Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E ovako pre nekoliko dana sam postao vlasnik Nokie-N8 i trebala bi mi vasa pomoc,imam dva pitanja..
prvo:Kako mogu preko skype-a,da pozovem nekog,to jest sa videom,a ne da mogu samo da cujem glas(kao obican razgovor) i da chat-ujemo...
drugo:juce mi je nesto zablokirao telefon i nije hteo iz prve da se ugasi..,vec iz drugog puta,i kada sam ga opet upalio video sam da na pocetnom ekranu,gde je ikonica OVI-store- na njoj vise ne pisu slova "OVI" vec samo plava pozadina,sa belim kvadraticem(kada mi je telefon zablokirao bio sam na ovi-u),ako vam nije problem posto sam jos pocetnik oko ovih stvari da mi kazete sta da uradim da vratim na normalno,ili ako je to normalno ja se unapred izvinjavam posto se jos ne razumem oko tih stvari dobro..

Hvala unapred za odgovore!!!
prvo:Kako mogu preko skype-a,da pozovem nekog,to jest sa videom,a ne da mogu samo da cujem glas(kao obican razgovor) i da chat-ujemo...
drugo:juce mi je nesto zablokirao telefon i nije hteo iz prve da se ugasi..,vec iz drugog puta,i kada sam ga opet upalio video sam da na pocetnom ekranu,gde je ikonica OVI-store- na njoj vise ne pisu slova "OVI" vec samo plava pozadina,sa belim kvadraticem(kada mi je telefon zablokirao bio sam na ovi-u),ako vam nije problem posto sam jos pocetnik oko ovih stvari da mi kazete sta da uradim da vratim na normalno,ili ako je to normalno ja se unapred izvinjavam posto se jos ne razumem oko tih stvari dobro..

Hvala unapred za odgovore!!!
VeNoM, ok,znaci za skype samo moze kao razgovor(bez videa) i kao chat,i da li ce uskoro skype ubaciti da mogu symbian telefoni da koriste tu mogucnost..
Da li postoji neki drugi program slican skype-u da mogu da koristim tu opciju video poziv(da ja koristim taj program a neko drugi skype pa da se tako gledamo)..
OVI mi radi i sada kada sam uso na pocetnu stranu video sam isto na slici gore "kesica plava" isto bez slova..mozda sam nesto skinuo pa je tako ostalo...uostalom reci ce neko ko se bolje razume...
Da li postoji neki drugi program slican skype-u da mogu da koristim tu opciju video poziv(da ja koristim taj program a neko drugi skype pa da se tako gledamo)..
OVI mi radi i sada kada sam uso na pocetnu stranu video sam isto na slici gore "kesica plava" isto bez slova..mozda sam nesto skinuo pa je tako ostalo...uostalom reci ce neko ko se bolje razume...
@djoxie hvala ti puno brate,samo da znas kolko sam srecan sto nisam nesto zeznuo (jeste sada kada udjem u program pise nokia store)..jbg mozda ovo nekom izgleda smesno,ali sta da se radi kada se ne razumem u to..
@venom da neko je i meni rekao "fring",pa ako ti nije problem da mi kazes svoje misljenje o tome,i zasto kazes da nisi naisao na ono sto si trazio..
Hvala unapred!!!
@venom da neko je i meni rekao "fring",pa ako ti nije problem da mi kazes svoje misljenje o tome,i zasto kazes da nisi naisao na ono sto si trazio..
Hvala unapred!!!
Obzirom da je Microsoft definitivno dobio dozvolu Evropske komisije da preuzme Skype, pretpostavljam da ce uskoro biti i video call opcija za Symbian, obzirom da su sa Nokiom usko povezani. Sve je to pitanje licenci i minimalnog tweakovanja, jedini je problem koliko ce vremena proteci do toga
::luv phonez::
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
hmm pazi ovako,presao sam sa wp7 na s3,znaci tamo je FB bukvalno implementiran,najbolje odradjen,chat je dostupan u okviru poruka,svi kontakti sa face su vam u people..
nisam zavisnik od te drustvene mreze,al volim da imam,i naravno da je sto pribliznije desktop varijanti...
makar Fb aplikacija..ova kao sto sam rekao,je ocaj...
nisam zavisnik od te drustvene mreze,al volim da imam,i naravno da je sto pribliznije desktop varijanti...
makar Fb aplikacija..ova kao sto sam rekao,je ocaj...
@piroman guglaj fmobi 2.0 i naci ces full verziju koja perfetno izgleda i jos bolje radi. Zabranjeno je reklamirati piratski sadrzaj
Sto se tice konekcija treba podesiti prioritete odnosno opciju da te pita kakav tip konekcije zelis wifi ili 3G
SETTINGS - CONNECCTIVITY - Settings
Switch to WLAN - Manual
Data use when abroad - Always ask
A u opciji Destination - Internet podesiti prioritetne konekcije redom kojim zelis.

SETTINGS - CONNECCTIVITY - Settings
Switch to WLAN - Manual
Data use when abroad - Always ask
A u opciji Destination - Internet podesiti prioritetne konekcije redom kojim zelis.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
acamatic, sa fring-om ne mozes razgovarati sa ljudima sa skype-a. Preko njega se mozes povezati na msn i koristiti ga ali skype ne. Sto se tice kompasa imas na ovi store dosta free aplikacija koje ti sluze kao compass tako da skines neku od njih i vidis kako ide.
Sto se tice web tv, takodje imas na ovi store programe za tv, a od programa koje ti ja mogu preporuciti su SPB TV koji ima cak i RTS satelitski program i to je to od domacih. Racunaj da ili gledas preko wifi ili da imas jako velik internet saobracaj ukljucen u pretplatu ako mislis redovno gledati.
piroman, poslao sam ti na pp link za skidanje fmobi 2.0.

piroman, poslao sam ti na pp link za skidanje fmobi 2.0.