The Future

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
rokafela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Dec 2005. 15:57

The Future

Post od rokafela »

neznam dali je ovo bilo postovano ranije, posto nisam bash cesto na Nokia delu foruma jer je SE moja preferansa...

ali ipak koju god marku da preferirate, ovaj telefon je... :o BUDUCNOST!!! :o

http://www.yankodesign.com/product_info ... cts_id=512

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

vidio sam ovaj fon vec prije, nije mi bas nesto, drazi mi je obican, normalan fon! :P

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

A ja mislio da sam do sada sve video. Nego kada ce da se pocne sa ugradjivanjem malih prijemnika u zube i usi?

rokafela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Dec 2005. 15:57

Post od rokafela »

citao sam pre godinu dana da su 2 engleska studenta napravila prototip cipa koji se stavlja u keramicki zub, i koji od kontakta sa organizmom uzima funkciju mobilnog telefona. vise o ovome kad nadjem link :D

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

mozda je strah od buducnosti ali ja bih se drzao ovakvih telefona kakvi su danas. znam da je ovako nesto neizbezno ali toliko srljanje u virtualno me nervira. na kraju ce svako imati hologram na ruci koji ce sluziti za identifikaciju ali ce biti i telefon i kamera i mikrotalasna-naravno ovo moja masta radi ali me ipak nervira sto sve ide u tom smeru :shock: :cry: :x

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa jos davno je Orvel pisao o tome? :D

ma ja jedva cekam trenutak da iskombinuju nas i masine ..... necu privatnost, hocu da budem kiborg :D :D :D

p.s. ponovo je u modi minimalizam u dizajnu ... nekada i preterano, ali meni je ovaj telefon lep :)

Odgovori