Program za nokiu 6230
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Dimitrije-NS
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 19:54
Program za nokiu 6230
Treba mi neki program za prebacivanje mp3 za 6230.Imam infrared. Jel' zna neko neki sajt?
- Dimitrije-NS
- Slučajni prolaznik
- Alice_in_Chains
- Banned
- Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Alice_in_Chains
- Banned
- Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29
- Dimitrije-NS
- Slučajni prolaznik
Moramo objasniti čovjeku kako radi koja varijanta. Elem, nisam upoznat sa brzinom card readera, jer ga i ne koristim, ali uporedi vrijeme gašenja telefona, vađenja kartice, ubacivanje kartice u card reader i njeno očitavanje sa praktičnošću USB kabla.
Dakle, čim nakačiš Nokiu na kabal operativni je prepozna i ti preko NOKIA PC SUITE-a za tili čas prebacuješ podatke bilo kakve vrste ( uključujući i imenik, poruke...) dok je to neizvodljivo sa card readerom. Ovaj transfer važi u bilo kojem pravcu ( PC to phone ili phone to PC ). I naravno most important thing : radiš BACK UP na zadatu adresu u računar. U slučaju bilo kakve greške aparata, format ili fleš, istim principom vratiš BACK UP u aparat sa svim prethodnim podešenjima.
Nadam se da sam bio od koristi.
Dakle, čim nakačiš Nokiu na kabal operativni je prepozna i ti preko NOKIA PC SUITE-a za tili čas prebacuješ podatke bilo kakve vrste ( uključujući i imenik, poruke...) dok je to neizvodljivo sa card readerom. Ovaj transfer važi u bilo kojem pravcu ( PC to phone ili phone to PC ). I naravno most important thing : radiš BACK UP na zadatu adresu u računar. U slučaju bilo kakve greške aparata, format ili fleš, istim principom vratiš BACK UP u aparat sa svim prethodnim podešenjima.
Nadam se da sam bio od koristi.
Za svakodnevna sitna prebacivanja i razna povezivanja - Bluetooth.
Za povremeno prebacivanje veće količine (ili velikih) fajlova - card reader (ili USB kabl)
Naravno, najbolje je posedovati i jedno i drugo (treće).
Inače, brzina prebacivanja preko USB kabla i card readera u principu je ista (ako oba podržavaju isti standard - USB 1.0 ili USB 2.0)...
Za povremeno prebacivanje veće količine (ili velikih) fajlova - card reader (ili USB kabl)
Naravno, najbolje je posedovati i jedno i drugo (treće).

Inače, brzina prebacivanja preko USB kabla i card readera u principu je ista (ako oba podržavaju isti standard - USB 1.0 ili USB 2.0)...