Nokia 6230i i problemi sa bluetooth-om

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
PseudoZombie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Feb 2006. 20:14

Nokia 6230i i problemi sa bluetooth-om

Post od PseudoZombie »

Imam Nokiu 6230i i prikacio sam Blue Soleil ITV i posle njega sam instalirao novu verziju PC Suita i on ne vidi moj telefon uopste.Kada kliknem na connect nista se ne desava. Ako neko ima ideju sta bi moglo da bude neka kaze. Ili koji menadzer da koristim.[/b]

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jesi li instalirao odgovarajucu verziju PC Suite-a za tvoj telefon,jesi li probao da reinstaliras opet drajver za BT,koji operativni sistem koristis (jel sa service packom),daj jos informacija ako hoces pomoc,ni kod lekara ne kazes:"Boli me nesto,izleci me"! :wink:
Pozdrav 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

PseudoZombie, i ja sam imao identichan problem sa 3650, ali onda sam odustao od PC suita i koristim samo bluetooth... inache i ja imam blue soleil IVT corporation :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 01:19

Post od maxymuskg »

Koristim service pack 2, pokusao sam da reinstaliram drajvere, skidao PC Suite pa ponovo instalirao ali ostaje problem da BT nece uvek da prepozna telefon. Moj brat ima SE k700i i njegov fon radi bez problema sa istim BT. Ponekad za moj fon javi da je konektovan i sve radi o.k. ali odjednom u transferu podataka veza se prekine i transfer pukne. Onda ne mogu ponovi da je uspostavim. Inace verzija PC Suite je 6.7.22 , update-ovana verzija PC Suita koji sam dobio uz fon.
Pomagajte ako Boga znate, inace ce da radi cekic. :wink:

Uzdravlje.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

Inache, zaboravih da kazem, maxymuskg i PseudoZombie su braca. :D
Da ne dodje do zabune. 8) Samo je greshka u logovanju.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Batali PC Suite, ne treba ti nista, samo komplikuje stvari. :roll:

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

PseudoZombie, idi na temu 'Fon kao daljinac za PC',tamo ti je sve lepo objasnjeno...Samo umesto ControlFreaka zamisli PC Suite i eto resenja!
A dje je ba zapelo....

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

SP2 zeza bluetooth, to prvo, znači trebaju ti adekvatni drajveri, ako nije to, odnosno ako su ti drajveri uredni i bluetooth adapter radi onda nisi izvukao na lutriji bingo, jer većina telefona često ne prihvata povezivanje sa programima proizvođača, najgori je samsung sa svojim easy studiom, ali nije ni nokia mnogo bolja sa pc suitom :wink:

kad prebacuješ fajlove radi to na direkt, kao sa telefona na telefon, a ako koristič pc suite onda uzmi kabl lakše je :)

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

Ma sad nekako radi. Jeste da je ruchna varijanta ali barem radi. Bataljujem PC Suite. Posluzice i ovako.
Hvala svima.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u

Odgovori