Nov sa clan na ovom forumu, najpre pozdrav za sve......
Vidim da ima ovde dosta poznavalaca ove tehnologije, te stoga bi prvenstveno njih zamolio za pomoc,
Naime na mom N8 imam OS Belle sa italijanskim product kodom. Nedavno mi je jedan drug navodno odradio update na najnoviji softwer putem Phoneixa samo sto je skinuo softwer sa balkan-serbian pruct codom 0599775 ali je uradio samo update sistema. Nakon zavrsetka jeste dobio sam srpski jezik i tu novu verziju softwera ali je problem sto stari sistem ili sta vec nije obrisano vec imam misljenje da je to pomesano tako da su mi ostali neki programi koji su vec bili ali vise nije bilo FM trnsfirmera. Opet je odradio update istog softwera samo sad sa 0599774 product kodom kada se vratio FM transfirmer ali ti programi i dalje ostali kao i nefomatirana druga particaja na mobu. Mislim da to nije lepo odradjeno a posebno sto me nervira je sto na tastaturi brojeva za pozivanje pored brojeva i engleskih slova ima u drugom redu i mislim da su neka grcka slova.
MOLIM upucene da mi objasne sta da uradim i kako da ubacim softwer taj novi, srpski mi i nije toliko bitan a da pritom kod instgaliranje sve ocisto ono sto je staro - repove i td, tako da samo ubaci cist softwer bez onih gluposti koji obicno svaka mreza udene u svoje softvwere....
Hvala Vam na razumevanju i nadam se pomoci....