Nokia Lumia 520

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Nokia Lumia 520

Post od Apolo »

psyhound napisao:Ovo je stvarno malo zverce! Sad sam nekih 2h slusao muziku i igrao Asphalt 8 u isto vreme. Nista ni stucnulo nije! :D
Ja ga koristim mesec i po dana, nijedan znak bagovanja nisam primetio :)
Festina lente.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Da li koristite neku futrolu za ovaj telefon(mislim na one silikonske)?Da li se guli zadnja maska,da li se javljaju ogrebotine?Ja sam kupio onu silikonsku,ali mi telefon onda izgleda nekako ruznije i deblje,pa ne znam da li da je skinem?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ja ne vodim racuna mnogo i nemam nikakvih tragova pozadi :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Meni cesto zavrsi u dzepu sa kljucevima i dosta ga mrdam i vucem po stolu i raznim podlogama i nema jos ni najsitniju ogrebotinicu. :)

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

A jel uspeo neko da instalira neku aplikaciju preko kompa,znaci otvori windows phone prodavnicu na racunaru i nadje aplikaciju,klikne install i ona krene da se instalira na telefonu?Meni to nije nijednom uspelo.U pocetku dok je pisalo install,kliknem i onda kao javi nije uspelo pa mi posalju mail,medjutim sada mi pise samo da za moj region nije moguca ovakva instalacija.Menjao sam region na USA na telefonu i opet nista...Isto pre update-a na Black,kad otvorim podesavanja/lociraj moj telefon,imao sam dve opcije:dozvoli lociranje i push poruke,dok sada imam samo dozvoli lociranje.Jel ima jos neko ovakvih problema?

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ja sam instalirao preko kompa bez problema. Mora net biti ukljucen u tom trenutku, ako nije, poslace ti mail.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Coni, brate ukljucen mi net na h+ stoji,nece uopste,problem je sto mi uopste sad ne daje da instaliram,vec pise da nije dostupno za moj region,iako sam sve stavio na USA...A jel mozes da pogledas koje opcije imas sve u podesavanje/lociranj moj telefon?Koji regin ti stoji na telefonu?

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Region je US, a za lociranje telefona nista nije cekirano.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Postoji li mogucnost da se vidi koliko su trajali razgovori na telefonu?
Festina lente.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Apolo, mozes samo ukupno trajanje svih razgovora da vidis,podesavanje/mreza+.

zkaranovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Mar 2014. 22:30
:: nokia lumia 520

Post od zkaranovic »

zašto kad instaliram neku aplikaciju na strani gde su mi sve aplikacije između aplikacija mi se pojave slova abecede...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kada predjes odredjeni broj aplikacija u glavnom meniju pojave se ta slova kako bi brze skrolovao kroz meni. to je skroz normalno.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

alphablue597 napisao:Apolo, mozes samo ukupno trajanje svih razgovora da vidis,podesavanje/mreza+.
Usao sam ali ne vidim nista osim dve ponudjene opcije...? Btw, postoji li neka precica kako da restartujem telefon da ga ne bih gasio pa palio na klasican nacin?
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima aplikacija za reboot uredjaja, ako ti toliko znaci, mada ja uvek dajem prednost klasicnoj metodi. A sta ce ti to? WP je sistem koji bas ne zahteva reset i reboot
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Apolo, pise ti na dnu...Ako ne pise treba da azuriras mreza+.Da bi to uradio skini sysapp pusher,nadji mreza+,klikni na azuriraj.....Nema potrebe da ga gasis i palis cesto,nije ovo android,vremenom ne usporava,koliko god aplikacija da instaliras;ja na telefonu imam slobodno 500mb,na kartici od 16gb imam slobodno oko 300mb,i radi kao kad sam ga prvi put upalio....

zkaranovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Mar 2014. 22:30
:: nokia lumia 520

Post od zkaranovic »

ok iLuka,upravu si....hvala na pomoći,nedavno sam posto vlasnik lumia 520...malo se upoznajemo

raikkonen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 21:25
:: samsung galaxy fit

Post od raikkonen »

jao, potrebna mi je pomoć..dugo vremena sam se zalepio za lumiu, prvo sam hteo 625, ali u nestašici novca, odlučio sam se da ne čekam i da uzmem ovu 520..međutim, sada naletim na ZTE Blade Q koji ima veći prilično displej, jači procesor i veći RAM :( ne znam šta da radim, da li uzmem Lumiu ili da poslušam razum i uzmem Kineza....ako može neka reč od profesionalaca, šta bi bilo bolje da izaberem

Darksman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Mar 2014. 11:07
:: Samsung Galaxy Ace+

Post od Darksman »

Neko ko je bio ubedjen da je Samsung bolji od HTC i ZTE, odlucim se da kupim Samsung Galaxy Ace plus, i naravno ZA**BEM SE ko niko svoj. Telefon je perfektno radio prva tri meseca, a onda je odlucio da me ubedi da je Samsung jedno veliko g****. Malo sam guglao i nekako se odlucim da probam Lumiu 520. E sad, problem je nastao sto sam ja na Telenor mrezi a keva koja mi je uzela je na VIP mrezi, i tako ti ja ostanem sa fenomenalnim telefonom kao sa ciglom u ruci. Nazalost.
A telefon sam odmah prikacio na Wi-Fi i utvrdi da je za taj novac (3000din) vrhunski telefon, kroz Wi-Fi internet surfuje kao nijedan android do sada ali opet, ne mogu da ga koristim van kuce...I onda posle dva dana guglanja shvatim da mi nema spasa dok ne izadje neki nezvanicni update za otkljucavanje sa mreze...i tako ti ja sad patim kao patika za svojim novim telefonom.

Neki predlog?! A da ne obuhvata kupovinu nove Nokie preko Telenora :P

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

da ispricam jedan malo neprijatan dogadjaj od sinoc...:) Drug kupio Samsung galaxy grand, i od prvog dana nije zadovoljan brzinom , s obzirom da ga je platio u nekoj radnji 240e...i sinoc mi na picu, rekoh mu, smes na crtu sa telefonom od cca 100e, kaze hajde....pozivi, poruke, faceapp, twiter, redom sve... nokija u svemu brza.,.. e kad dodjosmo do otvaranja galerijee, gde njegov samsung otvara 10sec, a moja nokija zaa cca manje od 1sec.. sa oko 500 slika u albumima... to je nastao haos,u pripitom stanju ga je malo i ostetio,ekran..:)
nazalost....:)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

o tome se prica...
windows radi na svakom uredjaju isto, u pitanju su nijanse... meni je 920 ipak brze radila od 520 koju imam sada ali 520, koja kosta 100eur, radi kao sat.
viber, koji je jedino problem, nije problem wp8 nego same aplikacije jer nije dobro optimizovana za wp8...

Odgovori