Nokia 6230i i problemi sa bluetooth-om
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Feb 2006. 20:14
Nokia 6230i i problemi sa bluetooth-om
Imam Nokiu 6230i i prikacio sam Blue Soleil ITV i posle njega sam instalirao novu verziju PC Suita i on ne vidi moj telefon uopste.Kada kliknem na connect nista se ne desava. Ako neko ima ideju sta bi moglo da bude neka kaze. Ili koji menadzer da koristim.[/b]
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Koristim service pack 2, pokusao sam da reinstaliram drajvere, skidao PC Suite pa ponovo instalirao ali ostaje problem da BT nece uvek da prepozna telefon. Moj brat ima SE k700i i njegov fon radi bez problema sa istim BT. Ponekad za moj fon javi da je konektovan i sve radi o.k. ali odjednom u transferu podataka veza se prekine i transfer pukne. Onda ne mogu ponovi da je uspostavim. Inace verzija PC Suite je 6.7.22 , update-ovana verzija PC Suita koji sam dobio uz fon.
Pomagajte ako Boga znate, inace ce da radi cekic.
Uzdravlje.
Pomagajte ako Boga znate, inace ce da radi cekic.

Uzdravlje.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
SP2 zeza bluetooth, to prvo, znači trebaju ti adekvatni drajveri, ako nije to, odnosno ako su ti drajveri uredni i bluetooth adapter radi onda nisi izvukao na lutriji bingo, jer većina telefona često ne prihvata povezivanje sa programima proizvođača, najgori je samsung sa svojim easy studiom, ali nije ni nokia mnogo bolja sa pc suitom
kad prebacuješ fajlove radi to na direkt, kao sa telefona na telefon, a ako koristič pc suite onda uzmi kabl lakše je

kad prebacuješ fajlove radi to na direkt, kao sa telefona na telefon, a ako koristič pc suite onda uzmi kabl lakše je