Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
vlado890, to se meni takodje desavalo na mojoj n73, reset je resio problem.Posto mi se to desilo dva puta, prvi put sam jednostavno izvadio baterju i drzao tel bez baterje jedno 5 min, posle toga sam vratio baterju, upalio tel i radio je dva-tri dan bez problema.Kada mi se ponovo isti problem javio koristio sam hard rest i od tada tel radi savrseno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Trenutno imam w950 kome sam zamenio drivere za zvuk, i preko slušalica telefon zaista ubija kada se pojača preko polovine, još i koristim i core player koji je odličan. Sledeće što me zanima je da li je moguće izmeniti drivere za zvuk na n73, jer planiram da uzmem n73, koji sam već imao više puta. E sad, ne sviđa mi se glasnoća zvuka preko slušalica na n73(nema nešto posebno glasan zvuk preko sluški), i zanima me da li je moguće ubaciti druge drivere za zvuk u n73, kao što je to moguće na w950 i ostalim UIQ3 telefonima? Hvala unapred 

w950
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nazalost ne mozeObi napisao: i zanima me da li je moguće ubaciti druge drivere za zvuk u n73, kao što je to moguće na w950 i ostalim UIQ3 telefonima? Hvala unapred

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
U opcijama poruka mozes podesiti da se poruke cuvaju na mem. karicu i isto u podesavanjima se moze podestiti da maks. cuva 999 poruka. Barem je tako na 6630, a N82 nemam u blizini da proverim.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Dymatize,program koji tebi treba je Font Magnifier.
A za sva ostala pitanja oko programa,viewtopic.php?t=8377&start=3880
A za sva ostala pitanja oko programa,viewtopic.php?t=8377&start=3880
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
A da li skida kredit? Koliko znam Google Maps koristi GPRS da ucita mape itd.
Ja sam na N73 instalirao Garmin i mogao sam da gledam mape, jer nisam imao GPS receiver. Taj uredjaj se moze kupiti i ksota oko 80 evra, koliko sam cuo. Doduse, za te pare se moze kupiti solidna navigacija za auto.
Ja sam na N73 instalirao Garmin i mogao sam da gledam mape, jer nisam imao GPS receiver. Taj uredjaj se moze kupiti i ksota oko 80 evra, koliko sam cuo. Doduse, za te pare se moze kupiti solidna navigacija za auto.
NOKIA E7 User
Uzeo sam skoro tel (polovan) beli sa crvenom pozadinom.Verzija V 4.0812.4.0.1 21-03-2008 RM-133 Nokia N73(07) to tobijem kad ukucam kod *#0000#.Imam problem sa kamerom, toliko secka da me iritira, ostale funkcije rade normalno ali kamera je katastrofa, da li je u pitanju verzija softvera ili se kamera pokvarila ili sta vec???
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Okt 2010. 22:21
Ima dosta strana pa ne bih da citam sve
Evo u cemu je moj problem. Imam polovan fon, uradio sam mu hard reset 3+*+zelena slusalica. Pa ga vratio na fabricka podesavanja. Sad je problem sto se nekad gubi mreza i pise samo 3G nekad ispod tih crtica svetli slovo E sa strelicama. U cemu je problem? Bluetooh nece, pise Unable to preform Bluetooh operation. U cemu je problem? Hvala

Imam n82, i u njemu 8GB microsd...Trebam da menjam n82 za n73me(trebaju mi pare, a i n73 je toliko gotivan fon, imao sam do sada 4 n73
), naravno uz doplatu...E sad, zanima me da li je moguće da n73 podrži 8GB...Ubacio sam kod ćaleta, i fon je hteo da je formatira, to mi se čini kao dobar znak, jedino što nema najnoviju verziju softwera...

w950