Bluetooth Handsfree?!?!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
UrBaNiYaK
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Nov 2005. 14:54

Bluetooth Handsfree?!?!

Post od UrBaNiYaK »

Imam nokiu 6230i i nabavio sam bluetooth handsfree, ali ne lezi vraze, trazi mi sifru kad uspostavlja konekciju sa blututom, pokusao sam i pin i puk i nokia security code ma nista, jel ima neko ideju sta da radim?!?!

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Cini mi se da tu sifru samu biras.. To je onaj bluetooth kod cini mi se, kao kad se spajaju 2 telefona...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ne biras sam :uhuh: trebao si da dobijes na kutiji ili ti pise na slusalici koji je security code pogledaj malo :o pa ces naci 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

UrBaNiYaK, moraš da dobiješ kod...Kod mene je još davno pisao baš u upustvu... :wink: :roll:

UrBaNiYaK
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Nov 2005. 14:54

Post od UrBaNiYaK »

Zoka napisao:UrBaNiYaK, moraš da dobiješ kod...Kod mene je još davno pisao baš u upustvu... :wink: :roll:
Znam, ali sam dobio od burazera korisceni handsfree, tako da ne znam kod, a ne zna ga ni on jer je on dobio od nekog itd.. Nego me interesuje jel moze nekako da se dekodira ili razbije sifra??!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Raspitaj se malo u servisu, tesko da to moze tek tako da se "dekodira" :wink: 8) 8) ...............

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

hmmm...iskreno koliko ja mislim da se ta sifra kao sto rece 6600-tuning biras sam...to je sifra kad se povezuju 2 telefona pa onda i na drugom fonu upises tu istu sifru :) Hmmm ako nije to probaj jedan od starijih Nokia code-ova... npr. 1111 ili 0000 ili 9999 ili 12345.... ako ti i to ne pomogne onda ne znam u cemu je fora!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori