Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
d@123 ja msilim da mozes preko nortona da odradis hack nemoj mi verovati na rec ipak proveri.. rock85, da trebas posebno da ubacis instalserver.exe gde sam ti rekao i bice sve ok,posto si sa ovim rompat.. zavrsio sve.. Kako ti ne radi link evo sada sam opet isprobao..trebas da sacekas malo da bi ti se pojavili serveri gde mozes da skines..a nema ni veze evo ti direct link..KLIK
rock85, konacno da si uspeo ,ee nemoj molim te sa tim picem,kad bi davali po dinar,svako ko bi nas castio picem bili bi multimilioneri ,salim se...ovde smo da bi pomogli..
pozz!!
rock85 -a neka si uspio rijesiti a imo si te sve linkove na onoj stranici a to nije ni bitno vazno je da si uspio acamatic -hakovo sam ga ipak sa helloox jer sam nasao certifikate brzo ipak hvala snenad -hvala ti na informaciji naso sam sto sam trebao
rock85, ma ima da das pice jos pitas .
Znaci koliko se meni cini reset tasterima je zavrsio posao.
Koliko ja imam iskustva sa symbianom reset tasterima je kompletniji zato sam ti njega i predlozio.
ja ne znam kako vi,al meni se ovaj Belle nikako ne svidja,kud ga i fleshova,
sutra radim downgrade na prvobitnu verzijku S3 jer mi je i ana sa onim ikonicama jadna!
skar - a dobro vjerovatno si stariji pa taj dizajn "šminka" ti bas neodgovara najvjerovatnije si poslovan covjek (a nokia za starije ljude po meni i jeste najbolja po dizajnu, ma da mislim da ni ona nece jos dugo ostati takva )
Kako vama radi ovaj official Belle softver?
Kod mene se prilicno lose pokazao pa sam vratio Kuvani Belle Delight.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, kod mene radi perfektno , tj. po prvi put tel radi sa nekim sw. ovako dobro i to pOd punim opterecenjem ! a imao sa dostA PROBLEMA prilikom instalacije nikako nije hteo da podigne sistem posle instalacije preko nokia suita hteo sam da poludim ,resetovao sam ga hiljadu puta sa onim kombinacijom dugmica sa drzanjem sto se preporucuje za nedaj boze i vracao ga iz mrtvih, dok na kraju nisam sve odradio preko Phoenix_a i sve je proslo savrseno i tel sada leti i nperfektno radi i nikada se nije resetovao niti stuca sto je za mene neverovato! Hakovao sam ga i pici!!!
Software version 111.030.0609
Software version date 2011-11-26
Product code 059D1G4
Kod mene sve šljaka bez problema. Nikakvih resetovanja, kočenja, niti bilo čega sličnog jednostavno nema. Doduše, ne mogu reći da nešto specijalno opterećujem telefon, ali ok.....
Ljudi ajde pomozite ako vam pada na pamet nesto pametno. Do
juce sam na c drajvu imao slobodno 70mb. Danas 50, negde je
odjednom nestalo 20mb. Danas nisam nista instalirao i cackao sem
koriscenja opere. Probao sam sa mobile cleanerom, obrisao cache u
web browseru, probao da pronadjem u file browseru i nista. Dajte
savet, osim hard reseta
Vratio sam officijalnu verziju Belle i sad mi tel radi bez greske
Ne znam sta je bilo u pitanju da je lose radio,ali sad sljaka perfektno,kamera odlicna..
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pitanje za vlasnike ovog modela, da li sa nekom verzijom sistema može da snima telefonske razgovore bez pištanja tj. upozorenja da se snima telefonski razgovor?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.