Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Re: Nokia N8

Post od darkonda »

dobro hvala ti. zanima me samo da li u svakom trenutku mogu da se vrnem na normalan 3x4 pregled?

zasto je baterija od nokia E6 Kapacitet : 1500 mAh, a od N8 Kapacitet : 1200 mAh? ne shvatam poentu, ko od ova dva ima veci ekran i vecu potrosnju? :D

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

darkonda, jednostavno jer je to E serija koja je oduvijek bila poznata po jačim baterijama... kao biznis klasa. :) Ja sam bez problema podešavao više tih rasporeda i normalno vratim na stari pregled u svako doba. :)

Doka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Sep 2012. 14:59
:: Nokia E7 (Belle)
:: Nokia C5

Post od Doka »

Pozdrav ljudi, nov sam na ovom forumu pa me zanima par stvari..jeste da tema nije za moj telefon ali mislim da je slicno..Imam Nokia E7 Belle Refresh, meni ovaj software radi extra, da ne uraknem, nemam nikakvih problema sa njim. Ne koci nista, sve se instalira.radi perfektno. Samo me zanima npr jel postoji garmin za njega tj za ovaj sistem ili ne? i npr onaj parking manijak za androide, jel moguce to instalirati na Belle?

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

sto se tiče Garmina, to mozes da instaliras bez ikakvih problema. a ovo drugo ne znam na kakav parking manijak mislis.

ako mislis na aplikaciju za placanje parkinga u gradu (Bg,Ns) to moze.

Doka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Sep 2012. 14:59
:: Nokia E7 (Belle)
:: Nokia C5

Post od Doka »

Znaci moze Garmin, jel neka posebna verzija ili bilo koja moze, posto sam jednu hteo da instaliram i tel mi je rekao da nije podrzan taj software. A mislim na Parking Manijaka, bas se tako zove, tu imaju svi gradovi u Srbiji...A onaj sto skinem sa OVI Nokia, ima samo BG, NS, i KG ja mislim....

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

ima li jos neko problem sa povezivanje joikuspota na net (3.5G) zeelim da svoj net razbacam na wifi?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Dostaje moj bivši n8 sa ovom belom officiale i novim JS koji je lite nece da radi a i onaj pro isto tako neće da radi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

VeNoM, nadjoh neki 2012 isto izbaci da je nemoguce povezati... bedak a bas mi treba ta applikacija. Postoji li neka slicna?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Dostaje, "For Belle users: Remember to turn Wi-Fi ON on your phone when using JoikuSpot, as by default it is OFF!" sada sam ovo pronasao dok sam citao o aplikaciji...

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

acamatic, Hvala tebra to je bio lek :-D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Neće ni Viber da se instalira na Belle Refresh :wacko:
16 godina na forumu MOBILNISVET

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

taj refresh su naravili samo da bi bar na neko vreme smanjli pirateriju i uklonili hack :D
a pritom su ucinili da dosta aplikacija ne radi :S

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Nov sa clan na ovom forumu, najpre pozdrav za sve...... :roll:

Vidim da ima ovde dosta poznavalaca ove tehnologije, te stoga bi prvenstveno njih zamolio za pomoc,
Naime na mom N8 imam OS Belle sa italijanskim product kodom. Nedavno mi je jedan drug navodno odradio update na najnoviji softwer putem Phoneixa samo sto je skinuo softwer sa balkan-serbian pruct codom 0599775 ali je uradio samo update sistema. Nakon zavrsetka jeste dobio sam srpski jezik i tu novu verziju softwera ali je problem sto stari sistem ili sta vec nije obrisano vec imam misljenje da je to pomesano tako da su mi ostali neki programi koji su vec bili ali vise nije bilo FM trnsfirmera. Opet je odradio update istog softwera samo sad sa 0599774 product kodom kada se vratio FM transfirmer ali ti programi i dalje ostali kao i nefomatirana druga particaja na mobu. Mislim da to nije lepo odradjeno a posebno sto me nervira je sto na tastaturi brojeva za pozivanje pored brojeva i engleskih slova ima u drugom redu i mislim da su neka grcka slova.
MOLIM upucene da mi objasne sta da uradim i kako da ubacim softwer taj novi, srpski mi i nije toliko bitan a da pritom kod instgaliranje sve ocisto ono sto je staro - repove i td, tako da samo ubaci cist softwer bez onih gluposti koji obicno svaka mreza udene u svoje softvwere....
Hvala Vam na razumevanju i nadam se pomoci....

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Cobiklajic uradi hard reset telefona *#7370# i onda preko feniksa instaliraj sofver (balcans 0599774) ,kako to da uradiš imaš napisano ovde: http://mail.mobilnisvet.com/forum/viewt ... 5b90e3850d

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Cobiklajic, pazi ovako pre nego sto odradis hard resset(*#7370#) da znas da ce ti se sve obrisati iz telefona i telefon ce ti biti kao i prvog dana,tako da bi trebao da odradis backup podataka(poruka,brojeva,podesavanja...)
A sto se tice tih slova "Grckih" to je normalno da znas,to je svima nama koji imamo balkan product code,i ta slova se ne mogu obrisati..A kako da ubacis taj novi sistem,ako mislis na "Belle Refresh" mozes preko fenixa,a mozes o preko fabricke aplikacije za azuriranje..

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Cobiklajic »

@-zoreli, @-acamatic......
Hvala Vam ali moze biti da je bila greska sto nisam bio odradio hard restet pa da mi je zato sve to bilo ostalo. Sad sam hteo da opet radim softver i kad sam uradio hard reset repove koje sam pomenuo u prethodnom postu, programi te neke italijanske mreze i td, vise nema cist program sa balkan produkt kodom 0599774 ... a uradio sam bio backup podataka,,,
Napominjem da sam premenu verzije softwera i productr koda odradio bio preko phoneixa i to samo opcijom update software a ne refurbish....... mislim da je ovaj hard restet pocistio sve i da je ostala nova verizija sofvera imam srpski i dr.
Neznam sada dali ima potrebe da ga opet radim sa ovim product codom i istim softwerom opcijom refurbish posto je bio odradjen na update softvare ili da ne diram vise nista.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Cobiklajic ne diraj više ništa , to je to .

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Cobiklajic »

Buraz a kako stoji situacija da hakovanjem da mogu da se instaliraju nepotpisane aplikacije, dali nesto pomaze ovo
http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton ... bian3.html

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Cobiklajic, znaci vise nista ne diraj,hard resset je sve resio i pobrisao,sve nepotrebne stvari,sada imas softver sa balkanskim codom kao nov..Sto se tice hack-a,evo ti ovaj LINK(ali taj hack radi samo ako imas obican OS belle,a ako imas onaj belle refresh,onda ces morati da radis hack by coderus,sa tog linka sa kog si i izbacio),pogledaj tu temu moj post(3-4),tamo imas celo objasnjenje kako se i sta radi,i imas sve potrebne fajlove..Ovaj link sto si izbacio to je na nasem forumu zabranjeno,ne sme se kaciti,linkovi ka piratskim sajtovima...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

zasto osvetljenje ekrana ne postuje naredjenja? Namestim da se gasi na 25 sekundi, ali ono se gasi na minut kad se zakljuca tastatura.?

Odgovori