Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Nokia N8
scg.racke, pitanje je koliko baterija moze da izgura snimanja,mozes ti napraviti i 10 snimaka po 20 minuta pa ih na kompu spojiti.....
D500&E71
Evo sad sam opet prelistavao Kompletan test Nokie N8 na ovom sajtu i lepo pise:
Ogrnaičenja fajl sistema Modela Nokia N80 su sledeća: veličina fajla ne može da bude veća od 4GB (što je više nego dovoljno) dok NTFS sistem zajedno sa odgovarajućim skladištenim medijom nije podržan.
Sto se tice trajanja baterije citao sam da je odlicna za razne reprodukcije a sada sam nasao i tacne podatke na kompletnom testu:
Trajanje baterije: Video snimanje do 3 sata i 20 minuta (2 sata i 10 minuta uz maksimalna podešavanja i manuelno podešavanje osvetljenja ekrana)
Spajanje manjih videa u jedan veci sam vec radio i bas sam zadovoljan! Koristio sam Windows Movie Maker 2.6 jedino mi je problem sto ne podrzava format u kome ova nokija snima pa moram prvo da konvertujem i za to koristim program Any Video Converter
Ogrnaičenja fajl sistema Modela Nokia N80 su sledeća: veličina fajla ne može da bude veća od 4GB (što je više nego dovoljno) dok NTFS sistem zajedno sa odgovarajućim skladištenim medijom nije podržan.

Sto se tice trajanja baterije citao sam da je odlicna za razne reprodukcije a sada sam nasao i tacne podatke na kompletnom testu:
Trajanje baterije: Video snimanje do 3 sata i 20 minuta (2 sata i 10 minuta uz maksimalna podešavanja i manuelno podešavanje osvetljenja ekrana)
Spajanje manjih videa u jedan veci sam vec radio i bas sam zadovoljan! Koristio sam Windows Movie Maker 2.6 jedino mi je problem sto ne podrzava format u kome ova nokija snima pa moram prvo da konvertujem i za to koristim program Any Video Converter
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Maj 2012. 18:29
- :: nokia n8
- :: nokia n9
Molim za pomoc.....preko pretrazivaca idem na internet bez problema((google,citam blic isl,facebook)....tako da sto se tice konekcije sa provajderom nema problema(telenor).....ali kada pokusam da otvorim ovi store,mail,facebook isl aplikacije nece da udje i kaze mi connection failed......da li neko i priblizno zna o cemu se ovde radiiii,unapred hvallaaaaaaaaaa
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ako nece obican restart telefona da resi problem probaj sa soft restetom tj vracanjem podesavanja na fabricka *#7780#
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Posle 15 to dnevnog izleta u android vode (imao sam HTC Sensation XE) vratio sam se na N8 (treći put
) izludelo me punjenje baterije svakih 12 sati
i aplikacije koje malo rade malo nerade
, prodao sam ga juče i danas sam kupio glanc novu N8 iz Nemačke sa Vodafon mreže za 205 evra
i sa feniksom sam je uspešno debrendirao
, ubacio sam Balkans_dg (0599774) softver tako da imam i fm tramsmiter , sad sam je hakovao i suuuper
Hvala ovom forumu i njegovim članovima na svemu , aj živeli

Tako da sad moja N8 izgleda ovako:

Hvala ovom forumu i njegovim članovima na svemu , aj živeli

Tako da sad moja N8 izgleda ovako:

Poslednja izmena od zoreli u Pet, 18. Maj 2012. 22:34, izmenjeno 3 puta ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
zoreli pametno si odradio.svaki put kada vidim kod drugara svoj bivši nekako me uhvati nostalgija...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 19. Maj 2012. 10:03
- :: Nokia N8
molim za pomoc...nemam signala kad prebacim tel na GSM mod.dok u 3G modu imam signal samo po vecim gradovima...u cemu je problem?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
ckomi telefon ti nije u potpunosti ispravan cim imas takav problem..meni normlno radi mreza i na gsm i 3 g modu.
Postavi pitanje u odeljku Servis.
Zoreli,ma symbian belle i n8 su zakon
Android je gotivan meni,ali samo u kombinaciji sa n8,tj da imas sekundarni telefon sa androidom...a baterija je posebna prica.
Postavi pitanje u odeljku Servis.
Zoreli,ma symbian belle i n8 su zakon

Android je gotivan meni,ali samo u kombinaciji sa n8,tj da imas sekundarni telefon sa androidom...a baterija je posebna prica.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Pozdrav,treba mi mala pomoc tacnije drugo misljenje..uzeo se drugi po redu n8 i ovaj pored senzora ima malu kockicu kao foto celiju neku,jedva se vidi koju se ne secam da je stari imao..Problem je sto kad je slabo svetlo i senzor oslabi osvetljenje na ekranu i boje na telefonu su uzasne..konkretno crni tonovi su jako ruzni,prelamaju se..generalno sve boje su slabijeg intenziteta nego sto bi trebalo.Reko bi da je ekran menjan i da nije original..Touch radi odlicno,bez greske sto me zbunjuje sve ostalo je u redu..jel su njemu touch i ekran odvojeni delovi ili to ide u kompletu?
Moguće da je lošija serija ekrana ili drugi proizvodjač ekrana u odnosu na tvoj prethodni model.
Ttalk
Ttalk
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pa ne verujem da je nokia uzela tako los ekran..mada moguce..sta znam..jel postoji mogucnost da se to zameni..znaci bas je losa slika,prakticno uvece da ne pogledas sliku ili video..
A sto ne bi uzeli, otkud oni znaju da je bas svaki dobar? Inace i sami stariji amoled ekrani pate od toga.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Neka zamena eventualno isplativa?Video sam na e-bay prodaje se odvojeno touch odvojeno ekran..jel moguce samo ekran zameniti?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Maj 2012. 18:29
- :: nokia n8
- :: nokia n9
Sale M hvala punooooooooooooooooooooooooooooooooo,pozzzzzzzzzzzzzzzz...................
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
fanste999, mislim da bi ti bilo najbolje da zamenis ili prodas telefon,pa opet kupis neki drugi primerak ali pre same kupovine proveri da li ti na toj novoj odgovara ekran.
D500&E71
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Danas kad sam proveravao na navifirmu vidim da ima za N8 da se skine verzija softvera 11.30.610 ali samo Španska verzija 

16 godina na forumu MOBILNISVET
mozes li mi neko reci koristim Bella na N8 ubacio sam mu garmin navigaciju, al imam problem, ne izbacuje mi tastaturu kod trazenja ulica??
Igi029, druze naravno da postoji caka,znaci kada trebas da uneses slova,t.j. da ti otvori tastaturu,ti samo klikni na deo gde pise "unos imena(grada,drzave,ulice)",pa zakljucaj telefon(na ono slide dugmence,sa desne strane),pa ga onda na isto dugme otkljucaj,pa opet samo klinki tamo gde unosis slova i tada ce ti se pojaviti tastatura.To je mala mana garmina kod telefona sto nemaju tastaturu,ali i to je resivo.. 

hvala puno druze, a jel postoji neko drugo resenje ili uvek ovako?