Hm predporudjbina... hm opet neki vid akumulacije kesa posto su start up kompanija, sveze ideje mali kapital...
Ali ljudi tek na kraju godine izlazi, kada ce se uveliko prodavati Nokijin monstrum EOS... sve mi se vise i vise cini da ce Jolla biti fail, iako sam bio entuzijasta , sad vec polako imam predrasude...mislio sam da ce biti bar malo leppsi od n9, ovako izgleda kao dve spojene ploce...retardiran dizajn.
Komponente za ovaj fon su proslogodisnje u rangu Lumie 920, Xperie T...
Cak i ako ubace 2gb rama opet ce to biti klimavo ako u finalnoj verziji ne ugrade savremeniju kameru,poslednju generaciju bar dual core procesora, OLED ekran i ozbiljnije kuciste telefona - pozeljno Polycarbonat - nije Nokija patentirala material nego dizajn - FAbula (N9)... i da ljudi 400e - pa to ce kod nas biti 500e - mislim ... da su bar stavili 350e.
Razumem BB sa modelom Z10 ali njih ne razumem... Mislim da je formula - spusti cenu i poboljsaj prodaju a u medjuvremenu radi i usavrsavaj platformu... od 2011 god su u prici, na vec postojecoj platformi su radili...
Kada ti ispadne Jolla tel. imas dve polovine na podu

Raspad XD
Za sistem nemam zamerke - to su prave ideje

I svaka im cast za too
Svakako da ce port na N9 super raditi - ipak 1gb ram nije za bacanje iako ima slabasan procesor lepo ce to gurati.
Nitdroid bi voleo da vidim u nekoj beta verziji - ali sve vise mislim da ce Sailfish pre portovati nego sto cemo Nitdroid koliko toliko koristi stabilno na N9.