Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mcwelja ja sam imao isti takav problem još davne 2003 ako se ne varam sa 7650.sve sam pokušavao dok nisam odneo isti fon u servis gde su zamenili taj čip jer je crkao.možda kod tebe nije takav slučaj ali bi ti servis preporučio.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

mcwelja, Mozda ti je jednostavno softverski problem...Pokusaj da updatujes softver ili ako vec imas najnoviju verziju onda ga reinstaliraj,mozda uspes da resis problem...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

nije softverski 100% garantujem da je crko BT,
e sad mozes proveriti i da li ti radi i WiFi,a desava se uglavnom na 5800 i x6(meni kod ove druge) :smutny: i znaj ako nemas garanciju da nosis u neki dobar servis da ti ne bi izduvali plocu,pa kasnije da bude za baciti!

mcwelja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 19. Maj 2007. 14:28

Post od mcwelja »

Hmm WiFi mi bez problema radi...inace software mi nije, i updatovan je i menjao sam mali milion softwera i opet isto.

Ali, ima snimljen jedan backup od pre 203 meseca, i kada vratim telefon na to prvobitno stanje, bluetooth radi O.o ali svega dan dva...na koju foru sada pa to?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

mcwelja, ako ti radi kad vratis stari backup onda te neka od aplikacija zeza. moj savet update/reinstall pa hard reset. ako tad ne radi ond je hardware

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

nisam siguran sad da li je wifi il radio u istom cipu...
proveri,mada ako to izbacuje definitivno hardware failure,imas na Nokia support mali milion tema o tome!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Nedavno sam uradio HArd Reset i usput i karticu formatirao ...ono , na novo sve ...
I desava mi se sada da nekad kada ga ugasim nece da se upali tj. kada pritisnem da se upali , stoji ono na bijelom ekranu NOKIA, i ugasi se. Izbacim karticu, normalno se upali ... sta bi moglo da bude ...?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

prvo ne gasi telefon :D
ja bih probao sa drugom karticom ako nema problema crkla je kartica (to bi inace bila prva za koju sam cuo). odradi ponovo format kartice, ali prvo na kompu pa posle na telefonu.
najverovatnije te zeza neka aplikacija instalirana na kartici

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Desavalo se i meni to,ali tek kada sam ubacio software. Promenio sam ga i stvar je resena. Zna da zeza kartica zbog aplikacije neke! 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

snenad, Ma ne , uspije se nekada sistem " dignuti " , a nekada ne ... a aplikacije su iste instalirane kao i prije formatiranja , ne znam u cemu bi mogao problem biti ..

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

mazzy, kao sto smo ti i Esseker, i ja predlozili proveri (reinstaliraj) aplikacije instalirane na kartici. Nema veze da li su ti aplikacije nekad radile. Znaju one nekad da se lose instaliraju. Niko nije savrsen. Nemoj mi reci da ti se nikad nije desilo da neka aplikacija nece da se instalira, pa ti restartujes telefon i tad hoce

pilauda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Mar 2007. 14:42

Post od pilauda »

ljudi jel dekodiranje telefona moze da se radi u "narodnoj radinosti" (mislim kuci sam) ili moram da odem u servis, telefon je zakljucan na 063 mrezu pa me zato interesuje

PhoneBricker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Dec 2010. 21:13

Post od PhoneBricker »

Ubacio sam firmware od c6 i sad imam rompatcher u aplikacijama ali kad ga otvorim izadje mi samo ovo:"If you like this software then support us via donation..." , i kad idem na ok izadje iz programa.Da li neko zna sta da radim?
EDIT:Resio sam problem , rompatcher se ne pali dok na memorijskoj ne napravite folder Patches i zatim u njega ubacite bar 1 patch...
5800>c6...CFW by PNHT...

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

da moze servisi ne bi postojali...
nema sanse da odradis kuci,jer za to je potrebno imati alate (box)
a i zavisi koja ti je trenutno ver. swf u telefonu,tj ako je preko 5.... onda ti nokia biva sl3 i ne moze da se otkljuca il pak kosta 50e

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

pilauda, mozes i kod kuce ali takodje kosta. prvo moas da platis software a onda da kupis kljuc za otkljucavanje. za jedan telefon ti se vise isplati servis. ali progooglaj pa se sracunaj ali moj savet ti je servis.

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Pa zar ne moze da uzme lepo i da ubaci kuvani softver i resi stvar...ili to nije moguce sa lock telefonima? :blinky:
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

ljudi imam jedan problemcic.kada zelim da pokrenem film preko smart movie-a jednostavno me izbaci iz playera.do cega je greska?da li postoji drugi player ili mogu da gledam na realplayer(pomocu cega da konvertujem i koji format?)molim vas pomozite mi...:(

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Ja imam V50.0.005 i danas sam hteo da update-ujem na v52 i nece :( Ovi store ne vidi update software-a, vidi samo update za Ovi Maps i za Music Player :disgust:
EDIT: Ne pomaze ni Nokia Software Updater, vidi samo moju trenutnu verziju kao update :dry:
Pomoc? :smutny:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, to znaci da nema update- a za tvoj product code. mozes da proveris i na nokiinom sajtu

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Gledao sam neke tutorijale za promenu product code-a i nije mi jasno koji code trebam da upisem umesto starog?
Poslednja izmena od Nebojsa92x u Čet, 30. Dec 2010. 22:05, izmenjeno 2 puta ukupno.

Odgovori