bluetooth slusalice

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
guava
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 01:56

bluetooth slusalice

Post od guava »

da li neko od vas koristi neke od bluetooth slusalica i kakva su vam iskustva(da li su tacne specifikacije,kako se cuje, koliko kostaju, blabla...)...? ;)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ja sam ranije koristila BT slušalicu, tačnije ona varijanta bežične slušalice sa mikrofonom...bila je nokijina, i odlično me je služila, znači ja sam dobro čula, mene su dobro čuli...stvarno korisna stvar :wink: Nažalost, izgubila sam je u busu...mojom krivicom i ne pažnjom... :smutny: :cry:
Pre godinu dana ja sam je platila tačno 58 evra...E sad, koliko ja vidim, sada na tržištu ima raznih proizvodjača...i cene se okvirno kreću od 40 pa do 100 i kusur evra :wink: Ako su ti ruke zauzete, i tako nešto ti je potrebno, ja ti preporucujem da kupiš :wink: :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Re: bluetooth slusalice

Post od Dexter »

Pazi ja sam prichao vec o tome pogledaj po forumu malo starije teme...Bili su neki testovi i Logitechove slushke su se jako dobro pokazale...Eo ti jednog modela Logitech Mobile Freedom Bluetooth...(Cena: 3,995.00 din)

Slika
U Logitech Mobile Freedom Bluetooth ugrađena je i Logitech-ova WindStop technologija pomoću koje ovaj uređaj obezbeđuje čistu komunikaciju i u ekstremno vetrovitim uslovima (košava na primer), pored prirodnog vetra ova tehnologija neutrališe i zvuk iz klima uređaja kako kućnih tako i onih u automobilima.

Eo ti link pa pogledaj vishe o ovom modelu...Klikni ovde 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Da, sa logitech-om sigurno nećeš pogrešiti...imam nekoliko njihovih proizvoda, i stvarno vrh :wink: :)

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e to je prilicno jeftino ja sam pitao za nokiin bluetooth i kosta valjda 74 evra , a motorlin 57 ili tako nesto , mada ja koristim handsfree za voznju auta i bicikla ali onaj zicni za 500 din , i stvrano ne mogu da se pozalim ... dobro se cuje , dobro mene cuju ....
The Chux

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma imaju logitechove za 45 evrića, i super su...nokija stvarno preteruje sa tim cenama dodatne opreme... :angry:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa,Zoka, te velike firme najvishe zaradjuju na toj dodatnoj opremi,kao npr sony sva njihova dodatna oprema je skupa i chovek mi je rekao da oni na tome i najvishe dobijaju para.. 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Dexter, ma znam, jasno je to meni da silne pare zgrću na toj dodatnoj opremi...reko čisto da prokomentarišem... :wink: Alice_in_Chains, ako ti i dalje treba informacija, javi se na pp...mada mislim da imaš i na it svetu...ja sam imala, i super stvarčica...vredi dati 4000din...naravno ako ti je potrebno tako nešto, a za vožnju je super stvar :wink: :)

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

Zoka, e hvala puno zoko, sad cju da odem na it svet da pogledam gde mogu da kupim!
meni za vozhnju bash mnooogo trebaju, posebno jer vozim vekiki auto, pa mi je malo frka da mi jedna ruka bide zauzeta... mislim, mogu da vozim, ali mi nije bash najlepshe...
zashto bi to radio kada mogu lakshe, za 4000 djunti
this is my thruth, now tell me yours

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Alice_in_Chains, ok, onda uzmi, nećeš se pokajati...koristiće ti stvarno...jer sam ga i ja malo koristila u vožnji, i stvarno, totalna opuštencija...a da nekažem da je sluška mala i udobna...dobro te čuju, dobro ti čuješ...šta ćeš više... :wink: :)

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Chux »

hocu telefon u slusalici , jer bluetooth trosi mnogo baterije :) e a i to bi bilo kul , da je telefon sa manje vise svim bitnim funkcijama u jednoj maloj slusalici ... :) Eto to hocu vise ! :)
The Chux

Nostradamus
Banned
Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52

Post od Nostradamus »

e ovo je keeeeeva, kupio sam ga !
majke mi, ovaj logitech je super, !!vozim sa otvorenim prozorom, i ortak me sve razume :D
slusham mjuzu na njemu, chuje se keva!!!
skoro svima u imeniku sam nakachio voice tag, :lol: :D
Stay true, dress hard, play loud!!!

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Chux »

e taj voice tag , meni skoro nikada ne uspe , imam nokiu 6600 , prepoznaje prvi put , ali posle par dana cim malo promenim ton ode sve ..... :chytry: imao sam neki program ali ne radi ama =bas nista povodom toga , jel ima mozda neko neki savet ..
The Chux

Nostradamus
Banned
Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52

Post od Nostradamus »

pa nemam pojma, meni radi bez nekog posebnog programa (imam nokiu 3650)... ne znam u chemu je fazon,,, :| :?
Stay true, dress hard, play loud!!!

Odgovori