Baterije za nokia

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Nikola G.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 16:09

Baterije za nokia

Post od Nikola G. »

Zna li neko gde se mogu kupiti nove dobre baterije za 3310????????????Ova mi je na izmaku !!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2006. 00:00

Post od points »

Gdje se ne mogu? Možeš u svakom mobil shopu, ali neće biti original naravno... Naruči negdje i nabaviće ti............
pts

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Re: Baterije za nokia

Post od Obren »

Nikola G. napisao:Zna li neko gde se mogu kupiti nove dobre baterije za 3310?
http://www.svebaterije.net/

Kod njih sam kupio rezervnu bateriju za 6680 (BL-5C), koštala je 600 din. Baterije su inače kineske (TRIAX) ali sasvim OK rade, ova moja traje možda neznantno kraće od originalne ali za te pare vredi (a i zgodno je uvek imati punu rezervnu bateriju).

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

moja na 6600 je riknula pre dva dana, telefon nema ni godinu dana. Da li moze da ode baterija tako naglo. Posle punjenja nako 4-5 sati bila je prazna i tako je sve pocelo, moze li to tako. Na njoj postoji neki "nokia" hologram sta predstavlja on?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:shock: Max_power, to sto ti se desilo sa baterijom , da tako naglo, a i relativno brzo ode, nije ono sto je trebalo da ocekujes.... :dry: Najcesce polako pocne da joj opada trajanje, a i to se ipak tek kasnije desava... 8) Medjutim moze da bude vise uzroka tome, kao sto je kvar na punjacu , a mozda je i sama baterija imala neku gresku. Zavisi kako je radila pre... :cry:
:) A sto se tice tog nokia holograma, on bi trebalo da predstavlja sigurnost da je baterija original Nokia...Mada ni to ne mora da znaci da je u savrsenom stanju... :uhuh:
:smutny: Sve u svemu posto ti je garancija za bateriju odavno istekla , ako si imao srece da je i dobijes, ne preostaje ti nista drugo nego pravac po novu bateriju. Ali za svaki slucaj proveri i punjac jer ako je do njega, moze ti zeznuti i novu bateriju... :blinky:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

max_power, pa u principu jeste cudno da je baterija riknula tako brzo, ali je i cinjenica da
Li-ion baterije krace traju od drugih.... mada, trebalo bi da sastavi bar godinu dana?!
naravno, zavisi i od punjaca, kako kaze ninolina, potom kako je baterija koriscena, da li si dobio novu ili polovnu itd...

Odgovori