acamatic napisao:Sceka222, da to je zato sto ne znaju,svaki telefon koji nema mogucnosti lakog vadjenja baterije,ima neku caku,npr Nokia N8,kod nje se drzi power dugme 8 sekunde,sve dok 3x ne zavibrira se ne pusta i efekat je kao da si izvadio bateriju..
A sta se desava kad ne zavibrira. Sad sam, posle citanja ovoga okrenuo ortaka kome se to desilo pre par meseci na iPhone 4s da ga pitam na bazi procitanog. Kaze da je u sred trazenja broja, u imeniku, samo stao, blokirao sa ukljucenim osvetljenjem. Znaci, onako kako se desio telefon u trenutku blokiranja i nista nije pomoglo, nikakav "trik" koji je probao a na bazi onoga sto su mu savetovali (naravno, zvao je sa telefona od devojke) i morao je da odnese u neki servis da "rucno - na silu" to rese otvaranjem telefona.
Znam da je to izuzetno retko, narocito sam cuo za iPhone da je izuzetno pouzdan po svim pitanjima (nemam pojma, nikada nisam imao iP i ne nameravam jer mi se ne dopada) ali ipak moze da se desi.
Ja jednostavno ne volim bilo koju spravu za koju ja licno nisam apsolutno siguran da mogu da je obuzdam/resetujem kad god ja to hocu!

Tako sam natrimovan i ma koliko mi se dopada 920 po svemu procitanom/pogledanom - ako budem odlucio definitivno za W8 kupicu verovatno 820 a 920 zbog nemogucnosti vadjenja baterije nikako. I bitno mi je da ima mogucnost prosirenja kapaciteta, ako nema mogucnosti za karticu - nema sanse!
Pozdrav!