Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Ninolina, ja kupih telefon i to mu je sto mu je sad. Salim se naravno i kod mene je ista situacija a blic stvarno zna da zafrkava ponekad, ali generalno sam yadovoljan sa slikama.
Prvi utsici nisu sad stvoreni jer sam se igrao sa ovim telefonom jako dugo i odavno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jerkann, iskreno, ja sam obožavala moju 97-icu, kakvo god ostali imali o njoj mišljenje.. Uspela sam da je sredim da gotovo sve radi savršeno.. I žao mi ponekad što sam je prodala.. Ali na kraju mi je malo dosadila.. Nije više imalo šta na njoj da se moduje i tada sam se odlučila da menjam Tel.. U svakom slučaju, nadam se da ćeš biti zadovoljan Tel..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Ninolina, mene jedino symbian zadovoljava trenutno. Navikao sam na njega, n97-cu dugo prizeljkujem. Sledeci ce verovatno biti n8, ali kada mu cena padne bas mnogo.
Nego da ne sirimo mnogo off, sad krecem u isprobavanje adekvatng Pimp-a za moj tel;efon pa javljam.

giomla
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Sep 2010. 22:47

Post od giomla »

ajde molim vas, posto vec toliko dugo imate ovaj fon, barem vecina ovde na forumu, kazite mi neki link, adresu gde mogu da skinem neki plejer za gledanje filmova sa titlom! znaci, imam ovaj fon vec nekoliko meseci, i skinuo sam gomilu LCG SmartMovie-a, ali ni jedan jedini nece da sljaka! pa sam onda uradio sertifikat za moj imei i pokusavao sam i tako, znaci da potpisem taj program, ali nece ni tako! posle su mi neki rekli da LCG ne moza da se potpisuje... Molim vas, ako znate kako ovo da uradim, neki plejer, bilo koji samo da moze da reprodukuje i titlove!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

giomla, pogledaj ovu temu mozda resis tvoj problem viewtopic.php?t=9190&start=60

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

kada sam kupio ovaj telefon kamera me je odusevila sve dok nisam ukljucio blic. Medjutim i za to ima resenja. i Evo ga: http://www.youtube.com/watch?v=CTvgV6uWkyA
Poklopac je vec napravio darmar ali sam i to sredio tako sto sam ga skinuo i fino ispolirao, tako da sad gotovo ne zakacinje staklo kada se pomera, a na strani suprotnoj u odnosu na kameru i led stavio sam malo folije da se poklopac ne bi otvarao kada je telefon u dzepu. Sve u svemu radi lepo.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

jerkann, pa kad si se podnovio,cutis ne hvalis se aaa :P .
Cinimi se da si pre imao 5230 ako se nevaram.
Neka te dobro sluzi i da castis Slika

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

deksicom, pre nekih nedelju dana. Ma izmenjao sam telefone za ovih mesec dana samo tako. Sada sam definitivno ostao na ovom dok ne padne cena za N8.
Hvala na zeljama.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

jerkann, to bi bila prava stvar da se dokopas N8 .Game foce samo pozitivne utiske pise o njemu.Dobro je sto se symbian popravio jer i ja planiram da kad dodje kraj na N79 ponovo kupim Nokiu symbian,ali koji jer kako su zapoceli telefonima sa tastaturom se crno pise Slika.
A tach ekran hmm.nije to to Slika.

giomla
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Sep 2010. 22:47

Post od giomla »

ja imam tih problema sa mojim fonom. kad ukljucim blic, baca svetlost do pola slike, pa sam crnim marjerom ofarbao skoro pola blica na polovini prema socivu i ofarbao sam one ogrebotine sto je napravio poklopac i sada je dobar.

rida1976
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Feb 2007. 00:37

Post od rida1976 »

Hajde da ne otvaram novu temu, da postavim pitanje ovdje u vezi Noika N97:
Sugovornici mi se zale da me dosta slabo cuju..u cemu moze biti problem? Logicno se namece da bi mogao biti mikrofon..ima li jos nesto sto moze imati veze sa ovim problemom? Da li je iko imao slicnih problema?

