Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Telefon je odjednom sam resio da prestane da proverava email. Pritom, podesavanja za Gmail nista nisam menjao, ali odjednom je prvo poceo da kasni, tojest da ne proverava u tacnom intervalu koji mu je zadat, a sada to vise ne radi uopste, vec iskljucivo rucno moram da startujem mail aplikaciju i proverim sta se desava. Menjao sam intervale, misleci da mozda to igra neku ulogu. Trenutno stoji na 1 sat, ali definitivno ne radi. Probao sam da gprs vezu menjam sa uvek dostupna na samo po potrebi i obrnuto, medjutim ni tu se nista ne desava. Ima li neko ideju sta da radim, posto ovo uzasno iritira?

alekbara
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 12:39

Post od alekbara »

skar
Druze, sve ja to sikljucim ali se i dalje smao ukljuci tj. ukljuci pretrazivac! Imas li neki drugi preglod? Softver sam uploadovao ali i dalje nista!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

araphel, nazalost ja sam zbog toga prekinuo da koristim nokiin mail pa gmail nalog proveravam preko browsera, tj bookmark sam stavio na levi key shortcut (onaj koji je po defaultu "menu", i tako za par sekundi imam svoj mail. ucitavam mobilnu verziju ali ako imam neki attachment, ja ga u donjem uglu promenim u basic html view i onda skinem ako mi je bas hitno. inacd, u mobile pregledu svi tekstualni attachmenti mogu se iscitati u plain text verziji.
jesi pokusavao da uploadujes slike na fb preko mobile verzije?
::luv phonez::

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

djoxie, uspeo sam to sa slikama, ali ovo za mail me bas nervira....Hocu da nateram to da radi, a ne da izvlacim sporedna resenja.

fedja87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Sep 2007. 18:31

Post od fedja87 »

Pozdrav, potrebna mi je pomoc, updejtovao sam software na verziju 051.018.218.08 i od tada imam problem sa office paketon, naime bilo koji fajl da otvorim nece celog da ga prikaze, nego prikazuje negde od sredine srtane pa na desno, ne na dole, nego sa strane, a kada odem u print layout onda otvori sve, ali tada nemam opciju find naravno. Znaci on otvori ceo fajl, ali prikazuje samo desnu stranu toga fajla ?! Pokusao sam da nadjem office suite 5 ali nema ga krekovanog. Ako neko moze da mi pomogne bio nih zahvalan posto mi treba zbog posla. Hvala unapred.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Samo da javim da sam uspeo da rešim problem sa mailovima. Iskopah rešenje guglajući do besvesti, i vrlo je jednostano: treba se registrovati na nokia messaging sajtu. I onda sve radi....Ludo ali istinito. :lol:

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel moze da se menja maska na e72?I gde ima da se kupi originalna maska ako moze i koliko kosta?:)Zna neko?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

araphel, svaka cast na resavanju problema, uradio sam isto pa cu sad da vidim kako radi, mada ne primam mnogo mailova, ali bice korisno da radi normalno i da se sam refreshuje. nadam se da je jedan minus presao u plus, ipak ima e72 i prednosti, bateriju prvenstveno
::luv phonez::

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

djoxie, o,da! Dva dana teskog maltertiranja.....stvarno dobro izdrzi. 8)

zix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Okt 2006. 00:51

Post od zix »

Da li negde mogu da skinem onaj stari firmware?
Ovaj mi je pun bagova.
Imam problem sa porukama nekad sam prebaci poruke na telefonsku memoriju a ja ih drzim na memoriskoj kartici, izbaci mi poruku kao nemoze da pristupi memoriskoj kartici i sam prebaci na memoriju telefona, a kartica radi najnormalnije. Imam problem i sa izvestajima sa nekih brojeva mi stize ali sa vecine ne iako njima stigne poruka, meni pise da je poruka na cekanju.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

fannY, videh na oglasima da neko prodaje, cini mi se.

zix, nisam siguran da je to do najnovije veryije firmvera, jer su vecinom utisci pozitivini. Meni naprimer tek sa ovim poslednjim apdejtom sve stoji na mestu i radi kako treba. Mozda nesto od aplikacija sto si instalirao pravi problem nakon apdejta?

