikom konektovanja na internet preko browsera, poceo je da mi se pojavljuje onaj izbor o nacinu konektovanja. Evo sta sam uradio:
Otisao sam u Configuration i obrisao sam podesavanja za Telenor GPRS samo u odeljku Default Config. Settings, dok su podesavanja ostala u Prefered Access point.
I, jedna novost. Prilikom konektovanja na internet preko browsera, poceo je da mi se pojavljuje onaj izbor o nacinu konektovanja. Evo sta sam uradio:
Otisao sam u Configuration i obrisao sam podesavanja za Telenor GPRS samo u odeljku Default Config. Settings, dok su podesavanja ostala u Prefered Access point.
NOKIA E7 User
- milanovic986
- Redovni učesnik
Drugari trebam malu pomoc, ako je imao neko slican problem. Naime konekcija telefona mi je namestena, kako pise na njemu "po potrebi" tj, kada hocu da se konektujem na facebook ili mail, pita me koju vrstu konekcije hocu, i do juce je radilo ok, odnosno kada se konektujem na nalog,pita me na koju konekciju ocu (internet ili wlan) i pojavi se ono slovo E na ekranu, kada izadjem iz maila ili face buka, to slovo E se ukloni sa ekrana, od juce, iako su sva podesavanja ostali ista kada izadjem iz maila to slovo E se ne sklanja vise sa ekrana, stoji stalno i pokazuje da je kao na mrezi, da li ste vi imali ovakakv problem i ako neko zna kako da ga uklonim? hvala
ukloniće se, ali ubrzo će se pojaviti ponovo....naime, imao sam isti problem, bez obzira što se izloguješ iz mailboxa on će se i dalje sinhronizovati, nemam pojma što! Ja sam lepo obrisao nalog il MAILA na telefonu i proveravam ga direktno na sajtu....od tada više E ne stoji, i ne vuče bateriju kao lud 
E sad-dajte ljudi pomagajte sa nivoom osvetljenja, jel imate vi tu opciju, moj bree nema, nisam toliko operisan

E sad-dajte ljudi pomagajte sa nivoom osvetljenja, jel imate vi tu opciju, moj bree nema, nisam toliko operisan

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nivoom osvetljenja ekrana??Sta je s vama ljudi,zar je to toliko tesko pronaci?Ako opcije nema u settnigs-display onda telefon i nema tu opciju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne moze duso
,nokia fabricki OS tj S40,ne podrzava skype.Ako si vec htela imati takav a i jos neke programe trebala si kupiti neki smartphone,pozz 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- milanovic986
- Redovni učesnik
Problem pri konekciji! Uradio sam sve prema uputstvima (bar mislim da jesam) pokusao i sa automatskim i sa manuelnim konfiguracijama i jos sa kojekakvim promenama opcija nesto manje od milion puta ali kada pokusam da se konektujem preko Opere, recimo na Google, izbaci mi obavestenje: - "Failed to connect to the Internet. Verification of server certificate failed. Please check the date in your device." Ovo se desava iako mi se pokazuje oznaka E (zakacen na net, jel te), a posebno zanimljivo sto mogu da otvorim sve njegove linkove u opciji WEB SERVICES kao sto je my space... i sve banere i linkove u njima?!?!?!?!? Konfiguracija za MMS takodje funkcionise tako da sam poodavno iskljucio mogucnosti greske pri konfiguracijskim parametrima. Mrsko mi je otici do Telenora pa pomagajte ako imate srca
Svako dobro

Na staroj Nokiji, kad mi stigne recimo sms [a ja ne budem u sobi pa ne cujem] ili kad imam propusten poziv - mobilni lepo blinka sa strane, i ja kad se vratim u sobu lepo vidim da sam propustio ili sms ili poziv.
Postoji li nesto slicno na Nokiji C3 ?
Ubih se trazeci podesavanja, nema.
Bar neki znak da daje na odredjeno vreme, da bar pusti neki zvuk ili blinka ekranom, bar nekako da znam da je stigo sms?
Postoji li nesto slicno na Nokiji C3 ?
Ubih se trazeci podesavanja, nema.
Bar neki znak da daje na odredjeno vreme, da bar pusti neki zvuk ili blinka ekranom, bar nekako da znam da je stigo sms?