Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
Pa i za iOS notifikacije umeju da kasne, tako da i dalje stojim iza svoje tvrdnje da je FB na svim sistemima jednako los.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ljudi, a čemu uopšte tolika opsesija Fejsbukom? Ja lično ga stvarno ne smatram nečime što treba svaki čas gledati. Jedino eto, što neki ljudi koji su daleko, preferiraju da komuniciraju preko FB poruka. Za to mi je integracija FB u sam OS sasvim dovoljna, i poruke stižu odmah. Jedino ako sam van mreže kad mi je poruka poslata, ume da ne stigne uopšte, ali to mi se dešavalo na svim OS.
Moja supruga koristi tu FB aplikaciju za WP8 i nešto se preterano ne žali, ali nije ni oduševljena...potpuno isti komentar kao i za Android aplikaciju koju ima na tabletu. Tako da....sve je to manje više isto.
Moja supruga koristi tu FB aplikaciju za WP8 i nešto se preterano ne žali, ali nije ni oduševljena...potpuno isti komentar kao i za Android aplikaciju koju ima na tabletu. Tako da....sve je to manje više isto.
Kako da iskljucim sinhronizaciju foto albuma sa facebook-a? Imam oko 30ak albuma,kada udjem u photos nikako da se snadjem.
Mislim da čim povežeš fb nalog, odmah imaš i fotke i to ne možeš da razdvojiš. Možda grešim, ali meni to ionako ne pravi razliku. Nemam puno slika.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
To i da postoji mora se podesiti u fb nalogu.
Zbog svih tih silom nametnutih opcija moja lumia nece videti fb. Kad mi nesto zatreba odem sa e72 vidim sta mi treba.
Zbog svih tih silom nametnutih opcija moja lumia nece videti fb. Kad mi nesto zatreba odem sa e72 vidim sta mi treba.
- Milutin022
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 26. Okt 2013. 09:20
- :: Nokia lumia 920
Moze. Drzis zajedno lock tipku i windows .
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
Zna li neko sta da se uradi za filmove.Mogu normalno da se prebace valjda a za prevod?
Besplatnog plejera nema koji podrzava titlove. Ja sam kupo MoliPlayer Pro,kosta 2.99$ i odlican je.
Mozes i uzeti nekakav converter i preko njega da nalepis titlove,ali oduzima puno vremena.
Mozes i uzeti nekakav converter i preko njega da nalepis titlove,ali oduzima puno vremena.
Molio bih malo bolje poznavaoce da mi odgovre da li se isplati za perfektno ocuvanu crnu 920 sa svim pratecim dodacima u kutiji dati 220e?
Daj još neke podatke. Koliko stara, gde kupljena, ima li neke garancije...jer imaš nove za 250.
Ja sam svoju platio 220e pre 7dana,kao nova sa svom opremom iz svajcarske,bez garancije,doduse ima u svajcarskoj,ali mi ni ne treba. Tako da je moje misljenje da se isplati.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Daće je taj za 200e ako nema garanciju. 220e je ok ako ima garanciju. Ovo kažem obzirom na cenu nove u radnji i da nije baš tražen model.
Kozmeticki je besprijekorna koliko se vidi na slikama,nema nikakav racun i garanciju.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Mogu se za 245eur naći potpuno nove sa garancijom tako da nebi davao više od 200eur za tu.
Vidjecu,kontam proci sutra gradom da vidim kakvo je stanje s novim primjercima (ako ih uopste bude) posto do sad sam gledao samo polovne.
- Milutin022
- Novajlija
Pre par dana izaslo mi je obavestenje da apdejtujem tel,to sam i uradio,zna li neko sta je poboljsano tim apdejtom?
Civitas Sancti Demetri
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
Imam jedan manji problem.Kad udjem u podesavanja zaljucanog ekrana konkretno za pozadinu i hocu da stavim neke od ponudjenih pozadina,ne iz snimljenih slika vec bas iz pozadina koje au ponudjene valjda sitemski uz telefon,neke mogu da se postave a neke nece.Kliknem na neku njih da ih odaberem a ona me vrati u pocetna podesavanja i nista se ne promeni 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
To mora da je neki softverski bug.Probaj da restartujes fon pa ponovo probaj da odradis to.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Milutin022
- Novajlija
To da pozadinom se i meni desava,samo kad hocu da postavim pozadinu u boji ,probaj da malo zadrzis prst na poszadini,ja sam namestao samo ne mogu sad da se setim kako,ali moze,odustao sam od
tih pozadina zato sto me je to nerviralo.
tih pozadina zato sto me je to nerviralo.
Civitas Sancti Demetri