Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li je neko pronasao opciju da biram gde zelim da instaliram neku aplikaciju, posto mi prilikom instaliranja sa OVI ne nudi takvu opciju, jos nesto ne mogu da nadjem opciju da biram gde da mi cuva poruke, mass memory, Phone ili memory card...???
Cacanin, kada se skida uz pomoc ovi aplikacije to se nemoze podesiti.
Resenje je:
Obrisi ovi aplikaciju sa telefona pa ako zelis i dalje skidati aplikacije sa telefona to radi uz pomoc njegovog pretrazivaca.
Drugi nacin je uz pomoc gogle chrome pretrazivaca na kompu a link za to ces dobiti na pp.
Cacanin, naravno da moze se instalirati gdje zelis ali to moras podesiti u samoj aplikaciji gdje da ti instalira aplikacije i igre, i takodje gdje da ti cuva video, audio i slike koje skines sa Ovi Store. Uglavnom imas ponudjen izbor.
Hvala drugari, nasao sam u OVI-ju podesavanja za aplikacije medjutim i dalje je sam neke instalirao na phone memory. . .? Mozda mora bez OVI-ja? I dalje ne mogu da nadjem gde moze da se promeni gde da cuva poruke?
mare-ss, pogrijesio si gadno... To je samo za skladistenje poruka,a ne za skladistenje app! Cacanin, ne znam kakve aplikacije skidas, ali evo sad sam pokusao da instaliram neku app sa OVI-ja i mene ponudi na koju memoriju zelim da sacuvam app
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick napisao:mare-ss, pogrijesio si gadno... To je samo za skladistenje poruka,a ne za skladistenje app! Cacanin, ne znam kakve aplikacije skidas, ali evo sad sam pokusao da instaliram neku app sa OVI-ja i mene ponudi na koju memoriju zelim da sacuvam app
Ok drugari video sam ima na OVI-ju da se podesi gde i sta da instalira ali OVO ZA PORUKE NEMA NIGDE, JEDNOSTAVNO NA C7 TO NE MOGU DA NADJEM DOK NA NPR. E-51 to ima u other. Kod C7 ima other/ save sent mes. . . Number of save mes... I show mes in groups? ? ? Pozdrav
Cacanin, nije to samo kod C7 vec kod svih S^3 telefona jer i ja na N8 nemam opciju gdje da cuvam poruke tako da je to ocigledno izostavljeno na njima...
Koja je kombinacija tastera za hard reset na C7.
Prijatelj mi ima C7 i prilikom poslednje verzije anna softvera koji je ubacio telefon mu se mnogo usporio pa da proba da resetom resi taj problem.
deksicom, kombinacija na N8 je da se drzi dugme za smanjivanje, dugme za cam i dugme za meni i tako se pali mob. Pretpostavljam da je tako i za C7 i to je bas full hard reset gdje brise i neke fabricke aplikacije tipa ovi store, nokia maps... A moze probati i sa varijantom *#7370# mada je ova prva temeljnija sigurno.
janka_88 napisao:Cacanin, nije to samo kod C7 vec kod svih S^3 telefona jer i ja na N8 nemam opciju gdje da cuvam poruke tako da je to ocigledno izostavljeno na njima...
Hmm ja sam to imao na svim nokijama, imao sam i na prosloj nokiji 5800, na C7 nema, to je sigurno.
imam c7 vec dva dana...dobila sam je vec update-ovanu na belle. medjutim probam da povezem pc i telefon preko usb-ja...ne registruje ga uopste kompjuter...instalirala sam i nokia suite najnoviji i pc suite...nema trika da moze kompjuter da registruje telefon...probam sa drugom nokijom, sve normalno prebacuje...jedino kad ga prikljucim kompjuter ono registruje da je neki usb device tu i da ga windows ne prepoznaje...masu stvari treba da prebacim pa prebacujem na drugi telefon a onda na c7 blutuom za sta mi treba vecnost...neki predlog...?!
svetlana1208, posto to sigurno nije oficijalni Belle onda je moguce da i to pravi problem pa u krajnjem slucaju preporucujem vracanje na Annu, a o tome je bilo vec rijeci na forumu kako se radi. Ili da probas sa hard resetom za pocetak na toj C7 pa da vidis hoce li onda nokia suite reagovati na njega.
janka_88,kod korisnika C7-ice koji su presli na procureli Belle nema bezbednog nacina za vracanje na starije verzije Symbiana.Bar ne u kucnoj radinosti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.