Evo danas sam nabavio ovaj telefon, koji je zamenio staru n82 i mogu reci veoma je dobra masinica.. Kao prvo odusevilo me sta sve ide uz njega.. Nikad nisam mislio da ce muzicki telefon da se isporucuje sa drzacem za auto i auto punjacem (koji ocigledno ukazuju na navigaciju), ali od viska glava ne boli

Sam telefon je prilicno kvalitetno odradjen i svidja mi se, cvrst je, masivan i lep. Jedina zamerka na dizajn je zadnja maskica koja je pola mm odvojena od kucista (ne znam dal je i kod vas) ali ne smeta to toliko.. touch screen reaguje perfektno, precizan je, brzo reaguje (dok kuckam sms) i ne zahteva nikakav pritisak na ekran (sto je ocigledno posto je kapacitivni ekran).. Malo me iritira nedostatak ram memorije i usporenost kretanja u meniju, ali opet da su povecali ram telefon bi bio konkurent (ako ne i bolji) n97(mini) koji se trenutno plasira kao najbolji nokijin telefon..
Kamera ista kao i na svim nokijinim telefonima koji imaju 5mpx, interfejs stari, nista novo.. muzicki plejer isti, samo ima par dobrih dodataka (playlist Dj) za koji moras da se povezujes na ovi i da skines modove vec napravljene od nokije (il od koga vcec) i da se sinhronizuju sa tvojim pesmama. ne znam dal to funkcionise sa svim pesmama (npr. neka pesma Miladina Sobica za koga nazalost zna samo par hiljada ljudi)
Toliko od mene, cujemo se uskoro kada ubacim par aplikacija pa da vidim kako se drzi telefon pod pritiskom