Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
Ne znam, ja sam i dalje stava da automatika dokazano vise trosi bateriju, a da je medium osvetljenje sasvim dovoljno za skoro sve uslove, osim za direktno jarko sunce. Uglavnom, meni ovako sve radi savrseno, i uopste se ne sekiram!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Da te dopunim, na low, bez automatike, svi servisi upaljeni, normalno korišćenje, 62% preostalo, a skinut sa punjača u 8h...
meni je na automatik i upaljen glans i upaljen dabl tap i posle 14 sati koriscena 72%, a ulazio sam na net solidno
- Milutin022
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 26. Okt 2013. 09:20
- :: Nokia lumia 920
Pronašao sam ovo na jednom stranom forumu, ja sam se mesecima zajebavao sa Viberom koji nije hteo da radi kako treba na 920 , posle ovog šljaka besprekorno , nadam se da će i vama pomoći.
I fixed Viber on my Lumia 920 today.
I had push notification issues for quite a few months now and I was able to find a way around this problem.
Here is what I did:
1. In Settings / Background tasks, I only allowed two applications to run in the background.
2. I uninstalled Viber from my phone.
3. In Settings / Storage check, I cleared the temporary files.
4. In Settings / Ringtones+Sounds, I unticked/unchecked the "all other notifications" (I saw that Viber will use its own notification sounds for push notifications).
4. I performed a soft reboot (holding down the volume down + power button).
5. After the reboot, I again cleared the temporary files in Settings / Storage Check.
6. I re-installed viber.
I fixed Viber on my Lumia 920 today.
I had push notification issues for quite a few months now and I was able to find a way around this problem.
Here is what I did:
1. In Settings / Background tasks, I only allowed two applications to run in the background.
2. I uninstalled Viber from my phone.
3. In Settings / Storage check, I cleared the temporary files.
4. In Settings / Ringtones+Sounds, I unticked/unchecked the "all other notifications" (I saw that Viber will use its own notification sounds for push notifications).
4. I performed a soft reboot (holding down the volume down + power button).
5. After the reboot, I again cleared the temporary files in Settings / Storage Check.
6. I re-installed viber.
Civitas Sancti Demetri
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Juhuuuuuu,stigao windows phone 8.1.Upravo instalirao.Fenomenalno,odusevljen sam.Kao da je novi telefon.
nabaci neke screen shot-ove ako te ne mrzi, ja cekam oficijalnu verziju...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Okt 2013. 13:35
- :: lumia 920
- :: nokia e7
Re: Tesla1988
Takodje instalirao 8.1
Fenomenalan...makar meni jedina mana sto u action centru nema precica za on/off internet preko sim kartice. Cini mi se da telefon radi jos brze
Fenomenalan...makar meni jedina mana sto u action centru nema precica za on/off internet preko sim kartice. Cini mi se da telefon radi jos brze
Ja jos nisam dobio update
a i store me stalo nesto zeza.

Store zeza zbog previše pristupa i skidanja aplikacije preview for developers. Update nećeš ni dobiti sada ako se nisi registrovao na preview for developers program. Sad je dostupna jedino ta, da tako kažem test verzija, zvanični update će tek za mesec-dva.
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Jedno pitanjce:jezik telefona je na Srpskom a u recimo u podesavanjima od pocetka pa do "displeja" je na Srpskom a od displey-a do accessories na engleskom pa onda do kraja opet na Srpskom.Takodje podesavanja kamere su isto na engleskom.Jel tako jos kod nekog ili samo kod mene.Mozda nesto nisam dobro podesio,mada mi se cini da jesam.
Kako da se registrujem na preview for developers,instalirao sam ga ali kada ga pokrenem trazi registraciju 

http://appstudio.windowsphone.com/xxxx napisao:Kako da se registrujem na preview for developers,instalirao sam ga ali kada ga pokrenem trazi registraciju
Tako je i kod mene istomarko75 napisao:Jedno pitanjce:jezik telefona je na Srpskom a u recimo u podesavanjima od pocetka pa do "displeja" je na Srpskom a od displey-a do accessories na engleskom pa onda do kraja opet na Srpskom.Takodje podesavanja kamere su isto na engleskom.Jel tako jos kod nekog ili samo kod mene.Mozda nesto nisam dobro podesio,mada mi se cini da jesam.

