Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01
Pozdrav ekipi s foruma,
sa proslim telefonom ste mi mnogo pomogli (n78) , pa rekoh ovo je pravo mjesto da se obratim za savjet...
Prvo pitanje: isplati li mi se uzeti n8 polovan, veoma malo koristen (jos uvijek sa zastitnim folijama) za 220€?
A dopunsko pitanje je (posto me svi zivi savjetuju da uzmem android) da li je uopste pametno uzeti n8?
sa proslim telefonom ste mi mnogo pomogli (n78) , pa rekoh ovo je pravo mjesto da se obratim za savjet...
Prvo pitanje: isplati li mi se uzeti n8 polovan, veoma malo koristen (jos uvijek sa zastitnim folijama) za 220€?
A dopunsko pitanje je (posto me svi zivi savjetuju da uzmem android) da li je uopste pametno uzeti n8?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06
Ljudi pomagajte.. pokusavam da se snadjem na ovom forumu, ali u moru informacija jedino sto sam dobio je glavobolja
... uzeo sam n8 kod t-mobile-a, na njemu je S^3 i nemam podrsku za fm transmiter... Htio bih da uradim update na famoznu Annu i updejt za kameru...ali mi sam telefon ne nudi ni jedno ni drugo u "device updates" ... koliko sam uspio da shvatim iz postova na ovom forumu ono sto mi treba je neki phoenix(sto god to bilo) da pomocu njega ubacim balkansku Annu... da li neko ima link za uputstvo kako to najbezbolnije da izvedem, jer mi sve ovo zvuci prilicno komplikovano (do sad sam koristio Android i nemam iskustva sa Symbianom)...
Izvinjavam se ako je o ovome vec pisano na ovom forumu (a vjerovatno jeste), ali evo posle par sati citanja postova nisam uspio da sklopim kompletne informacije. Hvala.
P.S.
...da li ta balkanska verzija Anne rjesava problem sa FM transmiterom ili mom telefonu hvali taj dio hardvera?

... uzeo sam n8 kod t-mobile-a, na njemu je S^3 i nemam podrsku za fm transmiter... Htio bih da uradim update na famoznu Annu i updejt za kameru...ali mi sam telefon ne nudi ni jedno ni drugo u "device updates" ... koliko sam uspio da shvatim iz postova na ovom forumu ono sto mi treba je neki phoenix(sto god to bilo) da pomocu njega ubacim balkansku Annu... da li neko ima link za uputstvo kako to najbezbolnije da izvedem, jer mi sve ovo zvuci prilicno komplikovano (do sad sam koristio Android i nemam iskustva sa Symbianom)...
Izvinjavam se ako je o ovome vec pisano na ovom forumu (a vjerovatno jeste), ali evo posle par sati citanja postova nisam uspio da sklopim kompletne informacije. Hvala.
P.S.
...da li ta balkanska verzija Anne rjesava problem sa FM transmiterom ili mom telefonu hvali taj dio hardvera?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ko kaže da je kamera lošija na ani?ana je baš ok i nema ništa protiv da na njoj bude kamera.inače ja sam uradio oba updatea od ane i sa kamerom nisam imao nikakvih problema.af je tu kao i ostale zezancije.e sada možda ti koji su to pisali nisu uradili ta dva updatea.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
imam jedno pitanje,posto sam saznao i shvatio kad sam ubacivao annu,da mi se pojavilo t mobile, onda sam isao u servis da mi ubace nas softver,to jest servis ovlasceni od prodavnice gde sam kupio,pa sam saznao da t mobile znaci da kupljen u inostranstvu i da je telefon prepakovan i dekodiran,da li to znaci da je telefon los,da li se razlikuje nesto ili slicno,neka mana?molim pomoc?????
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
piroman moj je bio skunut sa tmobile pa ubačen balkanac sw pa sam se seznuo pa uradio update preko ovia na annu i vratzio mi tmobile anna sw.i sve je bilo ok (čitaj 3min) dok nisam pokušao da odem na net...kad ono piiiip.ne mogu da korsitim AP od mtsa, vipa i telenora.znači samo tmobile.i onda je došao fenix i posle sam ga prodao zbog toga.mnogo me je to nerviralo.
zanima me po pitanju mehanizma i ostalog da li je original,kamera mi radi odlicno,nisam primetio neke bagove,znaci samo me to bunilo da li je original ili ne?,mislim kupljen je kod nas u ovlascenoj i komercijalnoj radnji,da ne citiram sad bas gde....inace ubacena je anna u servisu i srpski..samo problem je taj kad god da se update,mora da se ide u servis i da se uradi,jel ga prebacuje u fabrici t m mobile,sad me buni to da li ja treba da se zalim na to sto su mi prodali dekodiran ili da jednostavno dignem ruke i pustim vodu da tece?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
piroman, ono trebao bi da odes i da im ukazes na problem jer i oni su to trebali da ti kazu pa ti sad ako hoces hoces ako ne neces i tacka. Mada neces imati sigurno nikakve koristi od tog odlaska u prodavnicu gde si kupio telefon ali bas idi pa javi sta su ti rekli. Da nije telekoplus prodavnica, oni imaju povoljne cene pa mozda ....
VeNoM, isti slucaj sam ja imao sa jednim x6 nikako nije hteo na telenorov ap. sve je iso na vodafon a skinut je sa te mreze ali sam ga ipak naterao da proradi i na telenorov gprs.
VeNoM, isti slucaj sam ja imao sa jednim x6 nikako nije hteo na telenorov ap. sve je iso na vodafon a skinut je sa te mreze ali sam ga ipak naterao da proradi i na telenorov gprs.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
deksicom moj x6 je sa neke indus mreže i tako sam lepo uradio premnu koda na balkanca da to nije bilo normalno.e sada koliko mi je tu bilo glatko tolik ona n8 ne mogu da uradim pa to ti je...
deksicom@bio sam u radnji, i naravno dobio sam odgovore,to jest tvrde da 100% nije skidan sa mreze,nego da ima telefona na globalnnom trzistu koje se najvise vode preko Vodofone i T mobile mreze,i da se oni prodaju sirom sveta,to jest najveci kupci su su telekomunikacione kompanije,primer MTS,TELENOR kod nas..to jest kupuje telefone masovno zbog paketa,sad da li sam ja uzeo telefon iz tog asortimana,ili sta vec,ne mogu da se zamaram,kao sto sam rekao,bio sam u servisu,ubacili su mi annu,ubacili srpski,sve radi lepo,meni je bitno da je mehanizam i estetika telefona orignal,kamera je to dokazala,sve ostalo,sta go da se desi ,garanciju imam 2 godine... pozz..i da rekli su mi da ce bella biti softver koji ce biti bas za ove klase telefona namenski perfektan
@piroman - moj savet je da instaloras camera update preko nokia labs-a jer time dobijas poboljsan video snimak sa 25 na 30 frejma kao i autufokus pri snimanju videa u makro modu. uz sve to imas i brze precice.
sto se tice camera pro 2.2 njega ne savetujem jer su slike primetno vece u MB a kvalitet nije toliko bolji, a video snimak je indetican.
najbolje od svega je ako ti je hakovan telefon mod 7 verzija coderus-a jer sa njim se dobija i bolje slike i bolji video mod.
sto se tice camera pro 2.2 njega ne savetujem jer su slike primetno vece u MB a kvalitet nije toliko bolji, a video snimak je indetican.
najbolje od svega je ako ti je hakovan telefon mod 7 verzija coderus-a jer sa njim se dobija i bolje slike i bolji video mod.