Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
fannY, kresnes ovi-suitite, pa u gornem redu nadji ikonu Software updates klikni na nju i sve cetise kasti samo.
A da najpre povezi telefon i komp preko usb ili blu tut vezom da ti ovi ocita sta ima novo od software za tvoj telefon.
A da najpre povezi telefon i komp preko usb ili blu tut vezom da ti ovi ocita sta ima novo od software za tvoj telefon.
Poslednja izmena od Deksi u Sub, 07. Maj 2011. 06:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Ima li neko ko može da mi sumira u par kratkih reči ovaj model Nokije? Neko ko je na ovoj temi od početka.
Planirao sam Wildfire da kupim, ali sam odustao i hteo bih da nastavim sa tradicijom Nokije - 8. Nokija u kući.
Kupio bih polovan E72. Ne treba mi ništa posebno kod telefona od funckcija. Niti mail, niti previše interneta, niti previše snimanja i slikanja, već samo sam naišao na ovaj model jer mi se posebno sviđa.
Može li kratak rezime ove teme ili da čitam 43 strane
?
Hvala vam.
Planirao sam Wildfire da kupim, ali sam odustao i hteo bih da nastavim sa tradicijom Nokije - 8. Nokija u kući.
Kupio bih polovan E72. Ne treba mi ništa posebno kod telefona od funckcija. Niti mail, niti previše interneta, niti previše snimanja i slikanja, već samo sam naišao na ovaj model jer mi se posebno sviđa.
Može li kratak rezime ove teme ili da čitam 43 strane

Hvala vam.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
summum, ne moras da citas sve reci cu ti nesto u par kratkih crtica poredeci ga sa nekim drugim telefonima
- kamera: ODLICNA! Iako imas telefona koji imaju 8 MPix kamere, ali ova na 5 MpiX imas i AF (autofocus) sto je odlicno
- zvuk: ODLICAN! Noviji telefoni nemaju stereo, ali ovaj telefon pripada onoj staroj generaciji koja ima sve...
- tastatura: SOLIDNA! Neko bas k`o imas soferske prste u pocetku ce da ima problema, ali poslije ce sve da dodje na svoje mjesto.
- ekran: SOLIDAN! Iako nije touch, pokazao se kao jako dobar! Takodje imas GPS na njemu, WiFi... Sretno ako ga kupis

- kamera: ODLICNA! Iako imas telefona koji imaju 8 MPix kamere, ali ova na 5 MpiX imas i AF (autofocus) sto je odlicno
- zvuk: ODLICAN! Noviji telefoni nemaju stereo, ali ovaj telefon pripada onoj staroj generaciji koja ima sve...
- tastatura: SOLIDNA! Neko bas k`o imas soferske prste u pocetku ce da ima problema, ali poslije ce sve da dodje na svoje mjesto.
- ekran: SOLIDAN! Iako nije touch, pokazao se kao jako dobar! Takodje imas GPS na njemu, WiFi... Sretno ako ga kupis

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
summum, lijepo pitanje... Ali to je isto kao kada me pitas da li je Mercedes za Njemacku isti kao Mercedes za Republiku Srpsku
Naravno da nije
Moja NOKIA je napravljena u Finskoj, ali to opet nista ne mora da znaci ( tipa da nece da se kvari, ili da li ce ili nece slider dobro da radi... )! 

summum, po pravilu ne bi trebalo da bude problema sa telefonima bez obzira gde su napravljeni, jer svi telefoni moraju biti napravljeni po istoj "recepturi" i moraju zadovoljavati postavljene standarde. Naravno uvek postoji mogucnost da telefon ima neki kvar bilo gde da je napravljen. NPR.: moja bivsa E72 je bila napravljena u Finskoj pa je imala fabricku gresku u sklapanju pa sam je vratio. N82 koji je napravljen u finskoj je imao problema sa zvucnicima pa su mi zamenjeni u garantnom roku.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- zavodnick
- Expert
IDzO, u potpunosti se slazem, ali nista ne mora da znaci
Ja iskreno sa NOKIA-ma iz Finske nikad nisam imao problema, ali sam zato imao NOKIA-u iz Madjarske koja mi se kvarila nevjerovatno puno puta... U sustini, nista ne mora da znaci, ali to je moje iskustvo
Zato sam prosli put, kad sam kupovao NOKIA telefon, zapucao u Zagreb u NOKIA centar i tamo kupio telefon
Plus 2 godine garancije na bilo sta i do sada mi se nikad nista nije desilo
Na srecu 

Zato sam prosli put, kad sam kupovao NOKIA telefon, zapucao u Zagreb u NOKIA centar i tamo kupio telefon

- zavodnick
- Expert
Hektor, pa to mu je vjerovatno nekakav kriticni nivo RAM-a... Problem je jer imas sve te stvari popaljene, ali ja bih da ti provjeris da li imas mozda nekakav zaostali .sis file ili da ti mozda nesto ne radi u pozadini... Pogledaj ako imas Garmin koju verziju imas, jer on cesto moze da pravi problem...
S druge strane, ako imas nekakav preglednik na telefonu, tipa Y-Browser, bilo bi dobro da pobrises sve iz cache-a
S druge strane, ako imas nekakav preglednik na telefonu, tipa Y-Browser, bilo bi dobro da pobrises sve iz cache-a