Nokia C7

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Ivkemon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2011. 01:05

Post od Ivkemon »

verzija garmina je 5.00.60, a sve ostale programe sam skinuo sa ovi store-a kao sto sam napisao u prethodnom postu. Sinoc sam obrisao skype jer mi bas i ne treba tako da su mi ostali sledeci programi (naknadno ubaceni pored fabrickih): opera mobile, flashlight, baterry life (nokia baterry monitor ver. 1.3) i garmin mobile XT 5.00.60. Taj problem restartovanja mi se desilo tek 2 puta, jednom u toku standby (screensaver) a 2-i put u toku razgovora. ali evo vec 2 dana radi sve kako treba a dokle ce tako, videcemo

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Ivkemon, onda se bojim da ces morati da radis kao sto ti je jerkann rekao :(
Mislim da ces morati hard reset da odradis :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Ivkemon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ivkemon »

videcu sta ce dalje da se desi mada ne verujem da je to tako cesto, ali opet ko zna sto tako zeza,mozda neki program, mozda softwer, ko zna...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ivkemon, pa da vidim da li je kakav program. upravo sam te pitao odakle si i sta si skidao da mogu da ti kazem, ali do soft-a sigurno nije ( to je bar moje misljenje )... Da li si nekad mozda nekakvu temu instalirao i odakle ?!

Ivkemon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ivkemon »

instalirano: opera mobile, flashlight, baterry life (nokia baterry monitor ver. 1.3) i garmin mobile XT 5.00.60

theme sam skidam sa nekog sajta (ne pamtim link) pre nekih skoro mesec dana ali sam iste obrisao (jer je pocelo u slikama da zeza nazive albuma tj pisalo je ime foldera preko imena drugog foldera) i vratio ga na njegovu fabricku. Tek posle deinstalacije tih tema sam uradio hard reset jer mi BT nije radio kako treba ustvari radio je ok, samo na drugi nacin od onoga na koji sam ja navikao

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ivkemon, e to moze da bude problem... Obicno sa takvim temama bude nesto sto "smeta" telefonu... Mislim da ti ne gine Hard reset ;(

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Neznam kako to tema moze da utice na rad telefona, dosad sam isprobao mozda preko 200 tema i nikad nisam imao problema u rdu telefona zbog neke teme.
Desavalo se ponekad da tema izgubi boje ali to telefonu nije smetalo, obrise se takva tema i teraj dalje. Ma izgleda da je s60v3 sw... ipak Nokia najbolje odradila.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, hey ja ti govorim iz svog iskustva... Na N95 ( starom telefonu ) nisam imao nista od programa i skinuo sam par tema sa neta i odmah nakon instaliranja i brisanja prve teme poceo je da mi blokira, sam se restartuje... sve dok nisam odradio hard reset i dok nisam zaboravio na teme :)

Sreten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2011. 21:21

Post od Sreten »

Je l' updejtovao neko firmware na ovom telefonu na PR 1.2 tj. software version 014.002? Svaki put kad proveram da li ima updejt bilo preko ovi suite ili preko telefona izbacuje da nema a znam da ima. Da li postoji neki drugi nacin da se updejtuje softver posto koliko sam skontao da nemaju svi nasi mobilni operateri odobren pristup najnovijem sofveru ili ipak mora da se ceka da im se to odobri?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Sreten zadnja verzija je ta koju ti imaš.a postoji i neki rm 691 koji ima ver 20.37 ali mislim da je to nešto za neko drugo tržište ili pak nova anna ili već šta.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Sreten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sreten »

Ja imam PR 1.1, verzija 013.016 a to nije poslednja verzija već je 014.002, bar sam tako video na Nokijinom oficijalnom sajtu, i na tu verziju ne mogu da updejtujem softver.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sreten, da nisi telefon uzeo preko nekog operatera? Posto npr. kod mene na poslu ima službeni C5 za koji naravno ima novija verzija softvera ali meni prikazuje da nema, vjerovatno jer operater nije "odobrio" jos uvijek.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, mozda da promijeni PC za neko drugo podrucje pa mu mozda prikaze da ima update za software, jer ovdje sa Balcan code-om ce se posteno nacekati :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako je od telenora onda ne može još uvek.provereno znam jer sam probao pre jedno 2 nedelje na datom modelu iz telenora
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Sreten, promeni product code na euro ili balkans, uvek medju prvima dobijaju update ili flashuje fon sa najnovijom verzijom ili cekaj update za svoj product code, nekad prodje i po tri cetri nedelje dok ne updatuju sve, a nekad ne dobiju ni svi product codovi update jer ga operateri ne odobre.

Sreten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sreten »

Nisam uzimao preko naših operatera, kupljen je u prodavnici, ali je izgleda skidan sa španske mreže ili odakle već. Product code mi je ovaj 059D046 RM-675 Movistar Spain ES Charcoal Black_COLOR. Kako da promenim taj product code, pošto to nikad nisam radio. Btw, hvala na brzim odgovorima.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Sreten, procitaj KLIK

Sreten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sreten »

Neće preko NSS-a. Kad idem phone info i scan izbaci error.
  • ________________________________
    Izmenio Miškoni:: Pročitaj pravila foruma!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Sreten, jesi li isao preko NSU-a ?! Da li moze da updateuje software da se preko telefona nakacis na WiFi pa da onda na telefonu nadjes software update ?!

Sreten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sreten »

Jesam. I preko WiFi-a i preko ovi suite i preko NSU i uvek izbaci da nema update.
  • ________________________________
    Izmenio Miškoni:: Pročitaj pravila foruma!

Odgovori