Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
milkobgd, vec hacknutu Annu neces sigurno naci u oficijelnom izdanju. Poslacu ti na pp stranicu gdje mozes naci sve sto te zanima za nokiu N8 i gdje mozes skinuti vec hacknutu Annu koju moras ubaciti preko phoenix-a. Odma da znas da ti je neces sa te verzije moci uraditi update na neku oficijelnu verziju vec ces oficijelnu verziju morati ubaciti preko phoenix-a ili da uradis downgrade na PR1.0 i onda radis update na neku narednu oficijelnu verziju. Uglavnom nije toliko komplikovano kao sto izgleda. Pozdrav
zop.
htedoh da pitam da li neko od vas ima N8 iz Nemačke i kako mu se pokazao?
treba da ga dobijem ovih dana, telefon nije skidan sa mreže i sl. već je legalno kupljen tamo, pa rekoh da vidim ako ga neko ima kako mu se pokazao? nemam blage veze nemački, ali ću uspeti (valjda) iz prvog puta da ga prebacim na engleski hehehe
imam tu još pitanja u vezi product codes i tako to, ali ajd' prvo da ga malo pročačkam pa da vas posle malo davim time
Sta je communicator i intranet??? Ako moze neko detaljnije objasnjenje
hvala unapred...
I jel moze neko da mi preporuci neku dobru stopericu da skinem... Hvala unapred!
p.s. I jel moguce imati skype na telefonu i imati video/audio konverzaciju, a ne samo audio...?
NoBodyAsAleksa, od aplikacija na kojima mozes koristiti video call za sad je samo fring na symbian-u omogucio video call. Kvalitet nije HD ali je sasvim zadovoljavajuci.
E ljudi, citao sam malo temu, ali vidim da su vise saveti za hack i sl, a mene zanimaju one "prostije" stvari:
Kako vas sluzi telefon?
Koliko mu traje baterija?
Kakav je touch?
Koliko je komplikovano ubaciti neke prostije aplikacije, da li za sve mora hack kao i do sada ili?
Zahvaljujem unapred
kapoerista90 ajde malo da odgovorim
mob služi super ali izgleda da ću da ga prodam.razlog je veoma prost.ne čujem kada zvoni(inače sam sluhista) dakle ako je mob u torbici ili u džepu a pritom je naslonjen na butinu gde zovini ili tome slično ton se nenormalno priguši.ista stavr je i na krevetu kada stoji ili fotelji.
baterija traje veoma lepo do 3 dana sa lepim korišćenjem
tač je super samo pisajne poruka može d abude malo zajebano.ipak za qwewerty uspravnu treba veći ekran.
ništa koplikovano kao na e71.
VeNoM, to sa zvukom kad te neko zove jeste u pojedinim situacijama jako iritantno. Jer onaj zvucnik ispod kamere mislim da je lose postavljen i cim se malo prst prisloni odma prigusi skoro totalno zvuk. Ostalo je po meni bez mane, i eventualno sto nebi bilo lose da je ekran 4" ali sta je tu je.
sve ostalo mob razbija ali ovo je opasna mana jer meni ne treba mob za mm i slikanje nego da me neko pozove i tome slično.zbog toga je n95 8gb po pitanju zvuka najbolje odradjen mob.sa leve i desne strane izduvi pa moraš da budeš specijalno gluv da ga ne bi čuo.
Zasto mi ne radi breathing light? :S Jel i vama tako sa novim update-om ili?
I zasto kada mi stigne poruka nemam preko celog display-a obavestenje o poruci tipa ono sa donje strane sto ima 2 dugmeta ona EXIT i SHOW, nego samo slika porukice male u gornjem desnom uglu, isto tako i za propustene pozive...
VeNoM, da zvucnici na starijim modelima su bili sa strane i to je bilo odlicno resenje. Meni je najbolji raspored zvucnika koji imaju N79 i N85 sa bocne desne strane. Zgodno i kad se gleda spot u horizontalnom polozaju, cuje se odlico stereo zvuk.
Bese nekad sve bolje, a i N8 ima valjda dva zvucnika stereo ali na slikama se nigde nevide. Gde se oni nalaze ???
deksicom verovatno u sebi tj u ekranu koji po potrebi izlaze iz istog.ma verovatno su oba u onoj maloj rupici i zveče samo tako...dok neko ne pretisne rupicu.... NoBodyAsAleksa ovo dišuće svetlo mi radi a i poruke mi lepo rade.da li si ti možda uključio BL kao ociju=
Izvrsio sam update symbian ann prije updatea imao sam quickoffice sada ga vise nemam sta je to dali psotoji mogucnost da se izbrisao kada je izvrsen update kako ga vratiti i drugo imam osijecaj da kamera pravi losije slike dali neko ima rjesenje kako da riejsim problem kamere i quickoffice!!!
@NoBodyAsAleksa
treba ponovo na početni ekran da dodaš widget notification
takođe, kada apdejtuješ softver sa Annom, idi u Menu -> Applications -> SW update pa instaliraj: Symbian Anna update 1/2 (28MB) Symbian Anna update 2/2 (30MB) Ovi Store (18MB) Social (3415kB) Negde nema ovi store, ali se ovako cini mi se gubi split screen tastatura, a nekome se i (po)vratio office.
Juce sam uradio update na novu verziju ANNA i sad imam nekoliko problema a to je da nemam srpski jezik, tj. bitnije nasa slova kod kucanja poruka, takodje ne mogu da dodajem i menjam access point-e i zbog toga sam primoran da trazim verziju anna za srpski ili hrvatski produkt kod po mogucstu otkljucanu verziju za setifikate pa da je ubacujem preko phoenix-a.
Moj poduct code je 059D4X3 i telefon je kupljen pre mesec dana u MTS i imao je nasa slova i srpski jezik, a posle jucasnjeg update-a pojavljuje se T-mobile kad se plai telefon.
Gde naci otkljucanu verziju za srb ili cro product code ???
zna li neko kako izmeniti verziju za product code 059D373 ( Hrvatski ) da bude otkljucana i da ne trazi potpisivanje sertifikata ? znaci samo mi treba modifikovana hrvatska ANNA za setifikate ili kako originalnu hrvatsku verziju 22.14 izmeniti pre ubacivanja preko phoenix-a ?
Hvala uspio sam, samo sada mi se desava promeblem sa wlanom sam skenira mrezu i sam se konektuje kako se moze to iskljuciti samo da se wlan aktivira kada ja hocu a ne automacki, i problem sa kamerom pravi losije slike nego priej kako sam uradio update telefona dali se moze to nekako rijesiti!!!
acikus, neces naci jos neko vreme jer jos nije izasla za nase podrucje. Inace trebati Balcan product kod, a ne hrvatski. Jedini nacin je da downgradujes na 1.2 verziju a zatim ubacis stariju veziju fw koja ce imati srpski jezik i naravno sam da ubacis instalserver. saila, udji u settings, conectivity, wlan, options, settings, show wlan availability i stikliraj never.
problem s kamerom najlakse ces resiti ubacivanjem sklchan S^3 mods v7.00 ili instaliranjem programa Camera Pro.
Zato i pitam sto u podesavanjima za wlan kada udjem samo nudi tri opcije i to prikazi dostupnosti WLAN, trazi mrezu i usteda energije to mi nudi gdje da ga iskljucim zato mi nije jasno ako moze neka pomogne neko ako zna!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.