Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
janka_88 napisao:znemanja, stavi slobono Opera Mobile. Nažalost neće u svakoj situaciji nju otvoriti ali će vrlo često nju pokretati. Znam jer sam ja tako stavio i otvarana je Opera Mobile ali ne uvijek. Zaista ne znam po kakvoj selekciji situacija sistem radi to ali tako je.
Setovao sam ja Operu mobile gde god je to bilo moguće, ali nažalost ne otvara linkove preko Opere već i dalje preko fabričkog browsera.Nisam znao za to ograničenje, jer, kao što napisah u predhodnom postu, na identičan način sam setovao Smart office za office fajlove i PDF Eagle za pdf fajlove i radi bez greške, nerazumljvo mi je da sistem ne prihvata identičan način za Operu
simonen Svaka čast na domišljatosti, ništa od ovih servisera dok problem ne uzmeš u svoje ruke
nadjem licnu debelu 0.09mm koja pregori na oko 2.5-3A,jeste malo jaca ali druge nema
Neko majstorce sam i ja ali to je istina, bez cekica i zicke nema majstorluka.
Taj osigurac koji je izgoreo je imao neki razlog, a zasto osiguraci izgore to znamo. Proveri na internetu ako negde ima podatak koje je amperaze original jer ako je slabiji od vrednosti koje si ti napisao i nadaj boze dodje do istog problema onda ti osigurac nece zastititi elektronske delove i moze doci do vece havarije.
Ne bih da ti baksuziram a to ti je sigurno i drug vec rekao.
Mada se nekad i desi da osigurac izgori kao u procesu rada (zamor materijala) zameni se drugim i gotovo, dobro je ako je i kod tebe bilo tako.
updateovao sam napokon n8 na refresh, instalacija od 15mb potrajala je oko 50 minuta. Primetio sam noe funkcije, ali kako radi i sta je ovo Dlna server?
Dostaje, DLNA server ti je opcija da preko wlan puštaš sadržaj sa telefona na odgovarajuće uređaje kao što je npr. LCD tv koji ima u sebi wifi prijemnik... I to je tu već od prvog Belle updatea, vjerovatno nisi primjetio to.
janka_88, nije bilo bez zezanja kako da ne primetim 2 nove roze ikone ? Ovo kao da je drugi tel drasticno osetljiviji i precizniji ekran, ,,tecniji'' rad sa samim home screenom, bootuje se i dalje sporije od anne, ali napokon je kalibrisan kako treba... Za sada sjajan . Kako ce se bat pokazati javljam
Deksi,
U servisnim semama osigurac je 2A,ali posto ga nisam mogao naci,a ne znam ni kako bih ga zamenili jer je neopisivo sve malo,i sve spakovano na malom prostoru tako da postoji opasnost da se razgreju drugi elementi sto bi tek napravilo havariju.To vec nismo smeli da rizikujemo.
S'kontao sam zasto je izgoreo,na kompu imam produzni USB kome je ispala ona plastikica sto onemogucava da se prikljuci naopako.Dok sam razgovarao fixnim tel,i drzao ga ramenom na uvo i nisam obratio paznju da okrenem prikljucak USB-a kako treba i 99%sam ga okrenuo naopako,kao kroz maglu se secam da prvo nisam moga da ustekam USB pa sam ga posle okrenuo i ustekao.
Sve se to desavalo za vreme razgovora fixnim tel,tako da se odsustvo koncentracije obilo tel o glavu.
janka_88, toga nije bilo u prvom udpate za belle,to je sigurno... Dostaje, ajde pa nam izbaci utiske,kako ti se dalje svidja update,nego jos nesto da te pitam al si odradio preko moba udpate,ili si preko phoenixa ili Nokia Suite-a,i da kada si odradio al ti se nesto obrisalo iz moba?
acamatic, onda je to vjerovatno vezano za tržište jer sam ja imao tu opciju DLNA Server na svojoj N8 i sa prvom Belle verzijom jer sam prodao mob prije nego što ću Refresh ubaciti.
acamatic, pre 10 min sam uradio preko moba update zato sto mi je preko Nokia Suite-a konstanto prekidao vezu sa usb, krene pa stane. sve aplikacije su mi ostale. dobio sam one widgete, DLNA server, program ColorizIt. to je to za sada sto primecujem.
acamatic, updateovao se sam budim se otkljucavam ga (prethodno se punio) i pitao da instalira. Instalirao ga je 50 ak minuta, sto se tice podataka i svega sve je ostalo kao pre nista nije obrisano dobio sam i big screen za hdmi kao i colorize, i neke gedzete ... Sve u svemu za sada radi sjajno, oljustio sam mu bat jer ga cackam ceo dan, posle kada budem kod kuce videcu kakve su fotke i zapis, na ekranu telefona izgleda oclicno, i video ima malo zivlje boje u auto modu, skroz dobar update, i sada kucam ovde sa telefona.
Poslednja izmena od Dostaje u Uto, 16. Okt 2012. 12:08, izmenjeno 1 put ukupno.
eh taman sam se ponadao da ne moram sertifikat da radim sve aplikacije stare su ostale, a za nove mora da se odradi hack. a da bi odradio novi hack treba da se flesuje tel. ccc uf kako me mrzi
ne mogu da ga odradim, dodjem do Rom pečera i tu treba da mi prikaze tri fajla i treba da ocekiram Open4all, ali meni ga ne prikazuje. samim tim ne mogu u x-ploreru da ekstraktujem installserver u sys folder
Poslednja izmena od darkonda u Uto, 16. Okt 2012. 15:49, izmenjeno 1 put ukupno.
simonen, pa tako je, neki razlog uvek mora da postoji. Vrlo vrlo retko se desava da osigurac kao zastita kratkog spoja izgori u normalnom radu. Ako je to bio razlog koji si opisao gore zbog kog je izgoreo onda je sve u redu. Skola se placa, i dobro je sto si prosao jeftino. Drugi put ces sigurno paziti.
darkonda, ee to sam hteo da cujem,mislim nemoj pogresno da me shvatis zeleo sam da cujem da li moze da se upotrebi stari hack sto je vec na telefonu,a izgleda da ne moze..Pa da bi ti se videli fajlovi moraces kako ja vidim jer je to jedini nacin,da odradis hard resset(sto bi kolega janka rekao,nema brate posle svakog update mora da se radi resset,da bi se sistem osvezio.) da bi mogao da odradis hack,i to metodom norton symbian hack by Coderus...E sada ide ono cimanje,vracanje svih podataka u telefon,pa ponovno instaliranje aplikacija,itd...necu vise da ti stajem na muku..
evo ovako. mislim da sam uspeo. znaci malo mucenja i to je to Coderus hack radi pratite korake i to je to. meni je bio valjda problem sto prvi put nisam dobro resetovo telefon pa je imao probleme, sa rompečerom.
darkonda, imas file menadzer(pisao sa o tome u temi o hakovanju fw) koji po defaltu moze da upisuje fileove gde god hoces,tako da alatke za hack prakticno nisu ni potrebne.
zasto ne mogu ni jedan clock widget da instaliram? kao do sertifikata je al ne verujem zato sto sam sve app instalirao bez problema, samo widgete nece.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.