Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 07. Jul 2011. 01:09
cao svima, treba mi pomoc. Imam nokia e 71 i koristim telenor karticu u paketu sa internetom, tako da sam koristila internet na laptopu preko telefona i pc suita, medjutim poslednjih par dana kada se konektujem na net prvih par minuta internet radi odlicno i odjednom se zakuca... mislila sam da je do telenora ali kada direktno koristim internet na telefonu on radi besprekorno i brzina mi je odlicna ali cim se povezem na laptop on prestaje da radi. Probala sam i na drugom laptopu i problem je isti. Da li neko mozda zna zasto mi se ovo desava i kako da resim ovaj preblem? unapred hvala!
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
e ovako malo cu poduze da objasnim
nisam probala drugu karticu ali probacu i to, mada mislim da nije problem u kartici... ja sam ubacila pre par dana najnoviji softver i mozda ima veze sa time? Posto na laptopu imam i bluetoth povezivala sam se na internet i preko njega, ali ni to vise nisam mogla! Danas sam resetovala fon, instalirala novi pc suite i drajver za usb kabal i sada mogu da idem na net preko bluetoth-a ali preko kabla ne (zato i mislim da nije problem u sim kartici)... Razmisljam da opet flashujem telefon???

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
bojchegenius, a sto neprobas sa ovim JOIKUSPOT LIGHT WiFi HotSpot
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
zavodnick
resio je ali i dalje preko kabla ne radi.... Taj problem je prosto cudan svima i ne znam kako da ga otklonima... Sa ovim gore pomenutim programom telefona postaje 3G WIFI ruter i laptop ga pronalazi preko WIFI, i tako se kacim na net, telenor internet mi radi odlicno brzina mu je preko 2000 kbps... Ovim sam uspela da nadjem resenja ali ne i da resim problem sa konekcijom preko kabla. Ja mislim da je sve to povezano sa novim softverom 501.21.001 koji sam instalirala ali ne mora da znaci da je to uzrok.
resio je ali i dalje preko kabla ne radi.... Taj problem je prosto cudan svima i ne znam kako da ga otklonima... Sa ovim gore pomenutim programom telefona postaje 3G WIFI ruter i laptop ga pronalazi preko WIFI, i tako se kacim na net, telenor internet mi radi odlicno brzina mu je preko 2000 kbps... Ovim sam uspela da nadjem resenja ali ne i da resim problem sa konekcijom preko kabla. Ja mislim da je sve to povezano sa novim softverom 501.21.001 koji sam instalirala ali ne mora da znaci da je to uzrok.
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
zavodnick, "exkarpisam, pa vjerujem da za tvoj PC nema update-a, ali bilo bi dobro da potrazis neki Balcan PC...."
Druže ja te ništa nisam razumeo. Jesi li mislio da ima veze sa kojeg PC vršim update telefona ili nešto drugo?
Interesuje me da li može u servisu preko BOX-a da nabaci telefonu verziju 500
Druže ja te ništa nisam razumeo. Jesi li mislio da ima veze sa kojeg PC vršim update telefona ili nešto drugo?
Interesuje me da li može u servisu preko BOX-a da nabaci telefonu verziju 500
N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL
exkarpisam,zavodnick nije mislio na P.C. (komputer),vec je pisao o Product Code-u.
Naravno da se moze u servisu preko BOX-a ubaciti novija verzija fw,isto tako se to moze uraditi i u domacoj radinosti,vise o tome klik.
Naravno da se moze u servisu preko BOX-a ubaciti novija verzija fw,isto tako se to moze uraditi i u domacoj radinosti,vise o tome klik.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
bojchegenius, pa ne znam sta da ti kazem... Da li mozda imas nekakav drugi kabal? Da li mozda imas Win7 ?!
exkarpisam, izvini sto nisam napomenuo... PC = product code kako Fox rece... Izvini jos jednom na mojoj poruci...
Fox, hvala!
exkarpisam, izvini sto nisam napomenuo... PC = product code kako Fox rece... Izvini jos jednom na mojoj poruci...
Fox, hvala!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
bojchegenius, e ovako... Meni su se desavala zezanja sa Win7 pa bih prepourcio ipak za to da probas da odradis na WinXP, mozda ti to pomogne... Jer zaista sam to vidjao kod ljudi i kad smo probali da prebacimo kod mene na komp ( gdje imam XP ) sve je fantasticno radilo... download software-a, kabal se nije "iskljucivao" i milion drugih situacija... Probaj to!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
Da ne bih postavljao novu temu pitao bih ovde ljude o misljenju izmedju E61i vs E71 modela.
Naime,moj divni HD2 je pregazio auto
pa sad trazim neku polovnu zamenu dok mi ne istekne ugovor pa da uzmem nesto preko Telesmora. E sad posto kupujem polovno izabrao sam Nokiu i da ne bude touch tako da mi je E71 odmah pao napamet jer sam pre HD2 imao E72. Medjutim,onda sam se setio da sam jos 2007 bio u dilemi izmedju E61i i N73 pa sam uzeo N73 i uvek sam se pitao sta bi bilo kad bi bilo. U sustini interesuje me koliko je E71 napredniji u odnosu na E61i.Znam da ima jaci procesor i ram ali posto je u pitanju symbian zanima me da li je E61i bas mnogo sporiji od E71. Posto ce mi ovo biti samo zamena na par meseci necu se mnogo smarati oko telefona,znaci bez nekog hakovanja i ludorija. Uglavnom mi treba za kuckanje poruka,slusanje muzike,manji surf po potrebi,posto putujem za gledanje serija i jedina aplikacija koja mi treba je Nimbuzz sa Fb chat koji je radio fenomenalno na E72. Tako da interesuje me kako to moze E61i da podnese i da li bas kaska za e71?
E sad,ima jos jedna stvar a to je da je E71 postao nekako previse cest i poznat,naravno to je zasluzio zato sto je stvarno odlican telefon ali E61i nema bas svako.
Naime,moj divni HD2 je pregazio auto

E sad,ima jos jedna stvar a to je da je E71 postao nekako previse cest i poznat,naravno to je zasluzio zato sto je stvarno odlican telefon ali E61i nema bas svako.

Nokia Lumia 1520
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Adams, za takva pitanja imas deo foruma koji se zove "Poredjenje modela"- daklem svoju dilemu/trilemu iznesi tamo.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
loki13
501.21.001 ti je poslednja verzija a sto se tice advanced call managera mozes da ga skines sa neta i instaliras, meni se cini da ga ja nisam imala ni dok mi je bila sw verzija 300 ali ne mogu bas sa sigurnoscu da tvrdim.
a sto se e-mail podesavanja tice imas opciju Home screen application kada udjes tu imas enabled app i u okviru toga stikliran e-mail 1 notification, zatim se vratis korak nazad i imas u home screen app opciju E-mail 1 notification u kome definises mailbox koji si podrazumeva se vec definisao! i to je to, sada da bi ti obavestenje o mailu stojalo na ekranu moras da se konektujes u mailboxu u porukama i da ne prekidas konekciju, samo tako ce ti stojati na pocetnoj strani obavestenje o mailu! nadam se da sam ti ovo lepo objasnila,, ako nisam pitaj sta nije jasno
pozdrav!
501.21.001 ti je poslednja verzija a sto se tice advanced call managera mozes da ga skines sa neta i instaliras, meni se cini da ga ja nisam imala ni dok mi je bila sw verzija 300 ali ne mogu bas sa sigurnoscu da tvrdim.
a sto se e-mail podesavanja tice imas opciju Home screen application kada udjes tu imas enabled app i u okviru toga stikliran e-mail 1 notification, zatim se vratis korak nazad i imas u home screen app opciju E-mail 1 notification u kome definises mailbox koji si podrazumeva se vec definisao! i to je to, sada da bi ti obavestenje o mailu stojalo na ekranu moras da se konektujes u mailboxu u porukama i da ne prekidas konekciju, samo tako ce ti stojati na pocetnoj strani obavestenje o mailu! nadam se da sam ti ovo lepo objasnila,, ako nisam pitaj sta nije jasno

pozdrav!