Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
janka_88 ja dok sam imao N8, mozda 3.-4. dan odmah nakon sto sam ga uzeo desilo mi se isto, tj.zaledio je, nesto pobrljao po ekranu, vratio home screen na fabricki i restartovao se. strasno me je iznervirao, jos sam bio na faxu, nesto cackao po netu i to se desilo. kada se upalio uradio sam onaj master reset i nakon toga nekih mesec i nesto koliko sam ga koristio nije ni jednom vise nista zakocilo, sta se desilo ne znam 

POZ svima! Hteo bi da kupim N8,stvarno sam odusevljen sa fonom,videvsi ga uzivo,ali gledajuci probleme na netu sa iznenadnim gasenjima i nemogucnosti palenja,koji je i potvrdila Nokia kao hardverski problem,ne znam sta da radim.Da li se to nekom desavalo,ili je naknadnim serijama to otklonjeno?
Hvala.
Hvala.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
djoxie, u pravu si... Prve serije N8 imale su jako velike probleme. I ja se slazem u potpunosti s tobom da telefoni koji su izasli poslije oktobra 2010 su boljeg kvaliteta... Ne kazem dobrog, jer S^3 jos uvijek nije dovoljno istrazen a i sam hardware nije bas na nekom zavidnom nivou, tako da ima prostora za napredak, ali sustina je da je telefon u sustini za ocjenu 3.6/5 po mom misljenju 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
djoxie, nema sanse !!! To sto si rekao nema nikakve veze... Evo ja sam preko GPRS-a i surfam normalno i svako me moze zvati... Upravo sam to provjerio... Dakle, problem je neke druge prirode.
Hmmm, markoskjk, da li ti je u settings-ima namjesten Dual mode na mrezi ili je samo GSM ?! Znam da ni ovo nema bas neke veze, ali ne kosta da se proba...
Hmmm, markoskjk, da li ti je u settings-ima namjesten Dual mode na mrezi ili je samo GSM ?! Znam da ni ovo nema bas neke veze, ali ne kosta da se proba...

- zavodnick
- Expert
markoskjk, probaj da namjestis Dual mode, ono sto sam ti rekao u prethodnom postu i nekada to moze biti problem
Pa vidi da li ces onda da imas problema, pa mi javi i ako budes imao problema opet nam se javi
Ali prije toga javi nam sta si napravio

Ali prije toga javi nam sta si napravio

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
markoskjk, na svakom telefonu bez obzira kakve mogucnosti imao je prioritet u odnosu na sve ostale opcije POZIV kao i SMS sto znaci da ce bilo kakva radnja na telefonu kao i koristenje interneta automatski se prekinuti ili drzati na cekanju da se poziv zavrsi. Internet ne moze uticati na to da budes dostupan za nekog ko te poziva, ako je to vec slucaj onda nije do telefona vec je do operatera. Ja na N8 imam znaci 24h internet mtel-ov i da li bio 3.5G, 3G, EDGE ili najobicniji GPRS nikad mi se nije neko zalio da sam nedostupan ili tako nesto. Ako ej u pitanju EDGE ili obicni GPRS pojavi se crta preko konekcija sto znaci da je "zadrzana" konekcija i stize poziv i to je to.