Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pozdrav svima. Imam Nokiu N8, apdejtovao sam softver sinoc. Nemam problema sa tim, sve je ok, ali sam zaboravio sekjuriti kod. Pokusavao sam preko NSS-a, ali mi nije uspelo. Instalirao sam program, udjem tamo, sve super, ali kad treba da skenira, ne moze uopste da pronadje nista, izbacuje eror. Ima li neko iskustva sa programom? Valjda treba da se instalira drajver, samo sto komp to ne prijavljuje. Unapred hvala.
Izvinjavam se forumu ako sam malo dosadan, ali zanima kada se pretrazuje internet sa opera mobile, i kada zelim da pregledam neke video fajlove, ne aktivira se flash player kao na regularnom brovseru. Dali ima i koji flesh player koji je saglasan sa operom i koji je njen deo, ili je mozda samo sustina u nekim podesavanjima.
Evo upravo sam odradio hack telefona uspesno
,sve je proslo kako treba, i instalirao sam one vidzete a i dalje kada hocu da ubacim ih na pocetni ekran njih nema,a restartovao sam telefon posle instalacije,cak se nalaze i u instaliranim aplikacijama..
Janka88 gledao sam tvoje slike ali ja to nemam uopste..gde li gresim...
maljak, nisi dosadan..
pazi ovako sada sam bas isprobao neki video na youtube-u..i kada ti otvori ti moras da kliknes na njega da bi ga pogledao..ne moze da ti otvara kao aplikacija "youtube"..i mislim da nema nikakvih podesavanja..

Janka88 gledao sam tvoje slike ali ja to nemam uopste..gde li gresim...

maljak, nisi dosadan..

Konacno posle dugog vremena sam ubacio garmin..bila je do mene greska,cim malo nesto ispustis ne valja..ali hvala bogu sve je proslo kako treba..
ali mi treba vasa mala pomoc,kada hocu da unesem ime ulice,broj,ili nesto slicno ne mogu posto nemam tastaturu,nikako nece da mi se pojavi,pa kako mogu da napisem drugacije ili treba nesto da se podesi u podesavanjima..

ali mi treba vasa mala pomoc,kada hocu da unesem ime ulice,broj,ili nesto slicno ne mogu posto nemam tastaturu,nikako nece da mi se pojavi,pa kako mogu da napisem drugacije ili treba nesto da se podesi u podesavanjima..
acamatic, Sto se tice garmina jedino ti je resenje da se pojavi tastatura prilikom unosenja grada ili ulice sledece: kada trebas da unesec ulicu ili grad a tastatura se ne pojavi stisni meni taster, zatim ponovno stisni meni taster dok ti se ne pojavi otvorena aplikacija garmina, zatim sve ide normalno, stistni za unos ulice i tastatura ce ti se pojaviti. To ti je jedino resenje koliko sam uspeo da nadjem na netu.
pozdrav
pozdrav
i meni na zalost ne radi NOKIA OVI STORE , milion foruma sam procitao ali nista za sada 
Cak ni ovaj link ne pomaze http://www.orison.biz/blogs/chall3ng3r/?p=2897

Cak ni ovaj link ne pomaze http://www.orison.biz/blogs/chall3ng3r/?p=2897
araphel, hvala ti puno, e vidis ja sam ih instalirao na E..zato mi se nisu pojavljivali..
..nego moram nesto da vas pitam koliko imate slobodnog na C,jer ja nemam puno oko 96-98..sto izgleda da je normalno za OS belle..
P.S. al ima kojim slucajem neko resenje sta da radim sa ovom tastaturom na garminu,nikako nece da mi se pojavi..

P.S. al ima kojim slucajem neko resenje sta da radim sa ovom tastaturom na garminu,nikako nece da mi se pojavi..

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
acamatic, to je normalno za memoriju na C jer ja nakon sto sam ubacio update za nokia maps sa dodatnim widgetima i nekim dodatnim programima imam oko 80MB slobodno na C. Bitnije je da ima dosta vise RAM memorije na raspolaganju, kao i to da postavljanje dodatnih widgeta na homescreen ne utice znacajno na kolicinu RAM memorije kao na Anni. 

acamatic. I ja sam imao isti taj problem a i mnogi koje sam procitao na netu sa garminom i resio sam ga na gore opisan nacin. To znaci kada trebas da ukucas ulicu na garminu a tastatura ti ne izlazi, jednostavno stisni meni taster i izadji iz aplikacije. Onda ponovo stisni taster za meni i drzi ga dok ti se ne pojave otvorene aplikacije, tu ces videti otvorenu aplikaciju garmin, stisni na nju i dalje radis normalno. Stiskas hardverski taster za meni a ne onu ikonicu.