Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Instalirao sam ovaj program na telefon 6600 i podesio plugin u winampu!sve je ok ako mi se dobro cini!Cak mi se pojavi i connected na telefonu ali nista ne mogu da radim!Trebalo bi da mi se pojavi na telefonu isto sto i na monitoru ako dobro mislim ali nikako nece!Ako je neko imao isti ovaj problem neka ostavi post ili posalje mail na: atilan@panonnet.net
Prvo, koji nacin povezivanja koristis...?A kad ti se pojavi conected u telefonu, ako nemas u tom momentu aktivan winamp, tad se nece nista desavati...Ali ako je winamp pokrenut...kikom na levi taster na telefonu, izacice ti opcije, kao sto su kontrola winamp-a, monitora odn. misa ili kompa ...
Kljuc je u aktivnom Winamp-u...
Preko bluetootha se konektujem naravno!I vinamp mi ukljucen i plugin podesen,pokrenut server!A kada stisnem levi taster na telefonu pojavi mi se samo disconnecy,settings,exit!
I sta ti stoji pod settings...?Koji Windows imas? Za starije verzije od 2000 i XP ima nekih problema...Ako ti je stariji Windows javi pa da vidimo kako da se to resi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Isti problem kao kod mene,bas sam u nekom od prethodnih tredova odgovorio ninolini na isto pitanje!Nije demo,kod mene je radio dok nisam reinstalirao Windows i ubacio SP2 i sad samo imam te tri opcije i ja a sve radim kao pre i pise connected ali sipak!Ovaj SP2 sve zabrlja!
Pozdrav
Znaci nista od daljinskog dok ne skontam nesto za sp2!aaaa steta bas sam se naprzio da cu moci da koristim mob kao daljinski!!!!!!!
Hvala u svakom slucaju!
Ima jos jedan programcic,zove se Psiloc MobileMouse.Kao sato naziv kaze kontrolises misa na desktopu,malo je teze nego freak,ali moze da posluzi...Lakse je nego da ustajes...Bar meni jeste
evo ima ovaj Nokia Wireless Presenter v2.0 , Remote.S60.Professional i Psiloc mobile mouse v1.10 symbianos ( telefonom upravljatish strelicu misha) ukoliko zelish za svaki ti mogu poslati link sa kojeg mozesh da ih download-ujesh.
Ja koristim Puppet master, program za upravljanje kompom preko telefona. Program prikazuje desktop, kontroliše miša, pali-gasi aplikacije, moguće je čak i kucati tekst sa njim.
ja mislim da bi ovaj Nokia Wireless Presenter v2.0 trebao da radi , mislim to jer je to nokiin program , njime mozhete da upravljate PowerPoint prezentacijama ,muzichkim playerima i drugim windows aplikacijama , evo imate ga na ovom linku http://fullmaza.com/downloads/index.php ... 1&pic=3071
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.