Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

ima refresh, ali je glupo sto ne stavlja automatski u sound files kada prebacujes BT-om...
I nema search -.-, ako hoces da trazis neku pesmu mozes jedino rucno ili da koristis search od telefona i da trazis medju svim file-ovima... :)
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

verovatno nema search jer su ljudi zamislili da se muzika rasporedi po albumima, izvodjacima i to.
tako sve sto trazis nadjes na brzinu, a sada sto mi svi gotovo imamo neke pesme bez pola podataka o njima, pa vecinu stavi u uniknown, to je nasa stvar.
sto se kvaliteta reprodukcije tice ja sam zadovoljan i sa isporucenim slusalicama i player-om. u poredjenju sa iPhone-om zvuk je nesto tisi ali je kvalitet odgovarajuci, lepo se cuje, jasno, duboko...

dejan92
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Feb 2011. 11:46

Post od dejan92 »

Procitaj onu diskusiju (stavio sam link na pretposljednjoj strani), pa ces vidjeti da su i tu nesto zbrljali.
Nokia C7

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

o osvezavanju je bila prica pre tvoje pretrege..tako da je jos aktuelna :)
evo stizu zakrpe pa cemo videti sto su ispravili !

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

da li neko zna mogu li u video player-u da napravim da da mi titl sadrzi i nasa slova, a ne kada treba č,ć,ž... on izbaci neke heroglife? I kada prebacujem film u .avi iz kompa u tel, tada mi telefon sam konvertuje video i bude u formatu .wmv, da li je to tako svima ili samo meni?

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

verovatno ih prebacujes preko Ovi-ja?
pa ti zato konvertuje. uzmes jednostvno prebacis film kao na USB stick i nece promeniti format.
a ovo za slova ne znam, kod mene stavi kvadrat :lol:

Serban
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Mar 2011. 14:28

Post od Serban »

Da li je neko kupio ovaj telefon po ovoj ceni od 360-370e sto stoje na sajtu i koliku je garanciju dobio?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

po mom iskustvu za tu cenu je oko 6 meseci garancije... mozda bi mogao da prodjes i sa godinom ali cesce je 6 meseci... :wink: :wink: :wink:

Serban
Novajlija
Novajlija

Post od Serban »

Ja sam kupio pre godinu dana 5800NE u jednoj od tih radnji i dobio sam 6 meseci garanciju.
Telefon je skinut sa mreze ali nisam imao nikakvih problema.
A da jos jedno pitanje gde se pravi n8 sem finske :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Serban, mislim da se pravi u Madjarskoj i nisam siguran za Kinu, jer mislim da tamo samo nesto rade, a mislim da sastavljaju u Madjarskoj ... :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Serban
Novajlija
Novajlija

Post od Serban »

OK, tnx i ovaj moj 5800 je "madjar" 8)

jel ovo fake ili je stvarno "gorilla glass"

http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U

saila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2011. 08:34

Post od saila »

Kupio sam Nokiu N8 pa imam jedno pitanje nije mi jasno kada slikam fotoaparatom na 12M slika 1MB kako tako malo jeli ovo stvarno kamera 12MP na N8 ili samo laz, drugo vidim nemam na njemu nekih osnovnih aplikacija kao sto su stoperica gdje se to moze naci, trece kada pokrenem opciju Azuriranje softvera nudi mi da nadogradim softver sa par novih aplikacija dali to da odradim da necu nseto zabrljati ako moze iskustvo ko vec koristi ovoaj teelfon i vase misljenje!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

o tome je bila prica odavno,da n8 ima odlicnu kompresiju,kako slika ne bi izasla nekoliko MB...
sto se tice stoperica ja mislim da ides u aplikacije,pa u office..
a nadogradnju uradi,najbolje preko nokia softvare upgrade,jer donosi,posebno ova nova,neka dobra unapredjenja!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Serban, hmmm pokusaj to na svojoj NOKIA-i pa nam javi...:D Salim se! Iskreno, mislim da postoje ovakve NOKIA-e, ali mislim da takva stakla nemaju za nase trziste i tesko da ces recimo na N8 da dobijes "matiranu" boju... :(
saila, kako ti kolega skar rece, najbolje to da odradis preko NSU-a ili Nokia Software Update-ra...
Evo ti LINK pa pogledaj i procitaj malo o tome, a da ti update-ovao software, prvo pogledaj da li za tvoju N8 ima novi software,a to mozes da provjeris OVDJE
Ako bude nekakvih problema ili nesto ne razumijes, slobodno pitaj pa cemo probati da ti pomognemo, koliko znamo i mozemo :) :P

dejan92
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Feb 2011. 11:46

Post od dejan92 »

A kako mozemo saznati product code kod nokie n8, posto mi se cini da se ona ne smije otvarati?
Postoji li neko drugo mjesto gdje to pise?
Nokia C7

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

dejan92, skines program Nemesis i tamo imas uputstvo kako da vidis product code i sve ostalo :) 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

saila, softver mozes skinuti i uz pomoc wifi-ja, netreba ti komp. Ukucaj *#0000# pa kad vidis koja ti je verzija upisana idi na opcije i tu pronadji mogucnost provere dali postoje azuriranja. Skini softver i instaliraj ga, pozeljno je da ti baterija bude puna.

saila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2011. 08:34

Post od saila »

Samo jos jedno pitanje nije mi jasno oko azuriranja softvera azurirao sam preko wifi-ja ferzija softvera je 013.016 i on je to odradio vremenski za jedan minut, ali kada sam provjerio na racunaru u programu OVI Suite Softver update pise da pomenutu verziju 013.016 mogu da instaliram i pise da ima 177MB kako preko Wifi do sve tako uradi za minut ako je softver tezak 177MB logicki trebalo je da duze to radi a ne samo jedan minut pa je li to update preko racunara i wifi-ja isto!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Epa tako je to, kad se proces vrsi preko kompa velicina je preko 100 m.b. za novije symbiane a kad se proces radi preko telefona velicine je oko 15 m.b. a zasto je to tako i ja neznam ako neko zna nek objasni. Vrlo brzo ti je uradio proces.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

deksicom, preko NSU skida ceo softver sa zakrpama/dodacima, a ovako OTA (over the air iliti preko wifi-ja), skida i instalira samo zakrpe i dodatke i implementira ih u postojeci fw. krajnji rezultat je isti, nebitno je na koji ces nacin vrsiti update
::luv phonez::

Odgovori