Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Znači jedan veliki apdejt i to je to
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... dee_godine
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... dee_godine
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nokia Lumia 920
Savetujem mojoj drugarici da se vrati na njemu dopro poznat OS 

a sto bi se vracao?
tada prestaje podrska za wp8, a pocinje za wp 8.5 ili cak mozda wp 9, jer sam negdje procitao da su poceli da ga testiraju, a ovo je neki samsungov sajt pisao, koji posjecuju samo android fanovi, pa je malo preuredio pricu 

Pa naravno da pocinje podrska za wp sta god ide posle 8. Isto kao sto imas sada za wp7.8, ali to je nista, kao i da je nema.
Ne znam na kakav samsung sajt mislis ali na ms sajtu pise da ce apdejtovati telefone 18 meseci, sto mu dodje jedan veci apdejt.
Tvojom logikom wp 7.8 bi presao u wp8 i tako u beskonacnost, a znamo da nece. Tamo takodje pise da ce i wp7.8 podrzavati 18 meseci, po trenutnom stanju stvari kada fon dobije veliki apdejt prelazi u mod odrzavanja gde nema dodavanja novih funkcija samo poneki apdejt koji krpi neke stvari.
Ne znam na kakav samsung sajt mislis ali na ms sajtu pise da ce apdejtovati telefone 18 meseci, sto mu dodje jedan veci apdejt.
Tvojom logikom wp 7.8 bi presao u wp8 i tako u beskonacnost, a znamo da nece. Tamo takodje pise da ce i wp7.8 podrzavati 18 meseci, po trenutnom stanju stvari kada fon dobije veliki apdejt prelazi u mod odrzavanja gde nema dodavanja novih funkcija samo poneki apdejt koji krpi neke stvari.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Polako ljudovi, ono sto se za sada zna je da ce sadasnji uredjaji svi dobiti update na sledecu verziju WP. 18 meseci je sasvim dovoljno, pa i Androidi imaju toliko podrske. Na iOS bih se vratio kad ubace live tiles i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
Nokia Lumia 920
Na iOS fali multitasking, ali mi je privlačniji od wp (valjda zbog broja app i sto ima JB). Rekao bih i da tebi vise odgovara. Mada i dalje stojim da bi ti nexus bas legao (znam, znam).
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Nokia Lumia 920
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 0563353cb1 komercijalna banka aplikacija
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Pozdrav, da li je neko kupio Lumiu 920 van nasih operatera? Izasla je legalno zar ne? Da li postoje vise zemalja porekla ili je na nasem trzistu samo Made in China sto bi rekli? 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Miksa93, ja sam kupio van nasih ooeratora, za francusko trziste je, mislim da su sve Nokie sada vec made in China, ali sve radi i lezi savrseno. Ipak, da mogu uzeo bih preko operatora ovaj uredjaj zbog garancije.
Ja isto ne bih uzeo preko operatera zato sto ne zelim da budem ogranicen na jednu mrezu, a planiram da putujem van drzave preko leta dosta, tako da me zanima da li postoji neka "sigurica" radnja koja legalno prodaje ovaj uredjaj sa sve garancijom i tim stvarima? 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sve radnje su ti ista sigurica kiliko i preko oglasa. Tako da bolje nadji povoljno nov uredjaj preko oglasa, ispribaj na licu mesta sve, i onda bi trebalo sve da radi, osim ako si bas bas rodjeni baxuz.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
E dugo ovde nije bilo pisano, bezmalo 2 nedelje, red je koja rec da se nazvrlja...
Daklem, sinoc mi je telefon ponudio update, update uradjen. Nisma 100% siguran, ovo ce biti predmet intenzivnog testiranja u sledecih nekoliko dana, ali cini mi se da baterija traje nesto duze. Nadalje, izgleda da su resili sitnije probleme koje su imali sa proximity senzorom iz proslog update-a, jako mnogo je uradjeno sa kamerom, tako da su sada slike i do 30% ostrije. Licno ovo jos nisam isprobao, ali neki likovi su vec postovali na drugim forumima slike pre i posle update-a.
Ja sam i dalje prezadovoljan, telefon je i dalje ultra brz, i jede sve ostale za dorucak.
Daklem, sinoc mi je telefon ponudio update, update uradjen. Nisma 100% siguran, ovo ce biti predmet intenzivnog testiranja u sledecih nekoliko dana, ali cini mi se da baterija traje nesto duze. Nadalje, izgleda da su resili sitnije probleme koje su imali sa proximity senzorom iz proslog update-a, jako mnogo je uradjeno sa kamerom, tako da su sada slike i do 30% ostrije. Licno ovo jos nisam isprobao, ali neki likovi su vec postovali na drugim forumima slike pre i posle update-a.
Ja sam i dalje prezadovoljan, telefon je i dalje ultra brz, i jede sve ostale za dorucak.
- Baraba
Nokia Lumia 920
Ajde uozbilji se, wp onako bezlican izgledom ne moze da priđe iOS-u, ni vizuelno ni po upotrebljivosti 
Sta te snalazi, sta da kazem, sve se vraca

Sta te snalazi, sta da kazem, sve se vraca

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ti ce mi nesto kazes. U najboljim danima iOS-a koji su za nama, kad sam trubio o njemu na sva zvona, ti si trabunjao drndroid pa drndroid. Eto ti ga sada, konacno si shvatio neke stvari ali kasno.
iOS sa staticnim ikonicama na X ekrana - stvar proslosti - Live Tiles je buducnost. Shvatices to mozda za koju deceniju, kad cu ja opet da koristim nesto svetlosnim godinama ispred svog vremena, kao i uvek usamljen, na vetrometini, neshvaceni genije, smatran za ludaka i ekscentrika...
Ipak, ponosan sam na to da sam uspeo da te izvedem ipak na pravi zivotni put, mozda jos uvek ima nade za tebe
iOS sa staticnim ikonicama na X ekrana - stvar proslosti - Live Tiles je buducnost. Shvatices to mozda za koju deceniju, kad cu ja opet da koristim nesto svetlosnim godinama ispred svog vremena, kao i uvek usamljen, na vetrometini, neshvaceni genije, smatran za ludaka i ekscentrika...
Ipak, ponosan sam na to da sam uspeo da te izvedem ipak na pravi zivotni put, mozda jos uvek ima nade za tebe

- Baraba
Kao što rekoh, skroz bezličan jednih te istih ikona iste boje 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa odavno se nismo videli, mislim da ces da budes prijatno iznenadjen sarenilom ekrana, i kako je sve lepo i logicno poslagano... eto u subotu je okupljanje, potrudi se da dodjes 

- Baraba
To šarenilo vuče na android, imaš ti androidske krvi u sebi, ali samo malo 

- Baraba
Lumia 920 1308 update doneo probleme - Nokia sprema novi update
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... ovi_update
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... ovi_update
Kakvi su slepci ovi Finci, americka verzija za Verizon stvarno ima xenonski blic. Da su stavili xenon i u internacionalnoj verziji mozda bih je i kupio. 

Nokia Lumia 1520