Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
mislim da moze sam da menja mrezu. Imam kuci wifi i desi mi se cesto da pukne (zalosni telekom ruter, ne moze kroz 2 zida da radi kako treba pa stalno puca), i bio mi je namesten po prioritetu da se konektuje, kad nije vise mogao da nadje wifi on sam izabere mtswap. Recimo da sam siguran 70%
samo je to zeznuto da se kaci sam. Npr odem u kafic gde stalno visim, tamo ima wifi ali se desi da im ne radi kablovski net i on uhvati signal rutera i pokusava da ocita stranicu al bez uspeha, pa onda ja moram da promenim konekciju.
samo je to zeznuto da se kaci sam. Npr odem u kafic gde stalno visim, tamo ima wifi ali se desi da im ne radi kablovski net i on uhvati signal rutera i pokusava da ocita stranicu al bez uspeha, pa onda ja moram da promenim konekciju.
Cemu sluze onda kategorije u destinacijama. ima ih par :
1.Internet
2.Intranet
3.NEkategorisano
4.MMS
5.Wap servisi
Tu se dodaju pristupne tacke, ali nije mi jasno za sta tacno sluze ta kategorisanja u praksi.
----
Da li znate sta predstavljaju zeleni kruzici pored ikonica u meniju? Ponekad se pojave na nekoj ikonici pa nestanu?
---
Imam problem oko mailboxa, nece da mi se automatski azurira.
U opciji DANI ZA POVEZIVANJE ja stikliram sve dane,
i kada pritisnem nazad
promeni se naziv DANI ZA POVEZIVANJE - SVIM DANIMA.
Testiram ja mail, pustim da se svakih 5 min azurira na wifi-ju, i
posaljem par mailova sa pc-ja na moj mail.....
Kad ono nista.
Odem opet u opcije trazim da vidim sta nevalja,
kad ono kao ni da nisam stiklirao sve dane u opciji DANI ZA POVEZIVANJE???!!!!
I opet ih stikliram sve lepo uradim, zatvorim setovanja, pa ih opet otvorim da vidim da li stoji onako kako sam namestio?
Kad ono opet nestiklirano....?!?! POMOC
1.Internet
2.Intranet
3.NEkategorisano
4.MMS
5.Wap servisi
Tu se dodaju pristupne tacke, ali nije mi jasno za sta tacno sluze ta kategorisanja u praksi.
----
Da li znate sta predstavljaju zeleni kruzici pored ikonica u meniju? Ponekad se pojave na nekoj ikonici pa nestanu?
---
Imam problem oko mailboxa, nece da mi se automatski azurira.
U opciji DANI ZA POVEZIVANJE ja stikliram sve dane,
i kada pritisnem nazad
promeni se naziv DANI ZA POVEZIVANJE - SVIM DANIMA.
Testiram ja mail, pustim da se svakih 5 min azurira na wifi-ju, i
posaljem par mailova sa pc-ja na moj mail.....
Kad ono nista.
Odem opet u opcije trazim da vidim sta nevalja,
kad ono kao ni da nisam stiklirao sve dane u opciji DANI ZA POVEZIVANJE???!!!!
I opet ih stikliram sve lepo uradim, zatvorim setovanja, pa ih opet otvorim da vidim da li stoji onako kako sam namestio?
Kad ono opet nestiklirano....?!?! POMOC
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
To gde imas kruzic je da ti ta palikacija radi u pozadini.pavlito napisao: ----
---
Mail box odlicno radi kada se pravilno podesi kako treba.
Na kakvu sliku mislis ?Da li neko ima mozda neku sliku sa svim simbolima na home screenu?

Evo prilog za symbol (oznacio sam ga crvenim okvirom)
http://tinypic.com/r/34td3z6/5
Sto se tice sinhronizovanja za mailbox, namestio sam sve kao sto je gore opisano u postovima.
Prioritet mi je moj wi-fi, ali naprosto izgleda da ne postoji mogucnost da se automatski konektuje na drugi izvor automatski. Vec izbaci meni za odabir........
bas je pun bagova symbian.
A access pointi u destinacijama nista ne znace, kada se sortiraju po prioritetima.
Naprosto izgleda kada poredjate po prioritetima izvore konekcije, on vam samo da u meniju takav pregled
http://tinypic.com/r/34td3z6/5
Sto se tice sinhronizovanja za mailbox, namestio sam sve kao sto je gore opisano u postovima.
Prioritet mi je moj wi-fi, ali naprosto izgleda da ne postoji mogucnost da se automatski konektuje na drugi izvor automatski. Vec izbaci meni za odabir........

bas je pun bagova symbian.
A access pointi u destinacijama nista ne znace, kada se sortiraju po prioritetima.
Naprosto izgleda kada poredjate po prioritetima izvore konekcije, on vam samo da u meniju takav pregled
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
pavlito, to za vremensku prognozu na ovim starijim symbianima nije bas izdasno.
Za original deskop jedino sto mozes podesiti je da ti prikazuje neke podatke o prognozi da ti bude ispisano kao naka obaveza za u kalendar. Za to ti mogu posluziti aplikacije Travel koju sigurno vec imas u telefonu.
Mozes koristiti i "ForecaWeather" ona ima i deseto dnevnu prognozu i isto se moze podesiti za home screen kao gore pomenuta Travel app...
Postoji vHome aplikacija koja daje skroz drugaciji izgled deskopa i ona ima u sebi i bolju tj. lepsi prikaz vremenske prognoze.
Nesto ovako

Nesto i ja da pitam.
Ova slika je sa n79 i to odlicno radi na tom telefonu i navreme azuruia prognozu. Tu istu aplikaciju vHome kada instaliram na e72 nikako nemoze da pronadje nijedan grad u Srbiji a npr. London pronadje. Pa dali je neko koristio vHome na e72 i da mu je radila prognoza za srpske gradove.
EDIT: Evo proradila vremenska prognoza i na e72 i evo kako to izgleda.

Meni se ovaj ekran najvise svidja a imaju se odabrati i drugi.
Za original deskop jedino sto mozes podesiti je da ti prikazuje neke podatke o prognozi da ti bude ispisano kao naka obaveza za u kalendar. Za to ti mogu posluziti aplikacije Travel koju sigurno vec imas u telefonu.
Mozes koristiti i "ForecaWeather" ona ima i deseto dnevnu prognozu i isto se moze podesiti za home screen kao gore pomenuta Travel app...
Postoji vHome aplikacija koja daje skroz drugaciji izgled deskopa i ona ima u sebi i bolju tj. lepsi prikaz vremenske prognoze.
Nesto ovako

Nesto i ja da pitam.
Ova slika je sa n79 i to odlicno radi na tom telefonu i navreme azuruia prognozu. Tu istu aplikaciju vHome kada instaliram na e72 nikako nemoze da pronadje nijedan grad u Srbiji a npr. London pronadje. Pa dali je neko koristio vHome na e72 i da mu je radila prognoza za srpske gradove.
EDIT: Evo proradila vremenska prognoza i na e72 i evo kako to izgleda.

Meni se ovaj ekran najvise svidja a imaju se odabrati i drugi.