Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
I cekaj... Na kraju krajeva jel ima bre da se kupi ta kartica il ne?! Mene zanimaju od 512MB i 1024MP=1GB. Dakle jel ima i koliko kostaju... Hvala unapred i poz
Da se nadovezem.....Mene interesuje 512(1gb eventualno) za 6630...pretrazio sam citav grad za mmc mobile i nigde nisam nasao.....Jel zna neko gde ima d as e kupi?
hvala
hvala dex ali nema....bio sam i u pakom u u big apple i nije bilo....videcu mozda su dobili...pozdrav kuzman
edit; koja je razlika izmedju mmc plus i mmc mobile???
Ja mislim da MMC Plus ne moze da radi u 6630 ali ako nisam upravu ispravite me!
Kad se ode na kingstonov sajt
( http://www.ec.kingston.com/ecom/configu ... sp?root=uk ) i kada se odabere 6630 izbaci samo kartice MMC Mobile od 128MB do 1GB!
1GB se moze kupiti preko interneta ko ima VISA kreditnu karticu a kod nas je jos nema u prodaji!
U 6630/80 staju samo RS kartice a Sasa_NS kaze da su MMC Plus obicne MMC znaci nemoze fizicki da udje u telefon!
Vec sam postovao u jednom drugom tredu link za kingstonov sajt i stvarno nije mnogo oko 80 dolara (manje od 70 evra) za 1GB RS MMC Mobile ali dok stignu kod nas garant ce biti oko 100 evra!
Pozdrav
Ma ko zna kada ce kod nas to da stigne!!!
Na Kingstonovom sajtu ima spisak firmi iz nase zemlje koje uvoze Kingstonove proizvode ali ne moze se naruciti po jedna kartica od 1GB trebalo bi barem 20tak sigurnih kupaca da se nadje da bi im se isplatilo da naruce MMC Mobile od 1GB! E samo je pitanje kako naci toliko ljudi koji bi sigurno kupili 1GB!!!!
I to su mi neke firme ako ne mogu da drže na lageru dvadeset kartica, već moraju da imaju sigurne kupce...
Što nemaš u radnji - nećeš ni prodati, zar ne...
bas fino sto ste zapoceli ovu temu.posto cuuskorou bg da lim mozete da mi kazete gde da kupim kvalitetnu dv rs mmc od 512mb,posto ovde u ulcinju nigdje nema
Sasa_NS napisao:Što nemaš u radnji - nećeš ni prodati, zar ne...
E bas tako!!!!! Ali kad nije velika potraznja za 1GB onda im kao bezveze stoji u magacinu i nemaju nikakvu prodju!!!!!
Ma ko ih sisa valjda ce se pojaviti uskoro kod nas u slobodnoj prodaji a ne ovako da vijas po celoj Srbiji jednu mobilnu memorijsku karticu!!!!!
Ima u Pakomu. Tj bar je bilo par dana. I ja sam isto obisao ceo Beograd trazeci MMC mobile i svi su govorili da nema sad, mozda posle NG i tako me redom otkacinjali. 256mb se lako nadje ali 512... Slucajno svratim u Pakom prodavnicu u 29. novembra i ista prica dobar dan dobar dan i kao nemamo. Pitam kad ce biti i decko kaze sacekaj da proverim ima li na lageru. I ispostavi se da ima. Tad ih je bilo nekoliko(zvao sve pakom radnje, zvao jos nekoliko drugih i naravno preko telefona ista prica - nemamo). Ostavio sam kaparu, dobio predracun i sutradan dosao po karticu. Cak su me i ujutru zvali da mi kazu da je kartica stigla i da mogu da dodjem po nju. U pitanju je Kingston MMC Mobile(512MB) a cena je 4400din sa PDV-om.
Poslednja izmena od Darko1290 u Sre, 11. Jan 2006. 21:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Vaterpolo, to sto na itsvetu pise da ima kartica, ne znaci da ih stvarno ima
u vecini radnji su me i na pomen mmc-mobile gledali belo... ako neko zna gde moze da se nadje mmc-mobile od 512MB bilo bi lepo da to podeli sa nama
Pa sta sam napisao u poruci gore... Pozovite Pakom i insistirajte da vam kazu imaju li ih na lageru ovde U BG. Znaci ne u Nisu i ne da li imaju u prodavnici... To im je 2min posla da provere...
Meni su preko telefona rekli da nemaju. Svartio do radnje u balkanskoj takodje rekose da nemaju... Ne bih ni ja znao da li stvarno imaju ili ne da se decko iz radnje u 29. novembra nije sam ponudio da proveri....
danas sam u jednoj prodavnici video dve vrste mobile kartica, pa nemojte da pogresite pri kupovini. obe su SanDisk i jedna nosi oznaku MMC Mobile (i ta je Dual Voltage), a na drugoj pise RS-MMC, a ispod pise Mobile.... ta druga nije Dual Voltage ..... e da, nemaju od 512MB
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.