bluetooth slusalice
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bluetooth slusalice
da li neko od vas koristi neke od bluetooth slusalica i kakva su vam iskustva(da li su tacne specifikacije,kako se cuje, koliko kostaju, blabla...)...? 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Ja sam ranije koristila BT slušalicu, tačnije ona varijanta bežične slušalice sa mikrofonom...bila je nokijina, i odlično me je služila, znači ja sam dobro čula, mene su dobro čuli...stvarno korisna stvar
Nažalost, izgubila sam je u busu...mojom krivicom i ne pažnjom...
Pre godinu dana ja sam je platila tačno 58 evra...E sad, koliko ja vidim, sada na tržištu ima raznih proizvodjača...i cene se okvirno kreću od 40 pa do 100 i kusur evra
Ako su ti ruke zauzete, i tako nešto ti je potrebno, ja ti preporucujem da kupiš

Pre godinu dana ja sam je platila tačno 58 evra...E sad, koliko ja vidim, sada na tržištu ima raznih proizvodjača...i cene se okvirno kreću od 40 pa do 100 i kusur evra

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Re: bluetooth slusalice
Pazi ja sam prichao vec o tome pogledaj po forumu malo starije teme...Bili su neki testovi i Logitechove slushke su se jako dobro pokazale...Eo ti jednog modela Logitech Mobile Freedom Bluetooth...(Cena: 3,995.00 din)

U Logitech Mobile Freedom Bluetooth ugrađena je i Logitech-ova WindStop technologija pomoću koje ovaj uređaj obezbeđuje čistu komunikaciju i u ekstremno vetrovitim uslovima (košava na primer), pored prirodnog vetra ova tehnologija neutrališe i zvuk iz klima uređaja kako kućnih tako i onih u automobilima.
Eo ti link pa pogledaj vishe o ovom modelu...Klikni ovde

U Logitech Mobile Freedom Bluetooth ugrađena je i Logitech-ova WindStop technologija pomoću koje ovaj uređaj obezbeđuje čistu komunikaciju i u ekstremno vetrovitim uslovima (košava na primer), pored prirodnog vetra ova tehnologija neutrališe i zvuk iz klima uređaja kako kućnih tako i onih u automobilima.
Eo ti link pa pogledaj vishe o ovom modelu...Klikni ovde

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Dexter, ma znam, jasno je to meni da silne pare zgrću na toj dodatnoj opremi...reko čisto da prokomentarišem...
Alice_in_Chains, ako ti i dalje treba informacija, javi se na pp...mada mislim da imaš i na it svetu...ja sam imala, i super stvarčica...vredi dati 4000din...naravno ako ti je potrebno tako nešto, a za vožnju je super stvar

- Alice_in_Chains
- Banned
- Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29
Zoka, e hvala puno zoko, sad cju da odem na it svet da pogledam gde mogu da kupim!
meni za vozhnju bash mnooogo trebaju, posebno jer vozim vekiki auto, pa mi je malo frka da mi jedna ruka bide zauzeta... mislim, mogu da vozim, ali mi nije bash najlepshe...
zashto bi to radio kada mogu lakshe, za 4000 djunti
meni za vozhnju bash mnooogo trebaju, posebno jer vozim vekiki auto, pa mi je malo frka da mi jedna ruka bide zauzeta... mislim, mogu da vozim, ali mi nije bash najlepshe...
zashto bi to radio kada mogu lakshe, za 4000 djunti
this is my thruth, now tell me yours
- Nostradamus
- Banned
- Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52
- Nostradamus
- Banned
- Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52