Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam nokiu 6230i i nabavio sam bluetooth handsfree, ali ne lezi vraze, trazi mi sifru kad uspostavlja konekciju sa blututom, pokusao sam i pin i puk i nokia security code ma nista, jel ima neko ideju sta da radim?!?!
Zoka napisao:UrBaNiYaK, moraš da dobiješ kod...Kod mene je još davno pisao baš u upustvu...
Znam, ali sam dobio od burazera korisceni handsfree, tako da ne znam kod, a ne zna ga ni on jer je on dobio od nekog itd.. Nego me interesuje jel moze nekako da se dekodira ili razbije sifra??!
hmmm...iskreno koliko ja mislim da se ta sifra kao sto rece 6600-tuning biras sam...to je sifra kad se povezuju 2 telefona pa onda i na drugom fonu upises tu istu sifru Hmmm ako nije to probaj jedan od starijih Nokia code-ova... npr. 1111 ili 0000 ili 9999 ili 12345.... ako ti i to ne pomogne onda ne znam u cemu je fora!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.