Nokia X2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- StojanCupic
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 15. Okt 2010. 11:19
То је тачно, једва два дана да састави, ако се учестало користи. Иначе, игре брже празне батерију него музика, било да је радио или медија плејер. Камера је можда и највише празни. Када не користим камеру ни игрице, а музику слабо слушам (5-6 песама дневно), разговарам око пола сата дневно и шаљем око 10 ак порука, батерија ми траје 4 дана.
Тел. лепо изгледа, има изванредне звучнике и добар је када се пореди са ценом. тешко да се све могло задовољити за ту продајну цену.
Тел. лепо изгледа, има изванредне звучнике и добар је када се пореди са ценом. тешко да се све могло задовољити за ту продајну цену.
- StojanCupic
- Novajlija
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
StojanCupic, nije istina, telefon podrzava youtube video streaming, samo treba uneti podesavanja kako treba! Pouzdano znam, svojoj verenici sam kupio original u Comtrade-u! uzgred telefon podrzava i punjenje preko USB-a, kada se instalira Ovi Suite aplikacija, mada u prodajnom paketu ne daju USB kabal! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- StojanCupic
- Novajlija
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
StojanCupic, reci mi koja si mreza? Ja sam podesio na mt:s-u, evo kako:
Kad su stigla mt:s podesavanja pri ukljucenju moba, njih sam sacuvao, medjutim, kad se ode na youtube preko browser-a (opera mini) ili youtube aplikacije (preinstalirane na X2), javlja pogresnu web adresu, bla bla, vidi podesavanja za video streaming itd.
Elem, otisao sam na podesavanja>podesavanja konfiguracije> pa podesavanja licne konfiguracije, dodao novi "licni nalog" (pristupnu tacku), nazvao je Mts, pa u podesavanjima pristupne tacke, u podesavanju nosaca> ukucao za pristupnu tacku paketnih podataka gprsinternet, Ipv4, autentifikacija normalna, korisnicko ime mts, sifra 064. Zatim, otisao na povezivanje u podesavanjima, paketni podaci, podesavnja paketnih podataka, i za aktivnu tacku birao Mts. Zatim je radilo!
Uzgred, telefon je original, sa svim mogucim sertifikatima!
p.s. pisao sam podesavanja za meni na srpskom jeziku, posto predpostavljam da vecina vas taj jezik i koristi!
Kad su stigla mt:s podesavanja pri ukljucenju moba, njih sam sacuvao, medjutim, kad se ode na youtube preko browser-a (opera mini) ili youtube aplikacije (preinstalirane na X2), javlja pogresnu web adresu, bla bla, vidi podesavanja za video streaming itd.
Elem, otisao sam na podesavanja>podesavanja konfiguracije> pa podesavanja licne konfiguracije, dodao novi "licni nalog" (pristupnu tacku), nazvao je Mts, pa u podesavanjima pristupne tacke, u podesavanju nosaca> ukucao za pristupnu tacku paketnih podataka gprsinternet, Ipv4, autentifikacija normalna, korisnicko ime mts, sifra 064. Zatim, otisao na povezivanje u podesavanjima, paketni podaci, podesavnja paketnih podataka, i za aktivnu tacku birao Mts. Zatim je radilo!

Uzgred, telefon je original, sa svim mogucim sertifikatima!
p.s. pisao sam podesavanja za meni na srpskom jeziku, posto predpostavljam da vecina vas taj jezik i koristi!

- StojanCupic
- Novajlija
Kupio sam skoro Nokiu X2-00 pre 2meseca(jos je u garanciji),radila je Ok ali...kad prebacim mp3 sa kompa na njega(kablom) pokaze upitnik,slicno i kad slikam 2/3 ekrana crno ili sivo ili pokaze upitnik.Formatirao sam karticu(2GB-sandisk),flesovo sam tel ali nista.Slike su Ok sad ali pesme ne-pokaze upitnik ili pokaze vise istih pesama.Mislio sam da ce Fleshovanje popraviti stvar ali nista. Neki savet,pomoc...
Unapred zahvalan...
Unapred zahvalan...