zix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Okt 2006. 00:51

Post od zix »

Sve aplikacije rade odlicno nemam problema nisacim samo sa ovim porukama, ovo ostalo radi ok. Stvarno nemam ideju do cega moze da bude.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

araphel, kako bre nemozes da podesis da ti mail stize u realnom vremenu.Meni na gmail nalogu sve radi kako treba.Slika

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

deksicom, rešio sam to u međuvremenu, kao što gore napisah. Registracija na nokia messaging sajtu je rešila sve probleme. Sumanuto ali istinito. Doduše, maknuo sam Gmail na refresh svakih 15 minuta, ali bitno je da sad sve radi i to bez greške. I dalje me živcira nemogućnost da se html prikaz postavi za default, ali šta da se radi. Bolje da kliknem jednom i dobijem html prikaz nego da mi od silnih mailova i druge upotrebe baterija umre do 5 popodne.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ti si sada stavio ovi mail imam i ja njega ali ga ne koristim.Dali se on moze podesiti da nevrsis konekciju na odredjeno vreme nego kada dobijes poruku tek onda da te on obavesti i da izvsis povezivanje.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Izvin'te sto prekidam diskusiju. Kako stoji E72 sa fimware-om, jel su ispeglane sve greske ili jos ponesto fali? Da li se desava nekad da ostanete bez RAM-a prilikom surfa ili neceg drugog? Brzina samog softvera? I da, kako funkcionise GPS, cuo sam da masi ko lud? Imam neku zanimljivu ponudu za 150e pa me zanima dal' se isplati. Ne da mi se da uzmem android, uvek ovako nesto iskrsne :). araphel, bilo ko?
Hvala
Poslednja izmena od antec u Čet, 16. Dec 2010. 13:21, izmenjeno 1 put ukupno.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

araphel, hvala,jel znas mozda sta se sve menja,jel samo onaj poklopac za bateriju ili jos nesto?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

deksicom, nisam stavio ovi mail, koristim standardni mail klijent u telefonu. Push mail može da se namesti ako koristiš mail for exchange. nameštao sam gmail kao mail for exchange nalog, ali pošto mi na toj adresi trenutno nije više potrebna instant informacija o pristiglom mailu, onda sam se vratio na ovu klasiku, zbog štednje baterije. Inače, mail nije nikako hteo da mi radi kako treba sve do registrovanja na nokia messaging sajtu. ni push email ni standardni email klijent nisu radili, jednostavno sam mogao samo da ručno osvežavam inbox. Sad šljaka i sad sam zadovoljan.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

araphel, da to sam i ja sada uradio ali i tu moras da postavis na koliko vreme da se osvezava .
Tako je moglo i ranije i bez ovoga na n79.
Ja pitam dili je moguce da ti stigne obavestenje o prispeloj poruci bez konekcije na wlan ili gprs.Slika
Prednost ovog nokia maila je sto sa njim mozes biti non stop konektovan na mrezu i primati meil odmah dok kod ovog drugog to moguce samo po osvezenju vremenski koje se navede.
Edit-ali koliko vidim ova usluga se naplacuje posle ovog probnog rada.Evo sta su mi napisali na kraju poruke koju mi je nokia poslala.
Као ваш суђење ближи крају, ми ћемо вам послати подсетник. Ако не желите да купите претплату, једноставно дозволити пробни период до краја. Ми ћемо вас обавестити када период заврши, а ми ћемо поништити Ваш Нокиа Мессагинг налог. Неће вам бити наплаћено за услуге и нећете морати ништа да урадите.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

gledao sam neka istrazivanja na ovom sajtu i ocrnili su kvalitet zvuka, znaci sto se tice zvuka u slusalici, pustanja muzike i zvonjenja, kazu da je ispod prosecnog... http://www.gsmarena.com/nokia_e72-review-422p4.php da li je zaista on toliko tih i da li se uz mogucnost update-ovanja softvera zvuk moze pojacati?
Iphone 6, space gray

Odgovori