I nema search -.-, ako hoces da trazis neku pesmu mozes jedino rucno ili da koristis search od telefona i da trazis medju svim file-ovima...
Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
verovatno nema search jer su ljudi zamislili da se muzika rasporedi po albumima, izvodjacima i to.
tako sve sto trazis nadjes na brzinu, a sada sto mi svi gotovo imamo neke pesme bez pola podataka o njima, pa vecinu stavi u uniknown, to je nasa stvar.
sto se kvaliteta reprodukcije tice ja sam zadovoljan i sa isporucenim slusalicama i player-om. u poredjenju sa iPhone-om zvuk je nesto tisi ali je kvalitet odgovarajuci, lepo se cuje, jasno, duboko...
tako sve sto trazis nadjes na brzinu, a sada sto mi svi gotovo imamo neke pesme bez pola podataka o njima, pa vecinu stavi u uniknown, to je nasa stvar.
sto se kvaliteta reprodukcije tice ja sam zadovoljan i sa isporucenim slusalicama i player-om. u poredjenju sa iPhone-om zvuk je nesto tisi ali je kvalitet odgovarajuci, lepo se cuje, jasno, duboko...
OK, tnx i ovaj moj 5800 je "madjar" 
jel ovo fake ili je stvarno "gorilla glass"
http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U
jel ovo fake ili je stvarno "gorilla glass"
http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U
Kupio sam Nokiu N8 pa imam jedno pitanje nije mi jasno kada slikam fotoaparatom na 12M slika 1MB kako tako malo jeli ovo stvarno kamera 12MP na N8 ili samo laz, drugo vidim nemam na njemu nekih osnovnih aplikacija kao sto su stoperica gdje se to moze naci, trece kada pokrenem opciju Azuriranje softvera nudi mi da nadogradim softver sa par novih aplikacija dali to da odradim da necu nseto zabrljati ako moze iskustvo ko vec koristi ovoaj teelfon i vase misljenje!
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Serban, hmmm pokusaj to na svojoj NOKIA-i pa nam javi...
Salim se! Iskreno, mislim da postoje ovakve NOKIA-e, ali mislim da takva stakla nemaju za nase trziste i tesko da ces recimo na N8 da dobijes "matiranu" boju... 
saila, kako ti kolega skar rece, najbolje to da odradis preko NSU-a ili Nokia Software Update-ra...
Evo ti LINK pa pogledaj i procitaj malo o tome, a da ti update-ovao software, prvo pogledaj da li za tvoju N8 ima novi software,a to mozes da provjeris OVDJE
Ako bude nekakvih problema ili nesto ne razumijes, slobodno pitaj pa cemo probati da ti pomognemo, koliko znamo i mozemo

saila, kako ti kolega skar rece, najbolje to da odradis preko NSU-a ili Nokia Software Update-ra...
Evo ti LINK pa pogledaj i procitaj malo o tome, a da ti update-ovao software, prvo pogledaj da li za tvoju N8 ima novi software,a to mozes da provjeris OVDJE
Ako bude nekakvih problema ili nesto ne razumijes, slobodno pitaj pa cemo probati da ti pomognemo, koliko znamo i mozemo
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Samo jos jedno pitanje nije mi jasno oko azuriranja softvera azurirao sam preko wifi-ja ferzija softvera je 013.016 i on je to odradio vremenski za jedan minut, ali kada sam provjerio na racunaru u programu OVI Suite Softver update pise da pomenutu verziju 013.016 mogu da instaliram i pise da ima 177MB kako preko Wifi do sve tako uradi za minut ako je softver tezak 177MB logicki trebalo je da duze to radi a ne samo jedan minut pa je li to update preko racunara i wifi-ja isto!