Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

mare-ss, haha dobri su..prvo pise da salju na adresu,a dole pri dnu sajta pise da se preuzima licno samo uz imei telefona :wacko:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

e to i mene zanima... sve to rade da bi dobili podatke o svojim korisnicima ccc banda

nego zanima me koliko se puni vas E72? evo meni vec 2h i 34 min i jos se nije napunio, i bas me nervira!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

darkonda, nesto mi to puno,meni se e71 koji ima bateriju identicnog kapaciteta (i stariji sw) napuni za manje od 2h. Probaj ugasenog da ga punis,pa vidi koliko mu vremena tako treba.
D500&E71

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

darkonda, mozda ti je do punjaca,probaj sa nekim drugim,ili citao sam nesto na netu da hoce i uticnice da zezaju(a kako to vec,ne mogu ti reci jer nisam strucan za te stvari,pokusaj promeni neku drugu u kuci..),ili je mozda jednostavno baterija..

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

ko zna sta je :) uvek ga nocu punim pa nisam vodio racuna koliko traje. skoro 3h je danas punio. probacu preko usb sledeci put.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

darkonda, mislis ono usb pa ga povezes na komp..ako to mislis nemoj odmah ni da pokusavas jer ako ti treba za obicno punjenje 2-3 sata za ovo ce ti trebati duplo vise..provereno..

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

darkonda, mozda je baterija otisla,puno je 3h da ga punis. :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

fannY, ne verujem da je baterija otisla,ipak nije toliko mator telefon da mu moze baterija otici tek tako...
Promeni punjac pa vidi kako se ponasa...
D500&E71

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Desava mi se sledece:
Broj mi je upisan u imenik recimo 069/333 444 pod imenom Pera.
Zove me broj 064/ 333 444 i on mi nije upisan i pise Pera.
Isti proj,samo prefix razlicit.Zasto se to desava?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

annaBG zbog istih brojeva.imam jednog fanatika koji ima iste brojeve samo prefixe različite i samo jedan broj upisan.na svim nokijama mi izlazi njegovo ime bez obzira na sa kog broja zove.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Mislila sam da ipak pravi razliku zbog prefiksa...

Xexexexe zanimljiv taj drugar :)

Od kada mi je mob bio na servisu ne ocitava memorijsku karticu :/

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

annaBG, najbolje je da nista ne cackas nego lepo odneses telefon tamo gde si nosila u servis i kazes im sta se desava..to je moja mala preporuka,posto ko zna sta moze da bude i sto nece da ocita memorijsku.. :wink:

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Zamenjena je osnovna ploca,pa da vidim da nije do toga...odnecu bas.Hvala ti na savetu .

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

udjem na OVI preko telefona malo prelistam app, i izadjem. odem u galeriju, i tamo mi se pojave sve ikonice od svake aplikacije sa OVI-ja! ne znam sta se to dogadja

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

darkonda, tako je i meni bilo. Udjem sinoc u galeriji da pogledam nesto kad tamo na stotine slicica, kojekakvih tema i app. Ali sam ih sve pronasao u folderu imagecache, Juniper i tu sve markirao i obrisao.
Ma izgleda da cu i na e72 da obrisem ovi aplikaciju i da ovi pregledam pretrazivacem kao sto radim na n79. Sve je isto pa mozda i bolje jer se moze birati gde se zeli instalirati aplikacija, na karticu ili memoriju tel.

Meni kad malo duze pregledam ovi store izbaci "memori full" a vama ?

papovicd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Maj 2011. 19:30

Post od papovicd »

pitanje....imam u kuci ruter sa wifi..postoji li varijanta da se nesto podesi da sam povuce net sa wifi kad sam u kuci ..tj kad izadjem napolje da je na 3g a pri ulasku u kucu sam se loguje na ruter..
ja to nisam uspeo...moram da pokrenem net da bi bio povezan ...sta ukljuciti i gde..

hvala vam puno!!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

acamatic, evo punio sam telefon preko USB-a i trajalo je tacno 2h i 30 min. koliko je normalno punjenje jel zna neko?

inace imam 2 punjaca, ali oba su stara par godina jer kad sam menjao telefon nisam i punjace, tako da mi nije nov punjac koliko i telefon.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

darkonda, druze iskreno nisam pokusavao preko usb-a da ga punim,moj drugar jedan je to radio i kaze mi da mu je bilo potrebno oko 4h -5h da napuni telefon,preko usb-a..pa sam ti zato rekao da ne pokusavas..Ne znam sta da ti kazem,pokusaj jos sa nekim punjacem..ili promeni uticnicu..ili probaj sa nekom drugom baterijom..
A da ja moj n8 punim 1h i 30min...mislim da nebi trebalo da prelazi preko 2h punjenje ako je sve normalno..

pavlito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Feb 2012. 13:22

Post od pavlito »

Ljudi moze li mala pomoc

Potrebno mi je objasnjenje za podesavanje internet konekcije, odredista, prenosa podataka....

Npr da li postoji mogucnost da kada sam kod kuce, mailbox da se automatski kaci na wi-fi mrezu bez "promtovanja", a npr kada sam bilo gde van kuce, kaci na probajdera?

U principu mi nije jasno kako funkcionisu odredista i kategorije u odredistima....

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

E ovako neko je slicno napisao gore da ima problem pa evo za tebe i njega..
Barem kod mene ovako funkcionise na n8..
Kada odes u podesavanja/povezivanja/imas tamo odredista(ja ih imam dva,prvo je moj wi-fi,a drugo je mts,ti mozes da podesis kako hoces,preporucujem ti isto ovako,da bude prvo wifi..odredista sluze da telefon izabere konekciju za net,da li ce preko wifi ili preko provajdera..)tako kada si kuci a tebi je wifi prvi u odredistima,i hoces da ides na net on ce automatski da ti se poveze na wifi..cim budes napolju,a hoces da ides na net,tada ce tvoj mob da se poveze na vezu od operatera..zato sto nije mogao da pronadje prvenstvenu tvoju wifi mrezu..shvatas kako to funkcionise..
E sad sto se tice mailbox-a isti je djavo ko za net..samo sto trebas da odes u podesavanja od mail-a i tamo nadjes sinhronizaciju(pa mozes da izaberes,da bude nonstop(to sto ti hoces kako sam razumeo),da bude na 10,20,50min,1h..moze rucna sinhronizacija..),ako izaberes na nonstop dok si kuci tada ces biti povezan preko wifi a cim izadjes napolje(i van dometa si svog wifi)tada prelazi na vezu operatera..Samo da znas to trosi dosta kredita kada si na vezu operatera..i da jos nesto dok je telefon povezan na wifi dosta crpe bateriju..

Odgovori