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Uspeo sam da instaliram,i prezadovoljan sam.Imam jedno pitanje,da li Cortana radi samo kada je loction ukljucen posto je kod mene tako.
Mora biti GPS ukljucen da bi radila .
miodrage je napisao:
- rotkod
- Mobil fan
Skinuo sam nokia care suite i instalirao, skinuo sam zadnju verziju...
Pokrenuo sam instalaciju prema upustvu i instalirao isti... Piše da se radi u offline opciji i da je potrebno diskonektovati se sa online, mislim na računar...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2515453
Nakon povezivanja, ja sam odradio calibraciju svega što sam mogao, odnosno što mi je ponuđeno...
ALS kalibracija traži da ima još neki sličan uređaj i oba moraju biti u test modu (imam L920 i L1020), oba su u test modu i uradio sam kalibraciju na osnovu druge L920.
Ne znam dali sam trebao, ugasio sam svetlo u sobi i uradio kalibraciju prema drugom uređaju.
Nokia Care je tražila da uređaji budu jedan pored drugog ne bi li dali što sličnije očitavanje...
Ne znam dali sam uspeo uraditi ikakvo poboljšanje... To ću tek videti...
Pokrenuo sam instalaciju prema upustvu i instalirao isti... Piše da se radi u offline opciji i da je potrebno diskonektovati se sa online, mislim na računar...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2515453
Nakon povezivanja, ja sam odradio calibraciju svega što sam mogao, odnosno što mi je ponuđeno...
ALS kalibracija traži da ima još neki sličan uređaj i oba moraju biti u test modu (imam L920 i L1020), oba su u test modu i uradio sam kalibraciju na osnovu druge L920.
Ne znam dali sam trebao, ugasio sam svetlo u sobi i uradio kalibraciju prema drugom uređaju.
Nokia Care je tražila da uređaji budu jedan pored drugog ne bi li dali što sličnije očitavanje...
Ne znam dali sam uspeo uraditi ikakvo poboljšanje... To ću tek videti...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Imam problem,ne radi ma kad slusam muziku desna slusalica(isprobao slusalice sa drugim uredjajima, rade,a i probao vise slusalica na telu)...dal je neko imao slican problem i dal mora na servis?
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
E, imao sam zutu lumiu 920 i prodao je jer mi je trebala kinta, sad kad sam skupio pare uzeo sam crnu, odradio update na 8.1 i shvatam da je ovaj telefon keva
kakav android bre, ne vracam se tamo vise
Samo da vas pozdravim sve, vidjacemo se ovde na forumu malo cesce.

- rotkod
- Mobil fan
bandiof
Probaj soft reset telefona, tako ne brišeš ništa, samo moraš podesiti sat i datum...
Pritisni istovremeno volume down (-) i power dugme, drži stisnuto dok ne zavibrira, bez obzira šta prikaže na ekranu, kad zavibrira, pusti oba dugmeta, sačekaj da se upali, probaj onda... Ne zaboravi podesiti vreme..
Probaj soft reset telefona, tako ne brišeš ništa, samo moraš podesiti sat i datum...
Pritisni istovremeno volume down (-) i power dugme, drži stisnuto dok ne zavibrira, bez obzira šta prikaže na ekranu, kad zavibrira, pusti oba dugmeta, sačekaj da se upali, probaj onda... Ne zaboravi podesiti vreme..
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Okt 2013. 13:35
- :: lumia 920
- :: nokia e7
Da li jos neko ima problem sa aplikacijom VIDEO posle nadogradnje na 8.1. Pise mi SORRY, NOT SURE WHAT HAPPENEND THERE