Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
janka_88,zato sto ti installserver koji si aktivirao kao patch u RPatcheru nije dovoljan za neke aplikacije.
Nego,jesi li ti uradio hard reset odmah posle instalacije Belle fw?!
Fox, jesam posto mi je pola aplikacija nestalo a i dalje su zauzimale memoriju... A kao sto sam rekao svakako sam to planirao odraditi. Znas li mozda kako da to rijesim sa widget-ima?
Odradio sam update preko fenixa i sve je odlicno proslo,imam samo jedno pitanje kada telefon prikljucim na nokia suite prikazuje mi da je ubacen softver ali mi i pokazuje da ima da instalira neke vidzete,da li da to prihvatim ili ne..
A da sto se tice belle,pa pihh malo mi se ne svidaj sto su stavili sve ikonice u pocetni ekran tako da moram da ih sam rasporedjujem
E da odradio sam i hard resset posto su neke aplikacije bilo obrisane a neke nisu..a memorija je bila puna..a i + da se telefon osvezi..ostale su sve one bitne aplikacije(pdf,zip,adobe,itd..)
Meni kad pokušam preko Phoenix-a da ubacim Belle izbaci upozorenje da mi nedostaje fajl "RM-596_M008.50.emmc.fpsx" i pita me da li želim da nastavim..
Jel zna neko o čemu se radi ?
Koristim Phoenix 2010.8 i radio mi je normalno kada sam ubacivao Annu.
E lepo da je krenulo i zvanično.
Sad sam instalirao taj Nokia suit i nemam Belle update, neka ideja? Nudi mi 2 neka apdejta za Anna jel ima to veze...
pozz
Drugar mi je uzeo N8 preko Telenora sve lepo i legalno,ali jos mu ne izbacuje update iako je restartovao sve. Kad se eventualno pojavi update sta od prilike treba da radi? Da li update dira onu njegovu eksternu memoriju na E posto nema memorijsku karticu...
janka_88,ako su widgeti bili u .uda file-u (deo fw),eto i razloga zasto ih nemas,jer se sve sa C particije brise hard restom,a .uda file upravo "popunjava" C particiju.
Nisam jos "rasturao" novi fw,ali ako su widgeti u .uda file-u - eto objasnjenja.
Predlog,odradi backup imenika,poruka,odradi hard reset pa instaliraj (reinstaliraj) opet Belle fw.
I zaboravite na hard reset posle instalacije "svezeg" fw,gubite sve sto dolazi fabricki na C particiji.Znam da je vecina tog sw djubre,ali ima tu i korisnih stvari.
VeNoM,imas na Navifirmu,i to za dosta P.C.
fanste999,gde je nastao problem,jer si sa neoficijalne Belle hteo da predjes direktno na oficijalnu verzijupomocu Nokia Suite-a?
nene imao sam regularni Anna.Promenio sam product procedurom koju je neko okacio na pocetku ove teme i imao sam anna balkan.Sad sam ga apdejtovao normalno preko pc suite na belle i on mi je vratio originalni sofver,madjarski sa tonu nekih beskorisnih aplikacija.treba mi samo instrukcija u naviju sta da odaberem,posto ne vidim balkan nigde.i koje u rubrici releases u naviju da odaberem..
fanste999,biras u Navifirmu pod server - Nokia Care Suite,pa releases 111.30.609 pa neki od Balkans fw.
I da,nisi promenio P.C. jer je to nemoguce na S^3 uredjajima,vec si instalirao "cist" fw pomocu Phoenixa.To ces i ovog puta morati da uradis ukoliko zelis da se resis tog nepotrebnog sw.
e bice da jeste to da sam promenio..ovaj put sam bio na lapu .Dosta je agresivan ovaj belle cim sam nakacio usb izaso me preko celog pcsuite da instaliram belle, i naravno ja se zaleteo ko magarac i kliknu...tako je izgleda doslo do ovoga...
Vlada Zem, sto jednostavno ne odradis preko fenixa,ako ti ne nudi na nokia suite,a mislim da treba da ti bude poslednja verzija nokia suita mislim da je 3.3.86 tako valjda.. Fox, a sto se tice vidzeta,ja sam odmah po ubacivanju belle video da imam mngoo malo memorije na telefonu a aplikacija nigde,i odlucio sam da odem lepo na hard resset , i to sam odradio i sve mi i dalje stoji od one opreme kada sam dobio prvi put..A da jos nesto
@jerkan,kako nema pa ja sam ubacio balkanca belle preko navifirma..
@nenad88,pokusaj sa ovim novim fenixom 2011.. ili ako neko zna sto fali taj fajl..
Poslednja izmena od acamatic u Uto, 07. Feb 2012. 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
janka_88, ja za vreme imam,samo sto mi kaze da ne moze sada da ga ocita,da se malo strpim..a ovo 2G/3G sta je to..?
A da jos samo nesto pokusao sam da ubacim garmin 5.00.50 i sve sam lepo odradio,i kada treba da ga pokrene on ga pokrene pise garmin i odjednom me samo izbaci..da li se jos nekom to desava..
P.S. kako mogu da vidim koliko baterija ima posto,na proslom OS sam samo kliknuo na ekran u gornjem desnom uglu,pa na bateriju i ona je ocitala koliko posto ima..a sada kako to mogu da vidim..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.