Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia N79
Pretpostavljam da koristis isti telefon i da ti Skype radi.
Da li mozes da mi napises koju verziju koristis?
Uzgred, da li negde jos moze da se kupi maska za N79 i kakvog su kvaliteta te maske?
Da li mozes da mi napises koju verziju koristis?
Uzgred, da li negde jos moze da se kupi maska za N79 i kakvog su kvaliteta te maske?
lucky13, pokusaj da skines sa oficijalnog sajta skype..http://www.skype.com/intl/en/get-skype/ ... r-symbian/
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
lucky13, hard reset
Sa tog linka sto ti je dao acamatic neces moci da skines skype jer ti sa sata salju sms ka linku sa store-a ili ces dobiti poruku da skype za tvoj telefon nije podrzan,imao sam iskustva vec sa tim.

Sa tog linka sto ti je dao acamatic neces moci da skines skype jer ti sa sata salju sms ka linku sa store-a ili ces dobiti poruku da skype za tvoj telefon nije podrzan,imao sam iskustva vec sa tim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mislio sma i ja da mu kazem za hardic, ali je to previse bolno raditi jer je smoran proces na symbianu prilikom vracanja programa i svega ostalog. Da je sreca da postoji neka app tipa titanium backupa za symbian bilo bi super
Note IV N9100 dual
Ma, uradio bih i hard reset ali nesto nisam siguran da bi mi to resilo problem.
Telefon sam kupio pre 10 dana i covek od koga sam ga kupio je ocigledno uradio hard reset jer na telefonu nije bilo nikakvog softvera ni u tragovima.
A da je bolno resetovanje, bolno je. Taman sam instalirao sav potreban softver i sve radi besprekorno osim Skype.
Ima li kakva kvalitetna zamena za Skype? Treba mi VoIP software da mogu sa telefona zovem na komp. Na N78 sam koristio Skype i radio je besprekorno.
Da li hard reset vraca i OS na fabricki tj. da li posle hard reseta treba update-ovati operativni sistem?
Telefon sam kupio pre 10 dana i covek od koga sam ga kupio je ocigledno uradio hard reset jer na telefonu nije bilo nikakvog softvera ni u tragovima.
A da je bolno resetovanje, bolno je. Taman sam instalirao sav potreban softver i sve radi besprekorno osim Skype.
Ima li kakva kvalitetna zamena za Skype? Treba mi VoIP software da mogu sa telefona zovem na komp. Na N78 sam koristio Skype i radio je besprekorno.
Da li hard reset vraca i OS na fabricki tj. da li posle hard reseta treba update-ovati operativni sistem?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ne vraca verziju softvera. Samo ga vrati na stanje "kao iz radnje" i ne moras nikakav update raditi. Ja ti preporucujem nimbuzz koji ima aplikacija i za telefon a i za racunar da se moze voip koristiti. Nije zastupljen kao skype ali moze posluziti.
Fring podrzava i video poziv ali nazalost nema aplikacija za kompjuter.

Probacu Nibuzz pa ako bude dobro radio prezalicu Skype 
Da li ima gde da se kupi maska za N79 i kakvog su kvaliteta ako ih uopste ima u prodaji?

Da li ima gde da se kupi maska za N79 i kakvog su kvaliteta ako ih uopste ima u prodaji?
- toda81
- Prijatelj foruma
Одг: Šta se dešava sa mobilnom telefonijom?
Ne mogu da verujem, ali ni meni na n82 ne radi skype i nece da se konektuje bilo da se kacimna wifi ili na data. Nije mi jasno zasto, ali je bas cudno. Izgleda da nisi jedini sa tim problemom. Upravo sam probao i na e71 se javlja isti problem. Sada mi je jos cudnije. Ocigledno nije problem do tvog telefona jer ni na moja dva telefona skype nece da se konektuje
Note IV N9100 dual
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
lucky13, ima kopija maski i onako,nisu nista posebno a nisu ni prelose,s tim da bi svoju tastaturu morao da zadrzis jer na kopiji ne radi ista.
EVo sad sam probao skype kod mene na N82 radi bez problema...
EVo sad sam probao skype kod mene na N82 radi bez problema...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- toda81
- Prijatelj foruma
Одг: Nokia N79
Sale_ M, da li bi mogao da uploadujes i da mi das link za tvoj skype da bih ga probao kod mene na n82?
Note IV N9100 dual
Da li ste pokusali sa Skype-om sa ovi store-a,da li taj hoce da vam radi,posto ja taj koristim...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
toda81, ni ja juce nisam mogao nista da skidam sa E72 videcu danas kako je. Postoji onaj pravougaonik u kome pise download ali nece da se osenci i da kliknem na njega.
Sa N79 sam pre neki dan skidao teme ali preko njegovog brosvera a ne preko aplikacije za store sa kojom sam pokusavao na E72.
Sa N79 sam pre neki dan skidao teme ali preko njegovog brosvera a ne preko aplikacije za store sa kojom sam pokusavao na E72.
acamatic, bingo!
Sad sam skinuo Skype sa Ovi store, instalirao ga i uspeo sam da se ulogujem iz prve
Aco, hvala ti puno na sugestiji!
Sad sam skinuo Skype sa Ovi store, instalirao ga i uspeo sam da se ulogujem iz prve

Aco, hvala ti puno na sugestiji!
- toda81
- Prijatelj foruma
Одг: Nokia N79
Deksi, ja nikako ne usoevam da skinem skype, a bas bih voleo da ga imam i na n82 jer mi je pre radio
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
toda81, ja cu veceras da ti ga skinem preko kompa pa ti saljem.
Da li neko zna da li kod nas moze da se kupi baterija veceg kapaciteta za ovaj telefon. 1400 mAh bi bilo OK. Pretpostavljam da nema baterija veceg kapaciteta od 1400 mAh.
Pogledaj na kupindu mada ih ima svuda a taj kapacitet..... pa to je na papiru uglavnom je isti kao kod originala
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Realni kapacitet kod kineskih baterija je najcesce malo jaci od 50% od deklarisanog kapaciteta...
Ja licno ne bih bacao pare na te baterije!
Ja licno ne bih bacao pare na te baterije!

D500&E71