Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ne verujem da ce ostati bez update-a. izaci ce 100%. kad pitanje je. pa anna za s^3 je kasnila 2 meseca. a ovaj telefon je star 3 godine. lepo je sto su ga uopste uzeli u razmatranje za update.
koji je najbolji balkan product code za ovu nokiju: balkans, balkans black, balkan blue ,balkan gun and black? navifirm mi daje za svaki od ovih product codova po 3 opcija sofware, sta od toga da skinem?
Meni ništa ne smeta u aktuelnoj verziji softvera... Ali ne bi bilo loše da ga još malo ispeglaju, ubace taj novi browser i smajlije.
Ceo net bruji da je otkazan update za 5800, X6 i 5530. Videćemo. Valjda će Nokia izaći sa nekim objašnjenjem zašto su ovi telefoni precrtani iz liste za update na njihovom oficijelnom blogu.
Ja sam mislio da si imao neki problem pa zato insistiras na update-u.Moj brat ima ovaj tel i vec par dana ima problem jer mu ne stizu poruke i tek kada restartuje tel stigne mu more poruka.Ya par dana doolauzi kod mene pa cu morati da resim tej problem
nexberry napisao:Ceo net bruji da je otkazan update za 5800, X6 i 5530. Videćemo. Valjda će Nokia izaći sa nekim objašnjenjem zašto su ovi telefoni precrtani iz liste za update na njihovom oficijelnom blogu.
jel to 100% provereno da su otkazani apdejti za navedene modele?
toda81, nesto slicno sam imao i ja na N79 ali nije bio kriv telefon nego ja. Neka aplikacija je bila pravila problem ali reset je zavrsio pos.
Pa oni kad bi davli update i telefonima starim i preko 3 godine kako bi prodavali nove telefone. 5230 ili 5228 je hardverski isti kao 5800 ali za 5230 i 5228 je bio update ali to su noviji modeli pa ih je zato i bilo.
kopitaneskita, upravo tako... nece biti tih update-a Mislim da je to zato sto su poceli da rade na belle a nisu zavrsili ni ove update-e, a sto je najgore vec su izdali jos 3 nova telefona Damn!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Sačekaćemo ipak da Nokia nešto zvanično saopšti... Ako je odložen update, nije mi jasno šta rade toliko na njemu, portuju C6 na 5800? Teško. Nek ubace smajlije, taj novi browser i to je to. Nisam nešto optimista, sve miriše na to da je sa update-ima za ove telefone gotovo.
Ipak, sačekajmo još malo.
nexberry, kao sto je rekao snenad, NEMA UPDATE-a :d Citaj malo bolje i pogledaj linkove koji ti se daju... S druge strane, ne znam cemu to "peglanje" software-a ( po tvom misljenju ) ako treba samo da se ubace smiley-i i novi browser... I za jedno i za drugo imas rjesenje u vidu programa, tako da...
acikus, iskreno, to mozes da kupis bilo gdje... Da li u nekoj prodavnici muzickih instrumenata jer se ona trzalica za gitare nista posebno ne razlikuje od te koju ti trazis Evo OVDJE imena i brojeve telefona mobil shopova koji drze tu NOKIA-u 5800 pa onda telefon u ruke i zovi Vjerujem da neko ima !
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.