controlfreak2

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

controlfreak2

Post od Dogma »

Instalirao sam ovaj program na telefon 6600 i podesio plugin u winampu!sve je ok ako mi se dobro cini!Cak mi se pojavi i connected na telefonu ali nista ne mogu da radim!Trebalo bi da mi se pojavi na telefonu isto sto i na monitoru ako dobro mislim ali nikako nece!Ako je neko imao isti ovaj problem neka ostavi post ili posalje mail na:
atilan@panonnet.net

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Prvo, koji nacin povezivanja koristis...?A kad ti se pojavi conected u telefonu, ako nemas u tom momentu aktivan winamp, tad se nece nista desavati...Ali ako je winamp pokrenut...kikom na levi taster na telefonu, izacice ti opcije, kao sto su kontrola winamp-a, monitora odn. misa ili kompa ...
Kljuc je u aktivnom Winamp-u...

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Preko bluetootha se konektujem naravno!I vinamp mi ukljucen i plugin podesen,pokrenut server!A kada stisnem levi taster na telefonu pojavi mi se samo disconnecy,settings,exit!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I sta ti stoji pod settings...?Koji Windows imas? Za starije verzije od 2000 i XP ima nekih problema...Ako ti je stariji Windows javi pa da vidimo kako da se to resi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mogu ce je da je ona demo verzija ..... ona posle nekog vremena omogucava samo kontrolu winampa ali ne i desktopa...

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Isti problem kao kod mene,bas sam u nekom od prethodnih tredova odgovorio ninolini na isto pitanje!Nije demo,kod mene je radio dok nisam reinstalirao Windows i ubacio SP2 i sad samo imam te tri opcije i ja a sve radim kao pre i pise connected ali sipak!Ovaj SP2 sve zabrlja! :disgust:
Pozdrav 8)

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Znaci nista od daljinskog dok ne skontam nesto za sp2!aaaa steta bas sam se naprzio da cu moci da koristim mob kao daljinski!!!!!!!
Hvala u svakom slucaju!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ne mora da znaci da nemozesh . pogledaj neki drugi program koji sluzi kao daljinac za pc . ili pokushaj da rijeshish taj problem. :wink:

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Ima jos jedan programcic,zove se Psiloc MobileMouse.Kao sato naziv kaze kontrolises misa na desktopu,malo je teze nego freak,ali moze da posluzi...Lakse je nego da ustajes...Bar meni jeste :)
A dje je ba zapelo....

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo ima ovaj Nokia Wireless Presenter v2.0 , Remote.S60.Professional i Psiloc mobile mouse v1.10 symbianos ( telefonom upravljatish strelicu misha) ukoliko zelish za svaki ti mogu poslati link sa kojeg mozesh da ih download-ujesh. :wink:

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Ja koristim Puppet master, program za upravljanje kompom preko telefona. Program prikazuje desktop, kontroliše miša, pali-gasi aplikacije, moguće je čak i kucati tekst sa njim.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja mislim da bi ovaj Nokia Wireless Presenter v2.0 trebao da radi , mislim to jer je to nokiin :D :wink: program , njime mozhete da upravljate PowerPoint prezentacijama ,muzichkim playerima i drugim windows aplikacijama , evo imate ga na ovom linku
http://fullmaza.com/downloads/index.php ... 1&pic=3071

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Uspeo sam sa controlfreak-om!Samo sam uninstalirao program koji sam dobio sa bluetoothom i sad sve super radi!Hvala na pomoci!!!!

Odgovori