Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia E72
Aca Nikolić,gde ces vise updateova za ovaj model,ionako ih je bilo previse.
Problemi koji se pojavljuju kod ovog modela se ne mogu prepeglati updateom fw.
Product code za qwerty i srpski?
Tesko,jedino da promenis P.C. i dobijes qwertz pa da posle pomocu programa remapiras tastere.
Problemi koji se pojavljuju kod ovog modela se ne mogu prepeglati updateom fw.
Product code za qwerty i srpski?
Tesko,jedino da promenis P.C. i dobijes qwertz pa da posle pomocu programa remapiras tastere.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 08. Nov 2012. 14:24
- :: nokia e72
Fox
pokušao sa nekoliko p.c za balkan ali ništa nisam dobio
hvala u svakom slučaju
pokušao sa nekoliko p.c za balkan ali ništa nisam dobio
hvala u svakom slučaju
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 11:38
- :: Nokia E72
- :: Nokia 6300
a sta da radim sa tastaturom,da mi neko pomogne da vratim oznake na mesta,jer naprimer nemam "?" sve dok ne udjem u smajlije i tamo ga pronadjem...i mnogo nekih umlauta na slovima kao da mi je madjarska tastatura..volela bi da vratim to na fabricki
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Neverujem da ce vise nadogradnje softvera biti, a i sto rece fox bas ih je i puno bilo, usta sam se i ja zacudio.Aca Nikolić napisao:Deksi
hvala na pomoći...Imaš li informacije da li će nokia uopšte više izbacivati update za e72 ili je sve svoje resurse upotrebila za razvijanje Belle i Anna?
ps-molba za produkt kod za srb raspored na querty tastaturi ako znaš
Moj e72 u jezicima nema srpski jezik pred engleskog ima rumunski, madjarski, bugarski i jos neki. Produkt kod mu je 0584245 a on je "0584245: RM-530 EURO QW GREY" i tastatura je normalna qwerty. Ubacivanjem nekog balkanskog gde ima srpski jezim mozda bi se zmenili pojedini simboli i zato nista i nediram.
Naznam kakva je tastatura kod telefona kuplenih kod telenora ili nekog drugog operatera. Ako neko ima takav telefon neka napise koji je kod u telefonu pa njega ubacite i promenite sw... i trebali bi dobiti simbole kako je i oznaceno.
EDIT:
Evo pronasao sam telenorov "0591199 RM-530 Telenor Serbia RS Black v1" pa robajte njega.
-
- Neredovni učesnik
kako to da uradim Deksi? moze li neko postepeno upustvo? moj telefon je bela nokia e72-1 ...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
joja89, imas upustva ovde na forumu.
ovde viewtopic.php?f=68&t=7010
i ovde viewtopic.php?f=68&t=7010&start=140
ili probaj gore pomenutom aplikacijom.
ovde viewtopic.php?f=68&t=7010
i ovde viewtopic.php?f=68&t=7010&start=140
ili probaj gore pomenutom aplikacijom.
-
- Neredovni učesnik
joj broj stranica je 85...
neka dobar mi je onda i ovakav mobilni...
procitala sam ovo sa pocetka i previse je to komlikovano za mene,jos kad sam videla ono boldovano PAZITE DA NE POGRESITE JER TRAJNO MOZETE OSTETITI SOFTVER ....ccc neka ga

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
joja89, ma cini tise da je tesko. Kod se lako menja i to mozes uraditi onda prikaci telefon na komp i uradi reinstalaciju softvera i trebalo bi odradi ono sto tebi treba.
I da nemij sve da citas ono upustvo lomnice sa osme strane primeni i to je to.
I da nemij sve da citas ono upustvo lomnice sa osme strane primeni i to je to.
-
- Neredovni učesnik
nije mi jasno jel mob sa kompom da povezem preko mass? i gde radim reinstalaciju? kontam da upisujem ove kodove, E72 RM-530: 0587342, 0587281 ,sto sam pronasla na 8. strani
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
joja89, prvo promeni kod, zatim povezi telefon preko usb na ps-suitite, zatim otvori na kompu nokia-suitite i klikni na onu ikonicu gde proveravas ima li novi softver i novih aplikacija za telefon. E to ako nema novog softvera imas mogucnost da reinstaliras postojeci.
Ili ti jos lakse, promeni kod i ukucaj u telefon *#0000# i onda u opcijama oko azuriranja proveri imas li mogucnost ubacivanja novijeg sw.. ako je ima onda to uradi i preko telefona, naravno za sve ovo bi ti bio potreban wifi jer protok se nezna koliki moze biti.
A sad pitanje za sve ostale. Dali je moguce na telefonu proveriti produkt kod nekom sifrim ili kako vec. Pa da se uporedi onaj ispod baterije i taj novi dali je kod uspesno promenjen.
Ja sam menjao kod na n79 da bih dobio fm trasmiter ali proces ubacivanja softvera dodje do pred kraj i tu stane i napise ono izvadite usb restartujte telefon i ponovite proces ali opet isto.
Ili ti jos lakse, promeni kod i ukucaj u telefon *#0000# i onda u opcijama oko azuriranja proveri imas li mogucnost ubacivanja novijeg sw.. ako je ima onda to uradi i preko telefona, naravno za sve ovo bi ti bio potreban wifi jer protok se nezna koliki moze biti.
A sad pitanje za sve ostale. Dali je moguce na telefonu proveriti produkt kod nekom sifrim ili kako vec. Pa da se uporedi onaj ispod baterije i taj novi dali je kod uspesno promenjen.
Ja sam menjao kod na n79 da bih dobio fm trasmiter ali proces ubacivanja softvera dodje do pred kraj i tu stane i napise ono izvadite usb restartujte telefon i ponovite proces ali opet isto.
Deksi,ne,nije moguce proveriti product code bez upotrebe kompa.
Zasto uopste radis tako update,lepo skini Phoenix,skini fw koji hoces i odradi cist flash,glupo je igrati se sa sw updaterom.
Zasto uopste radis tako update,lepo skini Phoenix,skini fw koji hoces i odradi cist flash,glupo je igrati se sa sw updaterom.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hteo sam ovih dana i tako probati ali mi je nephodna tvoja pomoc. Javicu ti se na pp.
Kako prebaciti kontakte s kartice na mobilni?Sve sam pretrazio nisam nasao.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nece se iskopirati ako nisu smesteni u foltef other ili ostalo ako je srpski u telefonu.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia E72
Da, to je tacno da moraju da budu u tom folderu i naravno podfolderu contacts
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
pokušao sam preko NSS da promenim product code ali kada kliknem na SCAN izbacuje mi ERROR!!!
probao sam i sa C5 ali isto
ako ima neko savet...
probao sam i sa C5 ali isto

ako ima neko savet...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aca Nikolić, dali si sve uradio kao u prvom postu klik i one slike dali si radio po njima.
Telefon mora da ti bude povezan usb vezom u PS Suitite modu.
Telefon mora da ti bude povezan usb vezom u PS Suitite modu.
-
- Slučajni prolaznik
Sve sam radio po uputstvima,ali ništa...već sam radio zamenu na ovom telefonu kada sam ga kupio,jer njegov originalni product code je za dansko tržište, i tada je sve prošlo glatko 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sto ne skines firmver koji zelis sa Navifirmom i onda odradis flesh sa finiksom,i imaces ono sto trazis,procitaj u temi flashovanje n8 ili potrazi na netu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet