Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia E72
Imam problem sa instaliravanjem Vibera za e72, kada skinem viber sa nokia store, stigne skoro do kraja sa instalaciom i samo od jednom izbaci cancelling installation, u cemu je problem?!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
nasr1, nemoj ni da ga instaliras jer neradi. Ja sam uspeo da ga instaliram ali da nebih pisao ponovo isto evo copi paste sa druge teme.
Imas i temu za viber klikEvo ga viber i na nokia-store ali ga nehvale bas. Ja ga isprobao na e72 ali neradi. Instalacija je potrajala duze jer je skidao i instalirao neka dodatna 9 dodatka i na kraju je zavrsio instalaciju. Zatim sam usao u aplikaciju i prijavio se lozinkom koju koristim na nokia-store i on je prihvatio i odmah izasao iz aplikacije. Vise nikako ni posle restarta nisam mogao da udjem u aplikaciju pa ni da je isprobam.
Aplikacija na C zauzme oko 20 mb. i kada se obrise viber dodatni instalirani dodaci se nebrisu pa sam morao uraditi reset da bih sve pobrisao.
Resio sam problem updajtovao sam e72 na v091.003 kako je bilo nekih problema oko pristupa na netu, uradio sam hard reset, uspeo sam da instaliram Viber 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
I dali radi
?????????????????????

RADI samo sto mi se nesto ne svidja izgled ali moze da prodje 

I ja sam imala isti problem.Instalacija se pokrene,ali se ubro prekine pise da ce sacuvati,p ada ostatak nasatvim kasnije da instaliram
Kliknem opet da se nastavi,ali nakon sto pise da je gotova,da je instalirano,on nece da se pokrene
Sada sam htela opet da preuzmem sa OVI,a pokusam opet,ali ne mogu da markiram download,ne mohu da kliknem
Predpostavljam da ni jednu aplikaciju koju sam preuzela,pa obrisala ne mogu ponovo sa OVI skinuti??
Jedno pitanje jos-Obrisala sam aplikaciju FB na mobu,kako mogu preuzeti novu?
Ne bih ovu http://store.ovi.com/content/238066?cli ... pos=1,koja je prilagodjea za Symian,glupa mi je,ja bih onu klasicnu

Sada sam htela opet da preuzmem sa OVI,a pokusam opet,ali ne mogu da markiram download,ne mohu da kliknem

Jedno pitanje jos-Obrisala sam aplikaciju FB na mobu,kako mogu preuzeti novu?
Ne bih ovu http://store.ovi.com/content/238066?cli ... pos=1,koja je prilagodjea za Symian,glupa mi je,ja bih onu klasicnu
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 11:38
- :: Nokia E72
- :: Nokia 6300
da vam se pozalim,u subotu sam isla za Bgd i naravno koristila garmin navigaciju,katastrofa sam se provela u povratku... dok smo isli bila je ok i dovela nas na adresu a u povratku promasila za jedno 50 km???? umesto da nas vodi kracim putem preko Zr odvela nas na autoput ka Ns,i na kraju sam tuda i isla jer se nisam mogla vracati nazad.... postoji li neka opcija da izaberem da me pita kojim cu putem ili moram da kucam uvek grad na pola puta mog cilja? u ovom slucaju Zr
annaBG, kucaj u browser m.facebook.com. 

Hvala ti,ali ja bih aplikaciju 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
ana, Kada udjes na tu adresu kao sto ti je napisao nasr1 pa na dnu te stranice imas ponudjen link da pteuzmes i instaliras aplikaciju za fb.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Deksi ako se ne varam za n95 i za e71 a možda i za e72 stvar koja se skine je običan bukmark.gejevi.barem tako je meni bilo...ikonica koji mi pali m.facebook.com
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Odem na tu stranicu,kliknem na "get...facebook aplication" i skinem i onda on povezuje povezuje...nece da se pokrene aplikacija.
Pise "Connection Problems?"
To fix connection issues on your phone da idem na phone's menu,pa na options,pa na apllication access,pa na communication and network acces i da kliknem na ask first time....
Sta on sada izmislja
Ne znam gde je apllication acces....
I ovo je izgleda ona glup aaplikacija za Nokiju,ja sam htela onu starinsku obicno verziju
Pise "Connection Problems?"
To fix connection issues on your phone da idem na phone's menu,pa na options,pa na apllication access,pa na communication and network acces i da kliknem na ask first time....
Sta on sada izmislja

Ne znam gde je apllication acces....
I ovo je izgleda ona glup aaplikacija za Nokiju,ja sam htela onu starinsku obicno verziju

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
VeNoM, ma nije losa mada je i ne koristim toliko. Evo kako izgleda.

meni je bolja ona klasicna verzija .
postoji li progam ili neka fora da whatsapp privremeno iskljucim?
Ne bih da brisem aplikaciju,ali ne bih neko vreme,par dana,da budem dostupna.
Hvala.
Ne bih da brisem aplikaciju,ali ne bih neko vreme,par dana,da budem dostupna.
Hvala.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
annaBG, sto ne ides preko browsera na facebook?Ne mogu da se setim kako bi izgledalo na e72,ali ja na N8 koristim fabricki browser za fb i ok mi obavlja posao.
Ta fb java aplikacija je bezveze i baguje dosta.
Sto se tice whatsapp aplikacije,mozda mozes da je iskljucis sa Best Task menadzerom,u opciji gde su aktivni procesi.
Ta fb java aplikacija je bezveze i baguje dosta.
Sto se tice whatsapp aplikacije,mozda mozes da je iskljucis sa Best Task menadzerom,u opciji gde su aktivni procesi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Obrisala sam onu fabricku precicu,preko koje idem na fb,ali onaj klasicni ne uvaj sto je Deksi postavio.
Hmmm mozes mi objasniti sta je Best Task?
Hmmm mozes mi objasniti sta je Best Task?
Sto bi placala kada ima besplatni program koji zadovoljava njene potrebe?
annaBG skini NetQin Mobile Guard v3.0
http://store.ovi.com/content/111527?cli ... arch&pos=2
kada instaliras program samo ides na Web Mgr.-connected apps i disconnect
annaBG skini NetQin Mobile Guard v3.0
http://store.ovi.com/content/111527?cli ... arch&pos=2
kada instaliras program samo ides na Web Mgr.-connected apps i disconnect