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Pa moze biti i da tvoji sagovornici imaju problema sa slusalicom? Nisi razmisljao o tome? Mada malo verovatno

rida1976
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Feb 2007. 00:37

Post od rida1976 »

Nije to u pitanju, nemoguce je da svi imaju problem sa slusalicom..istestirao sam i sa fiksnim telefonom i sa vise razlicitih mobitela i zaista se lose cuje zvuk

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

rida1976 imam sličan problem kao i ti.vidiš njegov mikrofon se nalazi unutar slajdera tj kod spejsa.e sada kada ja slajdujem sve je ok i lepo me čuju a kada ovako razgovaram malo slabije.ali mnogo me bolje čuju na x6 nego na m97.tako da mislim da je to zbog položaja mikrofona.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

[CoPPolA]
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Okt 2010. 21:30

Post od [CoPPolA] »

Pozdrav,

E ovako dobio sam Nokiu n97 i poprilicno se dobro snalazim na njoj zasad zahvaljujuci puno tutorijala kojih ima.. Ali imam jedan problem, kada prebacujem muziku sa drugih telefona, mogu da prebacim maximalno 5 pjesama od 4gb i to mi sve ide na neku C. memorija telefona, a pored te ima E. masovna memorija u kojoj imam 30GB slobodno... Kako da sada prebacim sve pjesme na tu masovnu memoriju jer sad prilikom primanja neke muzicke datoteke uvijek mi se pojavljuje da je memorija puna i da trebam izbrisati nesto da bi primio..
Pa ako neko zna kako da to rjesim neka se javi
Znaci kako da namjestim da mi se sve sto primam (muzika, video, slike) stavlja na masovnu memoriju?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Povezi tel.sa kompom i otvori E memoriju i tu napravi folder npr.muzika,otvori sad njega i tu ubacuj pesme i to bi trebalo da bude kako treba.
Kako si dosad ubacivao pesme u tel.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

deksicom, koliko sam ja skapirao [CoPPolA], je kopirao muziku preko bluetootha. dakle preko file managera cut/paste sa c: na e: a posle podesi bletooth da ti cuva stvari na e. muziku ti savetujem da prebacujes preko kompa i to da telefon stavis u mass storage modu

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

[CoPPolA], trebas da u Porukama podesis na kojoj memoriji ce ti se cuvati. Idi na Poruke - Opcije - Podesavanja - Ostalo i tu pod aktivna memorija treba da stoi E: Mass storage.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Da moze i tako ali ja sam mu ovako predlozio jer skracuje proceduru otvaranja bluthut poruke i sacuvaj,a to da treba podesiti da sacuva poruke na e umesto na c svakako treba da uradi.

finis1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Jan 2011. 20:27

Post od finis1 »

ovo sam već negde napisala, pa ću citirati samu sebe: "...postoji program koji omogućava zaključavanje telefona putem Proximity senzora... Ja njega koristim i taster za zaključavanje i ne pipam... Znači, instaliraš Pocket Sensor, isključiš zaključavanje ekrana u settings, ubaciš Mod za buđenje ekrana iz "mračnog" stanja na dodir ekrana, instaliraš i nUnlock i eto rešenja.

:D cao....
meni ovo nije jasno ako moze mala pomoc...nikako da odradim ova podesavanja kao sto su objasnnjena u postu na87.str nanolinin post
... skinuo sam Pocket Sensor i nUnlock,stim sto nisam moga da nadjem free verziju pocket sensor vec sam uzeo onu demo verziju...neznam da nadjem na telefonu opciju da iskljucim zakljucavanje ekrana,nalazim samo opciju od 5sekunde pa do neznam koliko
i neznam kako da ubacim mod za budjenje iz mracnog ...
hvala unapred svima

Odgovori