Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Glance ti služi da prikazuje koliko ima sati i notifikacije za pristigle poruke/mejlove i propuštene pozive kada displej nije uključen.
Da, vredi apdejtovati sw, zato što dobijaš različite zakrpe i/ili dodatne upcije kod pojedinih aplikacija.
Da, vredi apdejtovati sw, zato što dobijaš različite zakrpe i/ili dodatne upcije kod pojedinih aplikacija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koliko traje update i sta treba da uradim da updateujem softver? Ovo mi je prv WP8 telefon pa nisam bas najbolje upoznat.
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Deksi, mozda ti ovo konacno razresi dileme:
http://www.nokia.com/mea-en/support/faq ... c=FA141614
Znachi zbog hardverskih ogranicenja L520 nece dobiti Glance. To je to sakacenje o kome smo pricali.
http://www.nokia.com/mea-en/support/faq ... c=FA141614
Znachi zbog hardverskih ogranicenja L520 nece dobiti Glance. To je to sakacenje o kome smo pricali.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma koje hardversko ogranicenje, pa lumia 525 ima 1 gb. rama a lumia 720 512 mb. i dobija glance.Chipset, CPU I GPU su im isti. Jednostavno nece da pustaju ono sto daju i skupljim telefonima i ja ih potpuno razumem.
Pare su u pitanju
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5321
Lumia 625 u nekim delovima ima i bolji hardver od 720 pa nema glance ni za nju, ovo mi je vec malo cudno jer 625 nije jeftin.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5438
Pare su u pitanju

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5321
Lumia 625 u nekim delovima ima i bolji hardver od 720 pa nema glance ni za nju, ovo mi je vec malo cudno jer 625 nije jeftin.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5438
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Deksi, navodno je do ekrana, jer nema ClearBlack... Ali ovo su samo spekulacije koje sam citao po raznim blogovima forumima i sl.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 28. Okt 2013. 20:25
- :: Nokia limia 520
- :: Samsung galaxy trend
Kako mogu da prebacim muziku skinutu preko app music tube,na sd karticu gde mi se nalazi muzika koju sam ubacila preko racunara??? 

Najverovatnije samo preko kompa. Za te stvari fali fail manager. Ali nije toliko bitno. Da se upisem kao vlasnik ovog modela. Hteo sam da iskuliram od androida nakon dve i po godine a nisam imao puno para i resenje se nametnulo samo, za sad sam zadovoljan, radi lepo, svidja mi se tile koncept (dosadilo mi je da spustam status bar), odlicna integracija vise naloga (sve mi stize u jednom thread-u, i sms i facebook poruka...), interfejs je lep, minimalisticki, neke stvari su na androidu malo prakticnije, neki programi imaju manju funkcionalnost (probao nekoliko dropbox klienata i nijedan nema opciju da sacuvam neki fajl osim slika), ali sve su to prezvakane teme, da se ne ponavljam. Da naglasim (zbog clanova cije ime pocinje na M [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]) da sam i androidom bio prezadovoljan, a prezadovoljan sam i ovim sistemom.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Coni, uzdravlje da te sluzi. I ja sam bio primoran da kupim 520, ispalo tako. A bio sam planirao 720.
Tek sad vidim da sam napisao "fail manager" [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] razbudjivanje. Meni se vise svidjao 820 ali eto.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Za prebacivanje muzike b(r)ez zica odlicna aplikacija je Music Drop, i dalje sve resavate preko browsera na kompu.
Za DropBox toplo preporucujem Box files for DropBox
Za DropBox toplo preporucujem Box files for DropBox
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
1. Kako da odredjenu melodiju koju sam skinuo sa interneta postavim kao ton za poruku?
2. Instalirao sam srpsku tastaturu, medjutim fale mi slova "Š", "Č" i "Ž". Uopšte se ne vide na tastaturi dok se kuca. U čemu je problem i da li se ovo još nekom desilo?
2. Instalirao sam srpsku tastaturu, medjutim fale mi slova "Š", "Č" i "Ž". Uopšte se ne vide na tastaturi dok se kuca. U čemu je problem i da li se ovo još nekom desilo?
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Apolo, zvuk za poruku je ifranicen na 10 sec. Znaci skrati melodiju na toliko, i ubaci u Ringtones kada konektujes fon na komp. Onda odes u Ringtones+Sounds, pa message tone i nadjes ga
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 01. Dec 2013. 14:12
- :: Хуавеи П10 мате
- Kontakt:
Ја сам ово пробао, али нешто неће.miodrage napisao:Apolo, zvuk za poruku je ifranicen na 10 sec. Znaci skrati melodiju na toliko, i ubaci u Ringtones kada konektujes fon na komp. Onda odes u Ringtones+Sounds, pa message tone i nadjes ga
Ћирилица се пише срцем.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Дејан_Свитац, mora da radi!
Drugi je nacin preko Ringtone Maker, ili Ringtones Pro (ili neke slicne aplikacije) skinuti zeljene zvuke, i namestiti na telefonu da tako zvoni.
Drugi je nacin preko Ringtone Maker, ili Ringtones Pro (ili neke slicne aplikacije) skinuti zeljene zvuke, i namestiti na telefonu da tako zvoni.
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Није проблем са подешавањем мелодије за позиве. То радим преко апликације коју си горе навео. Међутим када скратим мелодију на мање од 10 секунди, у делу где се подешава звоно поруке, таква мелодија се не види. Можда негде грешим?!
Ћирилица се пише срцем.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Da li vidis ostale melodije koje si ubacio u telefon, iz menija za podesavanje melodije za poruku? Imas li Lumia Black?
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Не видим из тог менија ништа осим фабричких мелодија. Лумиа блек је вероватно софтвер, мој је амбер.
Ћирилица се пише срцем.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
E pa kad budes imao Black, moci ces i melodije za poruke. To je u GDR3 ukljuceno
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Шта је то Лумиа блек апдејт? Да ли могу да инсталирам Лумиа блек иако ми је инсталиран амбер?
Ћирилица се пише срцем.