Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Rekao sam tako jer sam provalio da mi sacuvan mp3 fajl zapravo ne sacuva. Mogu da ga pustim nakon sto ka skinem i to je to, posle ga nema.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Coni, skini File Downloader. On u sebi ima opciju Save to Media Library... - na ovaj nacin imaces sve gde i kako zelis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Azurirao sam softver na mojoj Lumiki, medjutim nisam primetio da ima nekih novina. Moze li mi neko reci da li sam nesto prevideo?
Festina lente.
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 01. Dec 2013. 14:12
- :: Хуавеи П10 мате
- Kontakt:
Ја сам јуче ажурирао телефон ''лумиа блек'' софтвером. Осим што сада могу да подешавам звук звона поруке, не знам шта је још ново код ове верзије. Може ли неко да да више информација?
Ћирилица се пише срцем.
- Apolo
- Expert
Дејан_Свитац, na sta tacno mislis pod tim da moyes podesavati zvuk zvona poruke?
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Apolo, pa osim standardnih ponudjenih zvukova, bilo koji custom tone mozes da stavis za zvuk poruke. Takodje, za razlicite kontakte, mozes da postavis razlicit zvuk poruke. Mozes jos da stavis custom tonove za kalendar i email.
Bluetooth je sada v4.0 LE (Low Energy) sto znaci da u standby jedva da trosi ista od baterije. I jos ima dosta poboljsanja, potrazi po netu.
8.1 koji stize za neka 2 meseca donosi prakticno nov OS, imace skoro 200 poboljsanja.
Bluetooth je sada v4.0 LE (Low Energy) sto znaci da u standby jedva da trosi ista od baterije. I jos ima dosta poboljsanja, potrazi po netu.
8.1 koji stize za neka 2 meseca donosi prakticno nov OS, imace skoro 200 poboljsanja.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Black donosi i otkljucavanje ekrana tapkanjem dva puta .
- Apolo
- Expert
Ajde mala pomoc, kako da postavim custom ton za poruke? Je l' treba da udjem u player da nadjes melodiju i odaberem ili kako vec?miodrage napisao:Apolo, pa osim standardnih ponudjenih zvukova, bilo koji custom tone mozes da stavis za zvuk poruke. Takodje, za razlicite kontakte, mozes da postavis razlicit zvuk poruke. Mozes jos da stavis custom tonove za kalendar i email.
Festina lente.
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 01. Dec 2013. 14:12
- :: Хуавеи П10 мате
- Kontakt:
Преузмеш апликацију ''Ringtone Maker'', у њој обрадиш мелодију која ти је већ у телефону (ако сам разумео миодрагета, не може да буде дужа од 10 секунди), затим одеш тамо где се подешава звук поруке и нађеш ту мелодију коју си обрадио. Све то под условом да имаш ''Lumia Black'' софтвер.
Хвала миодрагету на информацијама. Новине са звуковима сам приметио, а то за блутут нисам знао.
Хвала миодрагету на информацијама. Новине са звуковима сам приметио, а то за блутут нисам знао.
Ћирилица се пише срцем.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Danas zvanicno krece stekanje kesa za L520. Imam neku muzicku opremu koju vise ne koristim pa gledam da je se oslobodim u skorije vreme pa onda da nadjem neki polovan komad za 10k din i eto mene u ekipi. 

- Apolo
- Expert
Kako da proverim koju verziju softvera imam na telefonu i da li mogu na stari nacin da podesim zvuk za poruku odnosno zvono(nadjem pesmu pa set as message tone odn. set as ringtone) ili i dalje moram prvo prebaciti u ringtone folder pa tek onda u podesavanjima?
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Apolo: verziju softvera proveravas u settings>about i extras+info. Melodije na WP se podesavaju tako sto prvo sve sto zelis prebacis u Ringtones folder, preko kompa, i onda biras za svaku stavku pojedinacno.
Ono sto je bilo na Symbianu zaboravi.
Ono sto je bilo na Symbianu zaboravi.
Molim vas pomozite mi. Drugarica mi je kupila ovaj telefon u Americi, i ako sam dobro razumela, potrebno je dekodirati ga da bi radio na nasu mrezu. Da li neko zna koliko to kosta? U pitanju je lumia 521
Hvala
Hvala
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Aj' par pitanja za vlasnike. 
- Kakve slusalice idu uz tel?
- Kakav je zvuk na slusalicama kad se slusa muzika? Planiram da nakacim moje a-Jays koje bas tuku po basu pa me zanima kvalitet zvuka samog telefona...
- Gde im i za koliko novaca da se uzmu zadnje maske? Bas mi je simpaticna ideja menjanja boje. Mozes svaki dan da nosis drugi telefon.
To je to za sada sto me zanima.

- Kakve slusalice idu uz tel?
- Kakav je zvuk na slusalicama kad se slusa muzika? Planiram da nakacim moje a-Jays koje bas tuku po basu pa me zanima kvalitet zvuka samog telefona...
- Gde im i za koliko novaca da se uzmu zadnje maske? Bas mi je simpaticna ideja menjanja boje. Mozes svaki dan da nosis drugi telefon.

To je to za sada sto me zanima.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne sećam se fabričkih slušalica, verovatno neka klasika šnj. Zvuk je izuzetno dobar i jak, razbija. Bićeš prezadovoljan sa nekim boljim sluškama, zaprepastićeš se kakav zvuk na boljim sluškama daje. Ovaj mališa je i najglasnija lumia.
psyhound,maske se mogu kupiti u Nokia Shop-u u Uscu za 1 KDinara.
Istog kvaliteta maske mozes naruciti preko eBay-ja za upola manje novca.
http://www.ebay.com/itm/New-Replacement ... 1058479526
Istog kvaliteta maske mozes naruciti preko eBay-ja za upola manje novca.
http://www.ebay.com/itm/New-Replacement ... 1058479526
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Možda pored svojih očiju nevidim...ali u podešavanjima nema takve opcije koja mi je veooooma bitna...Coni napisao:Znam da u samim podesavanjima imas ovako nesto

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Petar, udješ u podešavanja i predzadnja stavka ti je call sms filter.
Druže nisam od onih što sve odgovore traže na netu(makar čitaju),tako da sam baš sve proverio u podešavanjima(srpski region,naš jezik),predzadnje u podešavanjima je Nokia nalog... 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
PetarI, da li imas Lumia Black ili Lumia Amber?